返回列表 發帖
衛蘭Oh My Janice演唱會
2018年1月12、13日 (星期五、六)
紅館

Source: King Jer FB Live

胡楓+群星演唱會吧,都喺一般契仔契女。老黎學友sandy等等
lightupmylight 發表於 2017-11-10 16:00

280睇大星
超值啦

古巨基 我們 廣州站rundown

Opening: 夢想
爆了
夢中人
必殺技

第二部份:愛情
大雄
歡樂今宵
戀無可戀
...
mychart- 發表於 2018-2-21 01:15

個rundown垃圾到唔怪得連廣東地區佢啲飛都滯

佢啲演唱會rundown次次都悶到嘔
次次都唱嗰堆big hits
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

主題老土加唱極都係果堆歌
不過今事隔七年再開,反應應該會幾好
mychart- 發表於 2018-2-21 01:25

上隻廣東碟已經2012年
冇乜新歌+上兩次演唱會嘅rundown參考
都可以幾confirm我們香港站又係屬於古巨基嘅流行經典五十年
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman

點解汪阿姐開演唱會咁大件事都冇人講???
hlyung 發表於 2018-3-28 11:37

連上年週年紅館騷都冇人開post
離曬譜

Eason做都喺等於321go!!!2.0,冇咩意思,Eason永遠都唔可以超越duo個次 ...
lightupmylight 發表於 2018-5-8 14:18

DUO爛聲就已經扣一半分啦

“My Love Andy Lau劉德華 World Tour”(中文名則為:”我愛 劉德華世界巡迴演唱會”)
2018年12月15日 ...
阻住 發表於 2018-7-26 16:48

竟然蛋記有份一齊做wor

張學友明年1月11日開始到29日,三場休一日
lightupmylight 發表於 2018-9-1 14:36

一定唔止

Rundown一樣 都好肯定
royloyloy 發表於 2018-9-2 01:25

上年澳門巡迴開始
已經將一開始香港rundown其中一隻國語歌(唔記得咗歌名)轉咗做遙遠的她

From KKbbox Facebook
bb86886 發表於 2018-9-10 22:14

唔通呢個就係Eason之前訪問講嘅音樂會?

開場時間: 6pm
Source: 叱咤樂壇訪問
阻住 發表於 2018-10-15 20:38

睇完前面,睇埋後面,然後再嚟睇埋我個Show~

L.O.V.E. is L.I.V.E. 網上直播
#10月27日 #6pm
Eason Chan YouTube Channel
陳奕迅 Eason Chan
UM Webzine 環球娛樂網誌
my903.com 商業電台

香港01眾樂廳 音匠相傳 歌單

Deep
- 洗剪吹
- 藍雨
- 討厭
- 較早前錄影
- 那怕最終一個人
- 先入為主

...
阻住 發表於 2018-10-24 22:43

點解可以完全冇crossover咁hea

場 live 好正
呢度真係冇人再 care 陳奕迅?
just11256 發表於 2018-10-28 05:09

可能個個都睇曬直播
冇乜好討論

BTW
其實係呢個post唔顯眼啫

VIUTV 最新男子組合 MIRROR 演唱會

日期:12月21日
地點:九展Star Hall
11月6起 The Club優先訂票
$780 $ ...
rfv123 發表於 2018-11-3 12:43

真係執咗Mag個期

即係話心G祖兒八月演唱會
【今日直撃】蔡一傑今日舉行新碟簽唱會時,透露本已申請了明年8月在灣仔伊館舉行 ...
misterben111 發表於 2018-11-11 21:51

7月sammi 8月美祖
暑假檔已經可以冇曬啦

好難講
何秉喺JH都用神魂顛倒
今次佢哋可能覺得都隔咗個大show, 再出喜喜no problem ...
721AXA 發表於 2018-11-12 14:58

何秉做my secret live應該聽曬好多side track
希望明年紅館有啲特別啦
就算將what's up改成紅館dancers版我都收貨

whatsup正呀, 就算唔識首歌都會好high
不過佢team人係古老石山, 心花怒放全身暑假應該啱佢哋心水多啲{:1 ...
721AXA 發表於 2018-11-12 15:44

全身暑假都好吖
好似都好耐冇唱

都好過抱抱/逃避你/誰來愛我/痛愛,不過20年一定又係呢堆
風見志郎 發表於 2018-11-12 17:19

墻紙先係近年最大怨鬼
連my secret live都走唔甩

一直覺得Starlight已經係佢既高峰
十年前既佢仲係2字頭
而家佢既體力真係唔知頂唔頂到又跳又唱廿分鐘 ...
hehe 發表於 2018-11-13 07:15

N6 1314最後都爛聲
MSL唔使跳唱 差唔多20場都冇事

天后容祖兒捨棄4月轉戰8月開唱,放出來的半個月紅館期,帶挈古巨基,I LOVE U BOYZ,吳業坤等補位成功,人 ...
edwin0912 發表於 2018-11-25 18:08

唔L係吖化
吳業坤仲有第二次???

如果三首勁歌金曲都唱哂...我唔會買飛...聽到都覺得煩...浪費哂時間 不如唱下逆時光/SHIRLEY 呢D好 ...
wewa1001 發表於 2018-11-29 12:19

唱三首勁歌金曲應該廁所會排長龍

英皇霸曬。聽講出年年底仲有霆鋒,唔知送禮會唔會入紙
lightupmylight 發表於 2018-11-29 14:42

其實比較想知而家人氣喺最高點嘅張敬軒極限可以開到幾多場
今年開六場四面都好多人話買唔到飛

個個都開第二次
支持Gin Lee開Part 2
Second of All 2019
hehehaha 發表於 2018-11-29 19:16

杜生嗰日話祝佢一直all落去