返回列表 發帖
應該大把跳樓霏
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

JW王灝兒 Never too late 紅館演唱會 2018
日期:2018年1 月6日(星期六)
時間 :8:15pm
地點:香港紅磡體育館
原票價:380 x2=760
現票價:330 x2=660
座位:非連位, 綠區66段30行座位96
                             綠區65段30行座位83
因有事未必去到, 故平售~
雖不是連位, 但網上飛早已沽清, 想聽JW靓歌有買趁手

賣家開始呃人

聽日跌破200就買

呢位巴打要求好抵!!
hehehaha 發表於 2018-1-6 00:48

搵到正面台 150

我尋日係carousell買
但我個150係側過側田
PerryXD 發表於 2018-1-6 01:18

梗係唔到最後一日都唔好買

呢百五蚊真係俾得好開心 撐JW

全場有幾成入座?
joshua 發表於 2018-1-6 23:30

目測一定過7成 比想像中多

發現入場人士咩年齡層都有!

迪士尼歌真係好岩佢 成part都好好聽

維多利亞幾好聽

如果無左垃圾個part就完美

後尾搵到150蚊飛~山頂坐到落山腰~
但其實入場都有8成啦~

佢唱兩首英文歌同迪士尼兩首頂唔順~我們都寂寞又 ...
wewa1001 發表於 2018-1-7 01:20

佢公司真係好支持佢 唔為賺錢純粹捧佢

Sunnyidea唔醒水
應該提提大家舞台中間有個凹位
完show覺得好睇可以丟散紙落去 ...
hehehaha 發表於 2018-1-7 01:32

SO MEAN

PerryXD 發表於 2018-1-7 11:31

佢真係好搏 濕完都唔抹身好擔心佢病