返回列表 發帖
唔好話平飛
連牛都無 =,=
kwanie 發表於 2018-8-2 21:46

金堅個音樂會又無sponsorship, 又幾乎零宣傳,點會有平飛同抄飛? 上年個Joox Live重有地鐵廣告牌同過數比king jer, KKBox live係咩要比$的promotion都無做,唔上開佢ig的路人點會知?

面具
藍血人
光害

Like a gun 獵 (feat.黃嘉儀)
殘忍 (黃嘉儀)
根 (feat.黃嘉儀)

阿樂
福氣
感覺良好 ...
misterben111 發表於 2018-8-3 23:03
紅館一開開兩場,重宣佈8月20派新歌。

今次體操跳得唔錯,明顯有努力練舞同瘦左fit左,只睇無錄,等人放上YT或ig

Alfred 今晚狀態好好,個人同把聲都好鬆
由頭到尾都 好穩定 好有自信
佢一向都壓到台,但要狀態好先壓到歌
...
Bluejays 發表於 2018-8-4 00:35

對比上年Joox Live, 我覺得佢今次係表現得更有自信心,同埋preparation都做得很充足。其實27號華納個show我已經覺得佢狀態好好, 唱live好穩。
全場我覺得最好睇係體操,唱得最好係遺物,重新長大同埋清唱時光都好好. Alfred轉會後真正成長左,對佢紅館show有信心, 不過我希望紅館能唱多幾首快歌會更好。

個場真係無咩街客,估計同零宣傳,無sponsorship同唔派飛有關。去的都係圍內人同fans.

暫時 al_club Hubert Sophy IG stories 有跳舞 segment
Bluejays 發表於 2018-8-4 01:28
謝謝,但ig story只keep到24小時。我因為想用眼睇所以無錄呢個section, 等緊有人放full version上網。

回復  Ching2015

請問有無錄恐怖情人呢首歌?想睇QAQ
wintrezeguet 發表於 2018-8-4 19:42

考慮左一陣睇定錄,最後無錄。係sdoorworkshop ig story搵到。不過只得24小時,其他link未搵到,遲的會搵下B站

回復 255# wintrezeguet

微博許廷鏗超話有大陸粉絲放左恐怖情人一分鐘版本,重有其他歌full version. 你上微博睇下啦,算多。

佢唱好多cover.唱國語比廣東歌好聽。