返回列表 發帖
我想講我果個位隔黎係仲有十個位吉既
PerryXD 發表於 2018-1-6 23:25

全場有幾成入座?

全場有幾成入座?
joshua 發表於 2018-1-6 23:30

目測一定過7成 比想像中多
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

200蚊係咪比山頂定山腰先
CunninG 發表於 2018-1-6 23:30

山頂都 OK 嘅 .................. 如果佢 KEEP 到歌曲質素

全場有幾成入座?

7-8成 係山頂比較多吉位
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

chi lxx sin

今次係完全估唔到個舞台效果咁強 如果劉美君認第一 JW呢個第二當之無愧 我都有睇千嬅 仲睇兩場添 但係JW呢個真係好落本 如果呢個台比啲一線尾嘅都未必carry到 jw都唔係好carry到 但係整體係good的 我比呢個show合格

7-8成 係山頂比較多吉位
HOTMAN 發表於 2018-1-6 23:32

可以跑住睇

我都好想買山頂位睇啊
唉勁後悔啊而家
matthew1990 發表於 2018-1-6 23:11

真係有國際level 香港一線根本冇咁既production
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

綠色轉角位有一段由頂數起有7行冇人坐

全場有幾成入座?

都有八成
但d 人走得好快 仲以為有多次矛盾一生
安全感一唱就走 jw慘豬

綠色轉角位有一段由頂數起有7行冇人坐
royloyloy 發表於 2018-1-6 23:35

我坐red都好多吉 但未勁多七行吉左
sunny idea今晚蝕左幾多?
但落雨果到真係好正同有noise

可以跑住睇
hehehaha 發表於 2018-1-6 23:33

但係點解要跑住睇

真係有國際level 香港一線根本冇咁既production
HOTMAN 發表於 2018-1-6 23:34

Better than gin lee?

kayzzz 發表於 2018-1-6 23:39

gin lee我真係平飛都唔會睇

HOTMAN 發表於 2018-1-6 23:34

佢話要做beyonce ma....
Gem 係 christina aguilera

欣宜係adele?

但係點解要跑住睇
kayzzz 發表於 2018-1-6 23:38

証明個山頂空山無人

常識題:如果個show早一個月開,個最女有冇gay會到手

kayzzz 發表於 2018-1-6 23:39

我都幾敢肯定係好睇過Gin Lee

好想睇!!!如果唔係提早返學一定買跳樓霏去睇!有三部曲已經值回票價!
舞來舞去 不日內開始錄音。

d一線成百萬一場歌酬, jw係咪直程唔收

今天用了兩個多小時去聽灝兒大聲的唱歌

回復 470# mychart-
歌酬又未佢老豆當比零用錢佢,sunny idea佢老豆有份!加埋佢之前係倫敦讀地理學畢業,可能係以後會研究填海搞房地產
舞來舞去 不日內開始錄音。

我都幾敢肯定係好睇過Gin Lee
HOTMAN 發表於 2018-1-6 23:43

環球次次d show都好娘
2009 Kay
2013 Kary
2015 Kelly

回復  mychart-
歌酬又未佢老豆當比零用錢佢,sunny idea佢老豆有份!加埋佢之前係倫敦讀地理學畢業,可能 ...
黃家正 發表於 2018-1-6 23:46

唔攪場演唱會分分鐘已經上到車
感動灝兒為歌唱事業之訓身投入

Rundown:
太空人
自由飛翔
敢抱你敢愛
你帶著我的青春離去

Story of my life
飄浮女孩
Juicy girl
On my own

不該 (關楚耀合唱)
掛住你
我們都寂寞
妒忌心
孤單不要怕

原來只因深愛著
男人信甚麼 (吳業坤/關楚耀)
掛念好友

Runaway
Feel the bass
Stupid boll

多少年
Unfaithful
Beauty and the beast
小故事
矛盾一生

Encore:
我代你哭 (鄭中基合唱)
維多利亞
I just wanna stay with you
安全感

發現入場人士咩年齡層都有!

2次演唱會都無唱今天不見人,Falling In Love,毫無自制
人大了珍惜今次不可有下次

想知佢老豆做邊行?

環球次次d show都好娘
2009 Kay
2013 Kary
2015 Kelly
hehehaha 發表於 2018-1-6 23:49

駁唔到

你唔係識佢咩。。
kk8733 發表於 2018-1-6 23:20

鬼識佢咩

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

天后對天后
Joey vs Joey
小故事(never too early) vs 貪嗔痴(my secret live)

一樣咁震憾

有冇得upgrade?
定係啲人自動波坐前?
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

有冇得upgrade?
定係啲人自動波坐前?
matthew1990 發表於 2018-1-7 00:19

我藍色冇 因為upgrade極都唔太靚

Rundown:
太空人
自由飛翔
敢抱你敢愛
帶著青春離去

飄浮女孩
Juicy girl
On my own

不 ...
phykk45 發表於 2018-1-7 00:01

有唱 Part Of Your World 同 BnB 證明 JW 都係一個 Good Taste 嘅人
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

有唱 Part Of Your World 同 BnB 證明 JW 都係一個 Good Taste 嘅人
616.1314 發表於 2018-1-7 00:24

仲有將小故事改編曲變成迪士尼歌 呢part你一定要睇番

迪士尼歌真係好岩佢 成part都好好聽

演唱會個live好過上電視堆live

其實佢唱其他人既歌都認真麻麻

Rundown:
太空人
自由飛翔
敢抱你敢愛
帶著青春離去

飄浮女孩
Juicy girl
On my own

不 ...
phykk45 發表於 2018-1-7 00:01

首歌叫Unfaithful

維多利亞幾好聽

帥小寶` 發表於 2018-1-7 00:31

D燈都好disney

演唱會個live好過上電視堆live
lmml4 發表於 2018-1-7 00:33

咁所有歌手都會係既

音響
Band
綵排
養聲

第一次紅館就咁大手筆 佢唔係第一都第二
唔熟佢歌都想加佢分

天后對天后
Joey vs Joey
小故事(never too early) vs 貪嗔痴(my secret live)

一樣咁震憾 ...
hehehaha 發表於 2018-1-7 00:19

未飄到上山頂囉

如果無左垃圾個part就完美

kk8733 發表於 2018-1-6 23:49

一直都睇文字live
有片睇先知個Production咁癲
早知買跳樓霏睇

帥小寶` 發表於 2018-1-7 00:31