返回列表 發帖
回復 542# hehehaha

但呀女金佢攞左個女金好似都冇乜迴響
之前啲電粉仲日日自己FF有幾威 真係不敢恭維
唔唱首歌又罵 唉 真係煩膠
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

好似真係冇咩人討論個咁fabulous既演唱會 WW好慘
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁快出official sunny idea係咪唔放假
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

咁快出official sunny idea係咪唔放假
HOTMAN 發表於 2018-1-8 22:05

關生唱唔到首歌.....
【This is MC】澳門見

好似真係冇咩人討論個咁fabulous既演唱會 WW好慘
HOTMAN 發表於 2018-1-8 18:51

等我彈下先
D衫可以再靚少少lo

關生唱唔到首歌.....
lemontea1069 發表於 2018-1-9 00:58

首歌咁難唱 唱到咁都算唔錯喇

好似未試過紅館歌手行入觀眾席握手?
艾石仔 發表於 2018-1-6 22:16

林子祥演唱會試過行入觀眾席握手.

林子祥演唱會試過行入觀眾席握手.
hkwilliamsiu 發表於 2018-1-9 16:58

陳奕迅 third encounter 入左去山腰呃手

雖然唱歌一般 , 但佢比我感覺幾潮又好港女, 佢應該就繼續行D 公主病路線, 好
似矛盾一生個類男人欠左佢既怨婦K
歌, +拜金路線/鬧男人快歌(但唔好加D 英文RAP好核突, 扮晒野咁) ,做港女既模範對象, 唔係唱埋近期個D 懶有豁達人生觀既典型香港K 歌
毫無自己定位特色, 好死老土

https://www.facebook.com/jcdreamstudio/videos/1433083620123191/

Ronald Cheng 鄭中基神秘現身JW 王灝兒演唱會後台

HOTMAN 發表於 2018-1-12 18:54

果時靚好多囉
【This is MC】澳門見

HOTMAN 發表於 2018-1-12 18:54

祖兒 gotta get high MV 抄佢

lmml4 發表於 2018-1-14 19:36

發覺jw收親都係個個作曲人頂級既曲

HOTMAN 發表於 2018-1-15 09:00
然後唱到好垃圾?

然後唱到好垃圾?
nicholashin 發表於 2018-1-15 13:06

第一段個「趕」字有痰聲 唱得好美

HOTMAN 發表於 2018-1-15 09:00

多謝支持Cousin Fung!