返回列表 發帖
邊到有得睇KELLY 唱為自己作証?

睇個FB LIVE, 仲正過紅館SHOW, 原來監制係呀JACK, 成條TEAM 直接由MOOV IN CHARGE
唔怪得啲製作正過LC 勁多 !!!!

開頭八隻新歌完全係紅館質素
好過letscelebrate n倍
721AXA 發表於 2018-7-25 23:21

LC 最尾ENCORE PART, 新細明體呀,凸 !!!!!! 認真到用新細明體 !!! 莊細榮 <-- 凸凸凸凸

回復 120# stephybest

係, LIVE 版一啲都唔娘, 仲幾好睇

https://www.youtube.com/watch?v=xDOBb662KkI

搵到了, 正到HIGH HIGH

回復 125# 721AXA

希望佢下個紅館SHOW 可以搵返個正常導演!!!! 或者搵返MOOV IN CHARGE

Kelly 又話紅館見
唔知幾時
lemontea1069 發表於 2018-7-25 23:31

竟然, 留意唔到, 唱完邊首歌講?

其實Kelly 真係好多貨
就算計派過既好多都可以再唱
假天真都n年無唱
lemontea1069 發表於 2018-7-25 23:50

佢啲貨多到, 整夠10個RUNDOWN 都仲有淨,31張大碟, 仲要未計啲D細碟, 新曲+精選

我好努力諗要寫想聽佢唱邊首,最後我寫咗都是你的錯!bingo! 咁就有飛~
個show勁正,唱真side trac ...
Serendipity 發表於 2018-7-26 00:02

仲要係開得一場。

有冇人有今次SHOW 個RUNDOWN ?

其實真係好感動

邊個諗過蝦餃老母頹做咁多年會突然之間開竅
nicknicknick 發表於 2018-7-26 17:04

要多謝13妹做BAND LEADER, 同多謝MOOV 監制JACK。
唔該下次紅館SHOW 預呢兩個人。

MARK + 仲文伯伯<-- BYE BYE PLS !!!

今次kelly 個show 咁正
唔知上紅館佢會唔會順應民意
唱多d 二線主打 加side track ...
lemontea1069 發表於 2018-7-27 00:34

二線SIDE, 我突然想起, 如果我們在戀愛 <-- 佢肯唱, 應該又係喊死FANS