返回列表 發帖

[Nov/2017] 陳慧敏我們叫傻瓜演唱會2017

演出名稱:陳慧敏我們叫傻瓜演唱會2017
演出日期:2017年11月1日 (星期三)
演出時間:晚上8時15分
演出地點:旺角麥花臣場館
票價:$580/$380

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務

優先訂票日期 : 2017年9月21日至24日
優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/Vivian2017
(9月21日早上9時至9月24日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位(上午9時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)

Source: AEG fb

都有d想睇

簽名被屏蔽

我頭先睇標題睇左陳慧琳

原來佢仲喺太陽娛樂?

sor 睇錯左周慧敏叫我們傻瓜演唱會
love wins!

佢都580? CLS

原來佢仲喺太陽娛樂?
JayantL 發表於 2017-9-18 22:54

大把演唱會主辦都係太陽
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

原來佢仲喺太陽娛樂?
JayantL 發表於 2017-9-18 22:54

返左棋人啦

跳樓價相當可觀
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

認真問 佢憑乜
等睇跳樓霏
利申:唔係鏡粉

巨星2好似個個都好過Mag……真可悲

辣殺開show都收580

阿mark 發表於 2017-9-19 00:49

Mag講過今年會開架
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

麥花臣好似越嚟越多星, 紅館就係開大show但冇新鮮感, 因為細星申請唔到.
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

她好多澳門粉絲,一日遊+看演唱會。

阿mark 發表於 19/9/2017 00:49

羅孝勇,陳凱彤好唔過既

其實佢出過咩歌? 真係無印象. $580邊個會買?

Ching2015 發表於 19/9/2017 11:22

排隊,小人物有冇聽過

排隊,小人物有冇聽過
XYZZY 發表於 2017-9-19 11:44

上維基搵到有關資料,但兩首都唔hit真係無印象。

究竟有幾多人睇錯做周慧敏/陳慧琳唔小心衝咗入嚟

麥花臣好似越嚟越多星, 紅館就係開大show但冇新鮮感, 因為細星申請唔到.
風見志郎 發表於 2017-9-19 08:58

咁麥花臣好過九展我覺得九展唱夜少少都唔知有無車返歸

究竟有幾多人睇錯做周慧敏/陳慧琳唔小心衝咗入嚟
Frankiekiekie 發表於 2017-9-19 17:54

我開POST果日已經中招啦佢連英文名都叫VIVIAN, 我而家先知
【This is MC】澳門見

Ching2015 發表於 2017-9-19 11:22

自拍,自救,完場曲,呢三首比較pop既歌有冇聽過先

自拍,自救,完場曲,呢三首比較pop既歌有冇聽過先
stephybest 發表於 2017-9-19 18:17

真係比較少留意佢,女歌手多數留意Janice, JW, AGA, Shiga的歌,會search黎聽下。

慧敏哥D 歌几好聽,上次小人物隻碟我有買,几好聽的。唱都唔錯, 係高音音質唔靚,尖而刺耳。

200蚊會考慮

睇林家謙Ig story
入座率........
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

宇宙gem都去左睇, 唔知有冇恥笑入座率

尋日好似有飛派
【This is MC】澳門見

朋友去左睇,入座五成

尋日好似有飛派
lemontea1069 發表於 2017-11-2 12:34

但反而唔多見減價飛賣