返回列表 發帖
聽聞Twins LOL 會返澳門做個終極尾場,不如做香港站好過啦
fifty1205 發表於 2018-5-8 12:30

唔係confirm了?我見fanpage講到好confirm咁
只不過都應該唔會拎9月期黎做 阿嬌9月番香港註冊結婚嘛

05/06 08/09竟然無人做
Shine 係死好命,執左Sammi個期
Eason幾時做番次 ...
fifty1205 發表於 2018-5-8 12:28

Eason做都喺等於321go!!!2.0,冇咩意思,Eason永遠都唔可以超越duo個次

聽聞Twins LOL 會返澳門做個終極尾場,不如做香港站好過啦
fifty1205 發表於 2018-5-8 12:30

5月美加場唔是終極喇咩?

05/06 08/09竟然無人做
Shine 係死好命,執左Sammi個期
Eason幾時做番次 ...
fifty1205 發表於 2018-5-8 12:28

嗰個期好似分咗3個show 湯寶如 shine同唔記得邊個 Btw 劉天王跨年show內部已經訂緊飛 據說$980/$580/$380 貴飛內部已差不多爆

Eason做都喺等於321go!!!2.0,冇咩意思,Eason永遠都唔可以超越duo個次 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-8 14:18

DUO爛聲就已經扣一半分啦
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

嗰個期好似分咗3個show 湯寶如 shine同唔記得邊個 Btw 劉天王跨年show內部已經訂緊飛 據說$980/$580/$380  ...
royloyloy 發表於 2018-5-10 00:41

劉天王中價飛比學友平100蚊?

HOCC今日訪問話今年會係香港開演唱會,而家搵緊場地
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

劉天王中價飛比學友平100蚊?
lightupmylight 發表於 2018-5-11 10:45

係啊 內部朋友問中價飛580睇唔睇 即買

HOCC今日訪問話今年會係香港開演唱會,而家搵緊場地
hehe 發表於 2018-5-11 14:44

食老本食足幾年

如果真 *****good news*****
moXYZ 發表於 2018-5-8 10:12

Supper Moment公佈左11月紅館
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Planet XT 陳曉東世界巡迴演唱會 - 香港站
2019年3月
紅館

Source: 拉闊style fb

Supper Moment公佈左11月紅館
表妹保莉 發表於 2018-5-13 12:20

又有平飛咖喇

對上一次開四面臺→最近一次三面臺嘅歌手統計有:古巨基,梁詠琪,黎瑞恩,周慧敏,陳慧琳,林憶蓮,楊千嬅,陳慧嫻,劉美君,陳奕迅仲有邊啲?喺咪而家紅館趨勢喺做三面臺。堅持一直做四面臺嘅歌手有劉德華,張敬軒,容祖兒,郭富城(只有近十五年喺堅持緊),仲有邊啲一路都堅持做四面臺嘅歌手?

又有平飛咖喇
乐坛风云 發表於 2018-5-13 19:45

點解你覺得SUPPER 有平飛?

又有平飛咖喇
乐坛风云 發表於 2018-5-13 19:45

到時你放平飛出黎?
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

對上一次考四面臺→最近一次三面臺嘅歌手統計有:古巨基,梁詠琪,黎瑞恩,周慧敏,陳慧琳,林憶蓮,楊千嬅 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-14 11:44

梁漢文2012 4面    2015  3面

梁漢文2012 4面    2015  3面
阿mark 發表於 2018-5-14 12:35

仲有許志安,on and on四面,come on三面

對上一次開四面臺→最近一次三面臺嘅歌手統計有:古巨基,梁詠琪,黎瑞恩,周慧敏,陳慧琳,林憶蓮,楊千嬅 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-14 11:44

Twins 5次演唱會都係四面台
nonkul

十月 好似黃翊紅館show

到時你放平飛出黎?
hehe 發表於 2018-5-14 12:16

有無平飛你都睇唔到
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

黃翊最愛的你演唱會
演唱會日期:2018年10月23日(星期二)
地點:九龍灣國際展貿中心Star Hall
票價: $680,$380
Source: 佢個page

小鳳姐九月紅館,記得上次已經滯銷,今次仲黎,喺咪殿堂級歌手申請入紙都即刻批

小鳳姐九月紅館,記得上次已經滯銷,今次仲黎,喺咪殿堂級歌手申請入紙都即刻批 ...
lightupmylight 發表於 2018-6-6 08:18

洗錢啊。

回復 223# nopop

確認咗真係開?

mychart- 發表於 2018-6-13 16:46

嘩,關淑怡簽返環球

mychart- 發表於 2018-6-13 16:46

無KELLY既XD
    不過多數都應該有GIGI

後面嘅檔期都有邊D人開吖?

Source: 小鳳姐Facebook fanspage

hv8638 發表於 2018-6-22 11:47

中間隔咁多日?

中間隔咁多日?
gooloo 發表於 2018-6-22 12:07

可能預加場?

hv8638 發表於 2018-6-22 11:47

$180 好耐冇見過呢個價

$180 好耐冇見過呢個價
royloyloy 發表於 2018-6-22 12:56

與眾同樂..........有請小鳳姐

Supper Moment Live 2018
2018年11月1日至2日 (星期四至五)
紅館

Source: 生果報

Supper Moment Live 2018
2018年11月1日至2日 (星期四至五)
紅館

Source: 生果報 ...
阻住 發表於 2018-6-25 19:04

聽講老黎已經入紙出年嘅紅館?

Source: AEG Promotion Ltd Facebook

@容祖儿 晚上出席慶回歸週年晚會,Joey透露明年計劃舉辦入行20週年演唱會,已經入紙申請紅館的檔期,她自己也說一眨眼就二十年,時間過得太快了。早兩天她即興去了日本看偶像#玉置浩二# ,過程中她很感動,而她也趁週時間休息一下。 ​​​​

劉德華今日歌迷會開始訂飛,2018年12月15日—2019年1月3日,20場冇多冇少,睇黎劉德華應該唔會加場wor,佢自己親口講過只做20場

劉德華今日歌迷會開始訂飛,2018年12月15日—2019年1月3日,20場冇多冇少,睇黎劉德華應該唔會加場wor,佢 ...
lightupmylight 發表於 2018-7-5 14:10

票價: $980 / $580 / $380

Source: 華仔天地

票價: $980 / $580 / $380

Source: 華仔天地
阻住 發表於 2018-7-5 14:19
最高票價咁鬼貴,真係天王中之天王,唔知下年張天王會唔會又係咁貴呢?
任我行 失憶蝴蝶

最高票價咁鬼貴,真係天王中之天王,唔知下年張天王會唔會又係咁貴呢?
remus 發表於 2018-7-5 14:48

郭富城:980/580/380  最後喺打折賣平到笑   張學友:980/680/380  最後就喺380都炒到1000起

郭富城:980/580/380  最後喺打折賣平到笑   張學友:980/680/380  最後就喺380都炒到1000起 ...
lightupmylight 發表於 2018-7-5 15:06
冇留意郭天王,即代表三大天王嘅最高票價都係$980.00啦
任我行 失憶蝴蝶

冇留意郭天王,即代表三大天王嘅最高票價都係$980.00啦
remus 發表於 2018-7-5 15:33

唔使講,出年嘅容祖兒同埋以後嘅Eason都可能喺980

聽講緊接劉德華1月中喺張學友開,緊接張學友2月喺容祖兒開

聽講緊接劉德華1月中喺張學友開,緊接張學友2月喺容祖兒開
lightupmylight 發表於 2018-7-5 03:59 PM

容祖兒已經放棄2月啦
再申請緊新期
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

唔使講,出年嘅容祖兒同埋以後嘅Eason都可能喺980
lightupmylight 發表於 2018-7-5 15:46
希望嚟緊阿臣唔好收咁貴啦
任我行 失憶蝴蝶

容祖兒已經放棄2月啦
再申請緊新期
Qmen 發表於 2018-7-5 16:03

佢係咪要同Sammi爭跨年檔期
2019 Sammi入行30年,應該會開show
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

佢係咪要同Sammi爭跨年檔期
2019 Sammi入行30年,應該會開show
fifty1205 發表於 2018-7-5 04:50 PM

容祖兒無可能跨年啦
我諗距想六月九月開吧
畢竟二十週年
二月太早啦
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

容祖兒無可能跨年啦
我諗距想六月九月開吧
畢竟二十週年
二月太早啦
Qmen 發表於 2018-7-5 17:13

美祖出到聲話想係紅館過生日,入咗紙攞6月檔掛