返回列表 發帖
但見有人放公售區Row AA十連霏
應該係黃牛以為執到寶入貨掛
阻住 發表於 2017-11-13 14:05

ROW AA, 有冇得平先

美祖掛

JW: 我細個嘅時候係真係因為容祖兒先真正開始留意廣東歌 !每次放學唱K都一定唔小得唱佢嘅歌!Sh ...
阻住 發表於 2017-11-13 10:58
又係祖粉

唔知邊個呢?
angelicdestiny 發表於 2017-11-13 09:15

佢想整T字台,然後勁歌熱舞?唔係掛

等開show日係門口買100蚊票

1d14 發表於 2017-11-14 10:58

送禮全線售罄,都有100蚊飛,JW更加唔使講啦,應該唔使100蚊

剛入城網。380還可10連
Laichu 發表於 2017-11-14 02:35

三個價都十連到
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

其實直到12月尾佢散飛前都係咁既清況嫁啦, no surprise
唔洗每周報佢賣成點..

其實直到12月尾佢散飛前都係咁既清況嫁啦, no surprise
唔洗每周報佢賣成點.. ...
hehe 發表於 2017-11-17 14:37

開show當日門口 睇下有冇平飛
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

大半個月冇人回過post
真係慘
希望JW搵我上台合唱原來只因深愛著
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

佢開SHOW前無派過歌~影都無埋...點谷飛

入座率應該會幾差...

無人送飛?

大半個月冇人回過post
真係慘
希望JW搵我上台合唱原來只因深愛著
John 發表於 2017-12-21 15:07

變咗同軒仔合唱?  

送禮全線售罄,都有100蚊飛,JW更加唔使講啦,應該唔使100蚊
lightupmylight 發表於 2017-11-17 09:02

當日門口買?
All We Have Is Now

佢開SHOW前無派過歌~影都無埋...點谷飛

入座率應該會幾差...
wewa1001 發表於 2017-12-21 15:26

咪派左你帶著我的x袋離去囉
【This is MC】澳門見

680 仲有14張飛
希望個最女會幫到手
if有

$380仲有15連位

同偽毒狗一樣霉到嘔, 但兩條友都勁厚面皮開紅館

有跳樓飛未呀~~~~~~~~~~~~~~~~~

有得開紅館點好過...有些人錯過咗timing  

嘩 仲有成堆飛賣唔出
不自量力呢4隻字真係o岩晒佢

俾著我係佢 呢個時候at least 都放下風有邊個嘉賓啦
e.g. 話坤哥會黎唱幾首 可能都呃到下佢d fans 買平飛入場撐下個場

如果有平飛 大家通知我好無

1d14 發表於 2017-11-14 10:58

20蚊都嫌哂錢

20蚊都嫌哂錢
721AXA 發表於 2017-12-27 17:18

其實都真心想睇 只不過覺得jw都要俾多過一百唔值

高價,中價票叫做少量, 如果正價賣出就叫過得去架啦, 怕佢只係將大部分位分左比平飛佬散飛咋

其實都真心想睇 只不過覺得jw都要俾多過一百唔值
PerryXD 發表於 2017-12-27 17:20

Me2...我都想睇

平飛已經開始湧出黎

希望佢唔好cover太多歌啦

有平飛未?

有平飛未?
PerryXD 發表於 2018-1-3 00:03

面書大把

想睇
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

半價都唔洗
去支持下林家謙
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

如果想放2張680蚊.而家個價係幾多? 真係去唔到~純粹唔想晒~

$380 > 200
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

唔知開show日 50蚊搞唔搞得掂

如果想放2張680蚊.而家個價係幾多? 真係去唔到~純粹唔想晒~
釘釘 發表於 2018-1-3 15:11

我諗你放1000蚊2張應該都無人問津

半價都唔洗
去支持下林家謙
hinz 發表於 2018-1-3 12:42

林家謙唱歌仲好聽過佢
佢開show 既我可能買280支持下

唔知到時100蚊買唔買到480飛呢?買到就入去睇下

*(折扣)*JW王灝兒 紅館演唱會 2018

2018年01月6日
門票價錢: HK$680 / $480 / $380

演出場館: 紅磡香港體育館

380售 每張$200 (保證連位)

HK$800 兩張 680 大家又點睇

唔知到時100蚊買唔買到480飛呢?買到就入去睇下
1d14 發表於 2018-1-4 02:26

太貴,不了

finally 有跳樓飛,會唔會太遲.

50蚊都唔考慮,唱得咁難聽

成功用150買左380
但係側過側田 red 45

想買平飛,200蚊可以考慮入去聽三部曲,不過人唔係香港
舞來舞去 不日內開始錄音。

唔知開show日 50蚊搞唔搞得掂
lemontea1069 發表於 2018-1-3 20:05

free都唔會去
因為一定有kwangxr

成功用150買左380
但係側過側田 red 45
PerryXD 發表於 2018-1-4 19:17

俾咁既價錢聽gin lee演唱會好過啦

kayzzz 發表於 2018-1-4 19:57

Gin lee 780我都肯比
因為真係唱得,同埋佢隊band玩live堅正

kayzzz 發表於 2018-1-4 19:57

gin 應該係俾錢入去訓

啱啱去到九展 一落車就見到JW..
撞鬼

HK$800 兩張 680 大家又點睇
釘釘 發表於 2018-1-4 15:36

太貴