返回列表 發帖
Stephy 07年係紅過喎,所以年尾咪打鐵襯熱開看透演唱會,Jw食矛盾一生條水都食左兩年,但似乎keep唔到人 ...
stephybest 發表於 2017-9-28 18:54

佢應該無經歷過07年
還說下次做更好,誰料這刻是尾聲~

Strephy07年年頭係歌唱生涯最高峰,年底演唱會之後一flop flop到底!所以未ready都係唔好開啦!吳若希最醒 ...
黃家正 發表於 2017-9-29 01:22

吳若希係唔夠氣唱者
【This is MC】澳門見

佢個poster真係越睇越唔信眼,好似佢funeral咁。
I talk a lot of BS.

今日優先無人提
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

優先訂票竟然賣哂
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

優先訂票竟然賣哂
fifty1205 發表於 2017-10-16 14:30

Cityline明明三個價都仲有
JW做乜係到打飛機
02 著地 - 鄧麗欣

Cityline明明三個價都仲有
JW做乜係到打飛機
hinz 發表於 2017-10-16 14:46

但好似一直比人hold住左d飛

都話吹架啦

依家剩返1張380

依家剩返1張380
joshua 發表於 2017-10-16 23:33

果張都無埋啦, 聽日係咪可以話反應熱烈宣布加場

出歌出得咁密,似係演唱會前出多張碟

佢應該hold 左勁多飛 可能等陣又係ig 到打x 機 話 好感動 優先俾人搶晒

有冇seating plan

益街坊價
Row16-24 $480
Row25打後 $380

矛盾一生矛盾一生..講黎講去都係得矛盾一生
無咩歌紅都唔知佢開黎做乜..飛又賣得貴..真係送都唔睇...準備開紅館..呢鋪仲唔威過威士忌?

俾左錢King Jer 幫佢promote?
人大了珍惜今次不可有下次

益街坊價
阻住 發表於 2017-10-18 20:42

$480算抵睇

好想睇啊啊啊
舞來舞去 不日內開始錄音。

睇黎今次無得打飛機即日爆滿lu
02 著地 - 鄧麗欣

希望有跳樓飛 有啲興趣

正三面台仲要正中間無左一忽位
之前打哂飛機話一日賣哂,原來hold左咁少位
肥婆馬上收皮

實在滯銷得可憐

救命,依家仲㩒到AB行
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
肥婆馬上收皮

睇黎遲d CSL要狂送飛

其實大部份人都唔知佢係邊個,想叫人賣飛都難啦

唔蝕本收場都偷笑

而家有錢就開到紅館架啦

唔蝕本收場都偷笑
kelvinyu188 發表於 2017-10-20 13:11

一場,加銷情咁樣, 冇可能唔蝕

益街坊價
阻住 發表於 2017-10-18 20:42

完全係0意慾入場.....真心免費都唔會睇佢

今朝入去urbtix, 仲有好多飛第1行仲有

不過我信最後會爆到,佢公司應該有辦法散飛

好想睇佢d歌真係好多心聲

一場,加銷情咁樣, 冇可能唔蝕
lblemon 發表於 2017-10-20 14:24

聽行內人話紅館要最少開兩場先唔使蝕,因為一次性的投資fixed cost比較大。

好想睇牙
支持JW
Happy and Blessed.

笑左 好心佢唔好咁不自量力開紅館啦

其實可能佢都知唔會賣得

但如果呢下唔開, 可能錯過左就一世都無機會
EG 鄭融

聽行內人話紅館要最少開兩場先唔使蝕,因為一次性的投資fixed cost比較大。 ...
Ching2015 發表於 2017-10-23 11:11

一場係一定蝕 好似話一場嘅支出係接近三百萬

其實可能佢都知唔會賣得

但如果呢下唔開, 可能錯過左就一世都無機會
EG 鄭融 ...
lemontea1069 發表於 2017-10-23 13:23

開過紅館 出騷價已大不同
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

一場係一定蝕 好似話一場嘅支出係接近三百萬
royloyloy 發表於 2017-10-23 13:55

睇吓咩配置咯, 例如多少DANCERS,多少燈光,有冇升降台, 服裝,等等

聽聞JW 屋企有米,可能家人包底哩

已經有平飛..
380飛 600for2
680飛 1100for2

已經有平飛..
hehe 發表於 2017-10-26 20:12

會唔會太快

會唔會太快
賴爽 發表於 2017-10-26 20:14

Never Too Early
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Never Too Early
616.1314 發表於 2017-10-26 20:15

買正價嗰啲人就真係never buy too early

已經有平飛..

仲要係JW個post放
02 著地 - 鄧麗欣

OKKKKKK

再平啲都啲興趣 可以搵人約我

已經有平飛..

黃牛咁快發現自己蠢咗?

歌手JW(王灝兒)昨日以大使身份到沙田馬場出席《樂善堂萬人行2017開步禮》,她透露剛收到好消息,就是一個非常喜歡的歌手將擔任其演唱會嘉賓:「我之前問咗佢好耐,因為佢太忙所以等Confirm,之前冇合作過。」問到神秘嘉賓的性別,她笑言暫未能透露,因想將驚喜留給歌迷,更自爆從小已聽對方的歌。此外,她預告舞台設計方面亦會有驚喜,所以早在3個月前已開始上堂練歌和排舞。

唔知邊個呢?

唔知邊個呢?
angelicdestiny 發表於 2017-11-13 09:15

美祖掛

JW: 我細個嘅時候係真係因為容祖兒先真正開始留意廣東歌 !每次放學唱K都一定唔小得唱佢嘅歌!She inspires me so much!! Especially because shes sucha nice person...

已經有平飛..

Never too seven
肥婆馬上收皮

黃牛咁快發現自己蠢咗?
Nathan 發表於 2017-10-27 08:17

邊有黄牛會入貨呀,肯定係主辦單位比票黄牛幫手減價散票

邊有黄牛會入貨呀,肯定係主辦單位比票黄牛幫手減價散票
lblemon 發表於 2017-11-13 11:33