返回列表 發帖
諗緊睇唔睇好
因為跨年檔都係預左個main rundown係大路歌為主
可能有一part全side
又或者encore位會唱一兩首side野(仲要晚晚不同)

P.S.上次Let's Begin總共吹左127版, 好想睇下今次會吹到幾多版

明明佢去jan度影相都唔似係咁架喎
我預佢出到黎係會係好colorful好繽紛好開心,好似送禮個隻或者彩色版Let ...
Jacz 發表於 2017-9-23 00:43

我正想講跨年show但成張poster都黑抆抆好似唔係好岩feel

(雖然都無話唔得既)

臨近聖誕 應該好多music box既歌掛?  其實我好想聽家有幾米
kent 發表於 2017-9-30 19:12

想聽"簡愛"

總係覺得黑色D位會慢慢放番出黎

記者問5首演唱會必唱既歌,美瑞答:電光幻影,華麗緣,超齡,Single,芬梨道上,
跟住記者俾張冬天的故事既 ...
Jacz 發表於 2017-10-3 18:12

OMG 有 Single
仲以為佢唔會唱
好想聽呀

估今次會唱吵我, 放煙花, 甚至可能會有D歌改到變台慶feel跳舞歌 (e.g. L&G少女的祈禱)

Internal Seminar for Sales & 宣佈演唱會內部認購詳情!

Regional Director - 6 Oct 優先
All financial ...
matthewyky 發表於 2017-10-4 12:50

保險狗識條鐵咩
分分鐘D飛落左去D唔識美千D歌既人到
side L 晒

佩服各入到兼買到的美會員
要做野, 棄已放
希望等到D黑位放出黎

諗返起之前做office, 係公司買飛lol
禁mouse禁到成個department 都望住我lol
aRh3i 發表於 2017-10-6 10:37

我都係咁
不過自己位個電腦上唔到網 只可用手機禁 D人行過睇到仲樣衰

Btw 手機一次都入唔到
12點半嘗試用另一電腦上到入到 不過又係hold住晒 揀唔到

到時內部消化唔到d位 會放翻出嚟?咁閉好樣衰
ericp222 發表於 2017-10-6 17:54

上次let's begin 就係咁
開賣左成個幾月先買
就係買D黑位 仲要綠閘對正台

唔記得上面有無人提過
覺得今次會有"最後的歌"
配合個"倒數"主題

對住舞台既係50-59, 係藍閘
平時正面係60-69(綠), 其他兩個係40-49(紅, 9成四面台公售放出黎既位, 亦姐 ...
aRh3i 發表於 2017-10-10 01:08

犀利
又學到好多野了

原來咁多位美會員都咁年輕

雖然無大家咁熟美千d歌
但我第一二隻碟已經開始有聽(當時好興同同學互相借碟)

大家對《真愛開玩笑》呢首歌有無feel? 我覺得幾好聽,不過相信千嬅唔會記得呢首。 ...
Nathan 發表於 2017-10-16 18:04

有feel
好想聽佢唱一次live

聽緊華星三寶拉闊版  新世紀福音戰士,改成Techno真係好正好好un
Jacz 發表於 2017-12-22 22:36

岩岩先搵黎聽
好正

好岩今次演唱會唱
可以做dance medley第一首

各位美會員enjoy喇
等大家現場及返來報導