返回列表 發帖

[Jan/2018] JW 王灝兒 Never Too Early 2018 演唱會

日期 : 2018年1月6日(星期六)
地點 : 香港體育館
票價 : $680 / $480 / $380

冠名贊助 : CSL
主辦 : Sunny Idea
協辦 : ELF ASIA, 耀榮文化
製作 : 商台製作
網上宣傳 : HKonlineTV

優先訂票:2017年10月16日起, 於Cityline 購票通www.cityline.com訂購

公開發售:2017年10月19日起, 於城市售票網 URBTIX、城市售票網售票處及通利琴行發售
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

380?????????

楊千嬅都係280炸喎
原先諗住可以一睇
而家專心等平飛

睇翻上年個show原來係嚴重滯銷
佢都仲唔醒水賣翻平d
02 著地 - 鄧麗欣

係啦~上次九展都賣680...真係嚴重滯銷

380?????????

楊千嬅都係280炸喎
原先諗住可以一睇
而家專心等平飛

睇翻上年個show原來係嚴重滯銷
佢都仲 ...
hinz 發表於 2017-9-26 11:45

楊小姐開得多場嘛,d人成日話開一場係蝕錢,佢喺star hall都敢賣680,反而出奇佢開紅館最貴唔係賣780

應該唔會好賣,不過有得開當然開左先~如果唔係好似鄭融當年錯過了沒法再追~

Btw 呢個show 100000000%機會有吳業坤
02 著地 - 鄧麗欣

今次就算有免費飛都唔會睇,聽佢唱怨婦歌唱足三個鐘
上次fd拎到免費飛入場,悶到瞓著
Btw 諗唔到佢仲有咩可以perform,上次九展已經咩都show哂
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

應該大把跳樓霏
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

簽名被屏蔽

本身諗住平飛睇下
但諗起有果隻毒L 即刻放棄
【This is MC】澳門見

380 正常啦~
唔係既話變跳樓價時就冇咩下空間啦~~

BTW~做咩影到成個霏樣~~\
BT2W~連呢張POSTER都好過FA個張~
唔信大家可以過去望望

楊千嬅三二一GO! 演唱會2017

咁貴....不過佢公司勁wor,揾到咁多贊助商

joshua 發表於 2017-9-26 13:18

咁咪蝕少啲

佢都可以開紅館, 不過1場應該無錢賺

佢都可以開紅館, 不過1場應該無錢賺
hohoho 發表於 2017-9-26 14:23

都唔係為賺錢啦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

joshua 發表於 2017-9-26 13:18

可能係佢間公司贊助個贊助商都未定
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

張相個樣好膠

Too early
love wins!

個title係咪串D haters? JW真係以為自己好得,等睇佢有幾flop。
I talk a lot of BS.

聖誕+新年假期如果返去好多show睇!!!!
舞來舞去 不日內開始錄音。

個title係咪串D haters? JW真係以為自己好得,等睇佢有幾flop。
angelicdestiny 發表於 2017-9-26 22:13

演唱會名的确改得好串,同一日就賣晒的毒坤絶配。佢以為自己係當年宇宙漿的實力和人氣?

Sor9
It's really too early for you
Lm滯銷
利申:唔係鏡粉

她宜家唔開, 紅館,日後未必有得開
你地睇紅極一時 ge shiga, stephy,ella都無機會開了

你地睇紅極一時 ge shiga, stephy,ella都無機會開了 ...
on07111 發表於 2017-9-27 22:37

LOL for sure not Ella. Ella definitely did not have her "紅" moment even with Warner's support towards her later years it didnt help her career. Even stephy might be able to sell more than her. Shiga could of been in JW's shoes if JW got popular first but its the other way around.

你地睇紅極一時 ge shiga, stephy,ella都無機會開了 ...
on07111 發表於 2017-9-27 22:37

shiga, stephy, ella 曾經“紅极一時”?唔係卦

shiga, stephy, ella 曾經“紅极一時”?唔係卦
lblemon 發表於 2017-9-28 11:10

笑死 Shiga 起碼都多幾首歌唔同類型既歌聽下, Stephy Ella 都叫睇得下JW真係

歌唔夠
紅歌得兩首
人又唔係爆紅/入屋
唱又唔係特別好
憑咩呀?

歌唔夠
紅歌得兩首
人又唔係爆紅/入屋
唱又唔係特別好
憑咩呀?
721AXA 發表於 2017-9-28 15:44

後台強硬……有公司肯贊助

咁 stephy又真係有hit過wor
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

歌唔夠
紅歌得兩首
人又唔係爆紅/入屋
唱又唔係特別好
憑咩呀?
721AXA 發表於 2017-9-28 15:44

係1.5首

TT进化论 發表於 28/9/2017 15:56

Shiga 2012至2014年算唔算hit
嗰段時間JW消失咗咁

咁呢4個揀我一定睇ELLA

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Shiga 2012至2014年算唔算hit
嗰段時間JW消失咗咁
XYZZY 發表於 2017-9-28 16:09

都算hit噶~不過佢就真係歌>人,呢幾年佢幾首熱單加持,可以算新生代女歌手中嘅佼佼者~但佢太無自己嘅特點,,建立唔到大嘅fanbase,所以你睇,一轉會即刻down~
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

佢夠歌開紅館嗎????
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

TT进化论 發表於 2017-9-28 15:56

“紅极一時” 的程度勁過 “HIT” 喎

Stephy 07年係紅過喎,所以年尾咪打鐵襯熱開看透演唱會,Jw食矛盾一生條水都食左兩年,但似乎keep唔到人氣

男人信甚麼0.5原來只因深愛著0.5
矛盾一生
2首係正確羅
Kaybb 發表於 2017-9-28 16:47

原來只因深愛著 < -- 我唔覺得呢首野HIT囉, 同果兩首差好遠

我覺得佢呢個show就好似一場人生咁
難得有機會, 紅館批左期, 梗係開左先

一生唱一次 就任我年輕得無知
大社會 太多努力人士等足一輩子
怕日後就後悔今天只在觀眾席拍掌
只想派對完場曲都有空寫上我名字
無需計較可否再有下次
一鼓作氣只需痛快一次

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

簽名被屏蔽

矛盾一生 neway無得唱,點keep人氣?
Kaybb 發表於 2017-9-28 20:05

Red mr有得唱咪keep到囉

矛盾一生 neway無得唱,點keep人氣?
Kaybb 發表於 2017-9-28 20:05

去到而家都仲好紅wor
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

簽名被屏蔽

佢夠歌開紅館嗎????
Kenny 發表於 2017-9-28 17:34

都有2x首 差唔多喇
人大了珍惜今次不可有下次

得red mr先有得唱人氣都打左3折
Kaybb 發表於 2017-9-28 20:41

樂觀 無人知道雙雙座neway夠有得唱啦=.=

一 neway一路冇得唱都ok
而家K場冇以前咁dominate了

都有2x首 差唔多喇
alexleung 發表於 2017-9-28 20:46

覺得佢開得太密
不過真係今次唔把握機會的話, 之後都未必再有好機會上紅館
難得有期, 開左先係正確

簽名被屏蔽

Stephy 07年係紅過喎,所以年尾咪打鐵襯熱開看透演唱會,Jw食矛盾一生條水都食左兩年,但似乎keep唔到人 ...
stephybest 發表於 2017-9-28 18:54

唔係話佢未紅過,只係未去到紅极一時嘅程度

Stephy07年年頭係歌唱生涯最高峰,年底演唱會之後一flop flop到底!所以未ready都係唔好開啦!吳若希最醒,hit左兩首歌連續兩年金曲金都未開個唱
舞來舞去 不日內開始錄音。