返回列表 發帖
或者Supper Moment??

又Sammi個side cut演唱會講左足足一年⋯
l00540 發表於 2018-1-19 16:52

唔知咩tvb訪問,sammi又話想今年開騷

唔係影子舞?
royloyloy 發表於 2018-7-6 01:29

影子舞x來生舞

薛凱琪(Fiona)和太陽娛樂的合約將今年屆滿,有傳唱而優則演的她,成為麥浚龍及古天樂羅致旗下的目標。據 ...
fifty1205 發表於 2018-7-22 10:50

但係佢而家冇hit歌啵,點紅館?………又sell集體回憶?

唱十次擊敗人?

氣氛唔錯,個個都唱得好除左麥家瑜
好彩無譚伯同阿LAM
艾石仔 發表於 2018-9-10 00:19

Keeva唱得算係咁啦,環球歌手都冇咩炒車,
yan ting Adrian fu aga幾個都算係咁,
最難頂係關淑怡囉。。。氣若游絲咁

還首次聽到adrian同eason同台合唱,另外,adrian昨晚揀的歌很好,他的聲適合演譯舊歌。 ...
Danny02 發表於 2018-9-10 15:22

咁佢本身都係中坑,唱返呢啲舊歌啱佢

eason and the duo band L.O.V.E. is L.I.V.E. 歌單

破壞王
最後的嬉皮士
海裡睡人
還不夠遠(盧凱彤原唱 ...
阻住 發表於 2018-10-27 19:59

Rundown好好!!!早知去核心外圍睇

場 live 好正
呢度真係冇人再 care 陳奕迅?
just11256 發表於 2018-10-28 05:09

Cm冇人care姐,下年如果真係開跨年騷咪一樣照爆場

美軒話入緊紙2019開紅館,不是Hinsideout Part 2, 會同一個樂團合作搞個走高雅路線既音樂會

Source: 叱咤 ...
阻住 發表於 2018-11-8 00:17

人妖騷太驚嚇,嚇到我唔想再睇佢

唱三首勁歌金曲應該廁所會排長龍
JayantL 發表於 2018-11-29 14:37

呢個idea千期唔好出現………只唱勁歌金曲1都話可以接受,2國語留返大陸先唱啦,3Party king之前11年咪唱過囉,夠啦

許廷鏗再見智慧齒演唱會2019
建行 (亞洲) 信用卡會員尊享優先訂票優惠         

演出資料
日期:2019年3月23日( ...
~馬份~ 發表於 2018-12-6 13:15

個名膠味濃