返回列表 發帖
太貴
賴爽 發表於 2018-1-4 21:11

坐咁前做咩 坤哥大頭好睇咩

JW王灝兒 Never too late 紅館演唱會 2018
日期:2018年1 月6日(星期六)
時間 :8:15pm
地點:香港紅磡體育館
原票價:380 x2=760
現票價:330 x2=660
座位:非連位, 綠區66段30行座位96
                             綠區65段30行座位83
因有事未必去到, 故平售~
雖不是連位, 但網上飛早已沽清, 想聽JW靓歌有買趁手

賣家開始呃人
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

呢到有無人星期六會去,入去影下空凳都好

會唔會重演莫文蔚05年演唱會係門口派飛一幕

太貴
賴爽 發表於 2018-1-4 21:11

.. 我都唔知點解隔離果個會鐘意佢

回復 64# 阻住

益街坊價
Row16-24 $480
Row25打後 $380

Actually. Row 16-24 Cost $480, Row 25 to the end of row Cost $380... You said "益街坊價"????

會唔會重演莫文蔚05年演唱會係門口派飛一幕
mychart- 發表於 2018-1-5 01:49

好似上次GIGI都係20蚊
【This is MC】澳門見

好似上次GIGI都係20蚊
lemontea1069 發表於 2018-1-5 13:25

Gigi都廿蚊 jw更加廿蚊都唔想俾

到時jw會唔會向觀眾席掉壽包?

希望聽晚有Runaway Stupid Boii 太空人 矛盾一生 你帶著我的青春離去 自由飛翔 多少年 feel the bass falling in love 男人信什麼 戰勝服從 掛住你 Just wanna stay with you juicy girl do me more 原來只因深愛著 humble 原來她不夠愛我 陽光點的歌 百姓 女神 安全感 小故事 掛念好友 愈夜愈有機
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

BB行500/1

希望聽晚有Runaway Stupid Boii 太空人 矛盾一生 你帶著我的青春離去 自由飛翔 多少年 feel the bass falli ...
HOTMAN 發表於 2018-1-5 13:55

你買左霏未先

聽晚我會去紅館門口睇吓 貴過一舊就走了

聽晚我會去紅館門口睇吓 貴過一舊就走了
royloyloy 發表於 2018-1-5 16:51

救命我笑到肚痛

救命我笑到肚痛
hehehaha 發表於 2018-1-5 17:45

因為我唔係未睇過嘛 上次九展我都有睇 不過係免費飛

係咪真係有20蚊飛~聽晚去博下先

有冇人報下現在仲有幾多連位?

#最衰都係903唔頒個最女比佢
#NeverTooEarlyButItsTooEarly

因為我唔係未睇過嘛 上次九展我都有睇 不過係免費飛
royloyloy 發表於 2018-1-5 17:46

起碼你都願意去紅館兜返轉
代表灝兒多謝你先

希望聽晚有Runaway Stupid Boii 太空人 矛盾一生 你帶著我的青春離去 自由飛翔 多少年 feel the bass falli ...
HOTMAN 發表於 2018-1-5 13:55

JW 王灝兒 Never Too Early 2018 演唱會
1月7日Rundown

Opening:
小故事

Runaway
Stupid Boii
太空人

戰勝服從
掛住你
飄浮女孩
女神 (with欣宜)
你是什麼時候開始不愛我的 (欣宜)

妒忌心
安全感
你帶著我的青春離去 (Feat. Mini Cookies, KARY / Miki / Stephy)
Forever Friends (Feat. Mini Cookies, KARY / Miki / Stephy)
Come with Me (JW + KARY)

今天不見人(握手)
今天不見人(重唱 + 握手)
原來她不夠愛我 (with kwangor)
原來只因深愛著 (with kwangor)
矛盾一生 (唱一段)
自由飛翔
多少年
毫無自制

愈夜愈有機 (with 明蝠俠)
feel the bass
Just wanna stay with you

Encore:
男人信什麼 (with Janice)
掛念好友
矛盾一生

你買左霏未先
kayzzz 發表於 2018-1-5 14:43

買左啦
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

.. 我都唔知點解隔離果個會鐘意佢
釘釘 發表於 2018-1-5 11:17

好慘......

買左啦
HOTMAN 發表於 2018-1-5 19:14

希望有gin lee做嘉賓啦

啱啱係fb見到咩opensky.tv app聽晚會現場直播
大家唔洗去紅館搵一百蚊霏啦

https://www.facebook.com/OpenSkyTV/posts/718235571707982:0

啱啱係fb見到咩opensky.tv app聽晚會現場直播
大家唔洗去紅館搵一百蚊霏啦

...
阻住 發表於 2018-1-5 21:45

正想post上嚟講不過去數吓現場有幾多張櫈冇人坐都好

聽日跌破200就買
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

想見識任坐既紅館

聽日跌破200就買
帥小寶` 發表於 2018-1-5 22:18

呢位巴打要求好抵!!

呢位巴打要求好抵!!
hehehaha 發表於 2018-1-6 00:48

搵到正面台 150

好緊張,好想知道佢聽日會有幾多張空凳。
舞來舞去 不日內開始錄音。

Just wanna stay with you突然噴升到廿萬 一定係演唱會前好多人loop

Where can buy 150

Just wanna stay with you突然噴升到廿萬 一定係演唱會前好多人loop
HOTMAN 發表於 2018-1-6 01:06

佢公司真係好鍾意自己呃自己

搵到正面台 150
帥小寶` 發表於 2018-1-6 00:53

我要求低啲 跌破68就買
Happy and Blessed.

Where can buy 150
simhk 發表於 2018-1-6 01:06

我尋日係carousell買
但我個150係側過側田

唔知聽日會咩價
【This is MC】澳門見

其實紅館出面多人兜飛定直通火車站嗰邊多啲

我尋日係carousell買
但我個150係側過側田
PerryXD 發表於 2018-1-6 01:18

梗係唔到最後一日都唔好買

希望903聽日可以宣布頒錯個最女其實係JW
等佢啲霏可以加價

收不是賣

希望903聽日可以宣布頒錯個最女其實係JW
等佢啲霏可以加價
hehehaha 發表於 2018-1-6 02:29

話時話商台好似有份協辦

Diu
兩舊水剩係睇 jason kui 都抵啦

你班友
又唔係僧人又唔係唔想睇
入去睇坤哥都值啦