返回列表 發帖
本身諗住平飛睇下
但諗起有果隻毒L 即刻放棄
【This is MC】澳門見

張相個樣好膠

shiga, stephy, ella 曾經“紅极一時”?唔係卦
lblemon 發表於 2017-9-28 11:10

咁呢4個揀我一定睇ELLA

男人信甚麼0.5原來只因深愛著0.5
矛盾一生
2首係正確羅
Kaybb 發表於 2017-9-28 16:47

原來只因深愛著 < -- 我唔覺得呢首野HIT囉, 同果兩首差好遠

Strephy07年年頭係歌唱生涯最高峰,年底演唱會之後一flop flop到底!所以未ready都係唔好開啦!吳若希最醒 ...
黃家正 發表於 2017-9-29 01:22

吳若希係唔夠氣唱者

實在滯銷得可憐

睇黎遲d CSL要狂送飛

其實可能佢都知唔會賣得

但如果呢下唔開, 可能錯過左就一世都無機會
EG 鄭融

佢開SHOW前無派過歌~影都無埋...點谷飛

入座率應該會幾差...
wewa1001 發表於 2017-12-21 15:26

咪派左你帶著我的x袋離去囉

有平飛未?
PerryXD 發表於 2018-1-3 00:03

面書大把

唔知開show日 50蚊搞唔搞得掂

會唔會重演莫文蔚05年演唱會係門口派飛一幕
mychart- 發表於 2018-1-5 01:49

好似上次GIGI都係20蚊

唔知聽日會咩價

今晚場外50蚊就睇啦

唔知欣宜果個會搞成點呢

呢度好多人俾100蚊平飛吸引,我代JW多謝大家令佢無空位
1d14 發表於 2018-1-6 12:15

但而家仲未出現100蚊飛

話說上年無左summer pop
可能吳業坤蝕得太勁
hinz 發表於 2018-1-6 15:08

坤狗影響力幾大,整死埋jw

有無平飛流於市面?
louis0511 發表於 2018-1-6 16:14

多如天上繁星

係咪8:00問會最平?

暫時問到最平180

$150 me都入手了
royloyloy 發表於 2018-1-6 19:55

where

150都算抵睇既
不過除ronald外,果兩隻加奔真係嘔心
製作超乎想像
希望下次jw再開成熟d,有多d hit歌,始終佢而家唔夠壓台

呢排D二線女歌手唱功都好左,叱吒Gin Lee甚至AGA Live都唔錯
1d14 發表於 2018-1-7 01:40

乜Gin Lee live有差過咩?

不如下次叫JW開個感恩演唱會,每首歌唱完都要祈禱感恩多謝天父爸爸多謝黎明多謝衛蘭多謝坤哥多謝欣直多謝新 ...
HOTMAN 發表於 2018-1-7 13:28

笑死我,唔駛理d無聊人啦

新一屆女金啲fans真係以為人哋冇邀請佢偶像做嘉賓
有冇諗過可以係佢地自己偶像/ 唱片公司拒絕人?{:4_102: ...
hehehaha 發表於 2018-1-7 18:55

得罪講句,我覺得佢d fans越黎越煩
拿,我無話個歌星架

佢剛update fb話無諗過咁多人買飛支持自己
仲full house

咁快出official sunny idea係咪唔放假
HOTMAN 發表於 2018-1-8 22:05

關生唱唔到首歌.....

HOTMAN 發表於 2018-1-12 18:54