返回列表 發帖
買唔到蝦餃老母
nicknicknick 發表於 2018-7-9 12:58

我7月6日係日本幾經辛苦先買到

今朝10點幾仲見到有得賣以為kelly 摺到唔爆添

10點幾好似賣哂啦...我朋友話可以加到入購物籃..但再去下一頁個陣就話已經售罄 ...
honam0408 發表於 2018-7-9 18:26

我6號買果陣都係咁. 10點係未開始賣架..搞到10點3 定4 先開始賣..
果陣我仲入左USJ 玩
玩到10點9 定10先真係買
輕鬆買到

真心覺得混亂
岩岩禁過THE CLUB 好似仲有得換..你有AC 可以試試

in 蝦餃 we trust

明明當年叫做有plug過下
遲啲佢又當sidetrack嫁喇
nicknicknick 發表於 2018-7-17 00:43

當年有係慈善SHOW唱過LIVE架 佢有無咁無記性啊

痴左線咁好聽 "8首新歌加都是你的錯
抵到爛
無三寶既演唱會都好正

認真未聽過為自己作證咁濟

最尾encore全部湧晒出去都好正

冇比蝦餃老母打到手
nicknicknick 發表於 2018-7-25 22:24

係山頂默默咁睇班人衝出去

同埋呢個show 之後唔好再話kelly 唔唱得

Kelly 咁多年live 都超穩定
係反佢d 人亂屈
lemontea1069 發表於 2018-7-26 00:24

佢今日唱幾首爆高音上去我都驚
但最後又唱到喎

老老實實打字機佢唱得無乜力咁
但整體都唱得幾好
nicknicknick 發表於 2018-7-26 07:31

老母記性差全程都望MON可能驚唱錯野 所以就住黎唱

回復  lemontea1069

D國語歌現場都好正
gary170894 發表於 2018-7-26 10:17

除左記念日...基本上..首首都正xddddd

為自己作證真係好side side side track.....太細個既我未聽過
stephybest 發表於 2018-7-26 10:44

same xd我係有好小印象for 呢首歌
果陣真係太細個啦
而我又無特燈聽番d sdie track
佢唱果陣我都係呆左

都是你的錯真心好型
其實佢好岩唱呢d歌
仲有d台風好正

15年最大敗筆係妝髮好記得個紫色中毒嘴唇妝+中年呀婆短曲髮,簡直老左好多,
今次成個project留 ...
stephybest 發表於 2018-7-26 11:19

佢上紅館果D 衫我諗得紙醉金迷係全部好睇Love Fighters 就 7:3
Let's Celebrate ...... Speechless

Kelly Bag正野 不過佢99.9%唔記得自己有呢首歌吧
mgiks 發表於 2018-7-26 15:01

佢會以為係屋企個KELLY BAG Instead of 呢首歌仲有鞋呀!鞋!  正到癲左
下個紅館可唔可以比fans 話事

一開始唱k響大日子個前奏全場勁high
nicknicknick 發表於 2018-7-26 14:59

後面班人叫佢唱大日子心諗………

佢唱得穩左
但啲手部動作有啲騎呢以前唔係咁
721AXA 發表於 2018-7-26 16:02

唔通數拍子數到楊超越咁XDDD

我都覺  
不過都好過鄭四拜神台風
係咪個個年紀大左都會咁

知道係我會掛念你有少少感動
...
ricnature 發表於 2018-7-26 20:33

佢以前係BARBIE 手今次D歌咁難入 佢D手勢係應該提佢入同上高音
CLS 一個歌手話自己唔識入LIVE BAND 既最愛演唱會都得
你就知佢幾咁努力去背拍子