返回列表 發帖
唔知開show日 50蚊搞唔搞得掂
lemontea1069 發表於 2018-1-3 20:05

free都唔會去
因為一定有kwangxr

俾咁既價錢聽gin lee演唱會好過啦
kayzzz 發表於 2018-1-4 19:57

Gin lee 780我都肯比
因為真係唱得,同埋佢隊band玩live堅正

聽晚我會去紅館門口睇吓 貴過一舊就走了
royloyloy 發表於 2018-1-5 16:51

救命我笑到肚痛

有冇人報下現在仲有幾多連位?

#最衰都係903唔頒個最女比佢
#NeverTooEarlyButItsTooEarly

希望聽晚有Runaway Stupid Boii 太空人 矛盾一生 你帶著我的青春離去 自由飛翔 多少年 feel the bass falli ...
HOTMAN 發表於 2018-1-5 13:55

JW 王灝兒 Never Too Early 2018 演唱會
1月7日Rundown

Opening:
小故事

Runaway
Stupid Boii
太空人

戰勝服從
掛住你
飄浮女孩
女神 (with欣宜)
你是什麼時候開始不愛我的 (欣宜)

妒忌心
安全感
你帶著我的青春離去 (Feat. Mini Cookies, KARY / Miki / Stephy)
Forever Friends (Feat. Mini Cookies, KARY / Miki / Stephy)
Come with Me (JW + KARY)

今天不見人(握手)
今天不見人(重唱 + 握手)
原來她不夠愛我 (with kwangor)
原來只因深愛著 (with kwangor)
矛盾一生 (唱一段)
自由飛翔
多少年
毫無自制

愈夜愈有機 (with 明蝠俠)
feel the bass
Just wanna stay with you

Encore:
男人信什麼 (with Janice)
掛念好友
矛盾一生

聽日跌破200就買
帥小寶` 發表於 2018-1-5 22:18

呢位巴打要求好抵!!

希望903聽日可以宣布頒錯個最女其實係JW
等佢啲霏可以加價

IG個個post d相都係山頂霏 :0/

暫時都覺得唔錯 有 60 分
賴爽 發表於 2018-1-6 21:34

好過吳雨䨒 The Present live 2013

好掛住美霏  我會用正價霏睇霏
賴爽 發表於 2018-1-6 21:42

希望年尾或許下年開

好耐未睇過咁高質嘅演唱會
alexleung 發表於 2018-1-6 21:42

我覺得上年劉美君個千色短期內應該冇人超越到

有無必要濕住唱咁多首歌
hinz 發表於 2018-1-6 21:45

暗示有Kary 嘉賓
合唱Come with Me再濕一些

我極度懷疑佢屋企出資俾佢放煙花淋水
我唔信佢公司咁樣倒錢落海  ...
matthew1990 發表於 2018-1-6 22:39

好明顯啦
sunny idea屋企有份

你睇380 480 定 680?
matthew1990 發表於 2018-1-6 23:05

200$

我想講我果個位隔黎係仲有十個位吉既
PerryXD 發表於 2018-1-6 23:25

chi lxx sin

7-8成 係山頂比較多吉位
HOTMAN 發表於 2018-1-6 23:32

可以跑住睇

但係點解要跑住睇
kayzzz 發表於 2018-1-6 23:38

証明個山頂空山無人

常識題:如果個show早一個月開,個最女有冇gay會到手

我都幾敢肯定係好睇過Gin Lee
HOTMAN 發表於 2018-1-6 23:43

環球次次d show都好娘
2009 Kay
2013 Kary
2015 Kelly

天后對天后
Joey vs Joey
小故事(never too early) vs 貪嗔痴(my secret live)

一樣咁震憾

有一刻衝動想補番跳左樓既錢比佢 唔係幾好意思
HOTMAN 發表於 2018-1-7 01:30

Sunnyidea唔醒水
應該提提大家舞台中間有個凹位
完show覺得好睇可以丟散紙落去

證明歌手肯練歌,差極都唔會大炒車
不過聽得出今次jw佢好比力比感情去run成個show
可能真係第一次又驚冇下一次
然後一大巴打落平時話佢live差既人度
既然公司咁有錢,希望下一步再造多啲高汁歌
Fullfill下自己profile下次紅館再讓世界艷羡

不如下次叫JW開個感恩演唱會,每首歌唱完都要祈禱感恩多謝天父爸爸多謝黎明多謝衛蘭多謝坤哥多謝欣直多謝新 ...
HOTMAN 發表於 2018-1-7 13:28

呢個Concept可以留比美霏下一次演唱會

笑死我,唔駛理d無聊人啦
lemontea1069 發表於 2018-1-7 16:18

新一屆女金啲fans真係以為人哋冇邀請佢偶像做嘉賓
有冇諗過可以係佢地自己偶像/ 唱片公司拒絕人?

好似真係冇咩人討論個咁fabulous既演唱會 WW好慘
HOTMAN 發表於 2018-1-8 18:51

等我彈下先
D衫可以再靚少少lo

HOTMAN 發表於 2018-1-12 18:54

祖兒 gotta get high MV 抄佢

發覺jw收親都係個個作曲人頂級既曲
HOTMAN 發表於 2018-1-15 09:00

多謝支持Cousin Fung!