返回列表 發帖
my LOVE my FAV Top 20
Week 39 : 18/09/2017 - 24/09/2017  |    |  

RK|LW WK|PE Songs        ...
jose 發表於 2017-9-24 00:03

睇黎Blaster會冇冠就收皮

lca6 發表於 2017-9-24 10:53

小宇連續上左唔知幾多個星期既記錄斷左

全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y17 W39

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — 第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好 ...
616.1314 發表於 2017-9-24 22:56

二珂仲排緊第十一位 >< 好慘

人黎同我鼓掌!

截至 WK39
男歌手八強(按筆劃序)
周柏豪 / 周國賢 / 林奕匡 / 張敬軒 / 許廷鏗 ...
mamakin 發表於 2017-9-25 21:23

季度歌手但冇女歌手八強 ...

Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-9-27 00:45

Bye 林奕框

銀髮白/飛天/給兒子的信/我錯/獵/難得一遇/驗傷/難得一遇(2)/羽毛鱗刺/最好時光/負攝石/
終於我們/愛比死更 ...
Yan 發表於 2017-9-27 19:00

第十一位點解可以上到3 weeks ..

想整小宇專榜...

CBM 2017 第 3 季季選 戰況速報

評選 link :

截至 2017.09.29 18:00
...
chanchan0909 發表於 2017-9-29 20:57

召集所有反霉力投0分俾和每天講再見

LIVESONG CHART 2017.WEEK 39

本週推介:KEEP - 一群熟男 // 播放指數:Be Water, My Friend - 鍾舒漫  ...
賴爽 發表於 2017-9-30 13:04

支持火炭麗琪
反對千千跳老舞

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-9-30 14:11

支持第一同第三位

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2017-10-2 21:02

15 18位兩位辣殺歌手幾時收檔

有邊三位會員同我一樣投左0分俾和每天講再見?

2017 CBM 第 3 季季選

季度歌手 候選人
鄧小巧
小肥
宋冬野
Supper Moment
孫盛希

大家想邊個拎  ...
chanchan0909 發表於 2017-10-7 18:55

我想我拎

其實連我咁憎霏姐都投5分真係好難輸
期待一齊oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh oh cum with me ...
JasOh103 發表於 2017-10-7 18:59

但我俾左0分 WOR

恭喜有囡多好

我都係喎
chanchan0909 發表於 2017-10-7 19:02

你呃人
果一票0分明明係我投既

Kary>>>>>>>>>>r&k>aga
jose 發表於 2017-10-7 19:17

你係咪俾左某首歌0分既彤伴