返回列表 發帖
欣宜紅館演唱會
2018年4月22日

Sourse: 佢ig跌斷腳條片part2

五月天估係銀礦灣, 之前10月搞果D band show都係道搞既
老練咁遠睇場show.. 炒價應該低好多啦(掛)
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

終於等到gigi開紅館啦

阿嬌於記者會上表示5月有3場演唱會,未知是否於香港的紅館演唱會

MastaMic - MASTAPIECE TOUR 2018
日期:2018/03/16
場地名稱:麥花臣場館
主辦機構        Masta & Co. x AMAZ Co. Ltd

票務資料        門票於 2018年2月5日上午10時在購票通網址www.cityline.com, 電話訂票熱線(852)2111-5333 (10am-8pm), 購票通售票處 (購票通售票處設於通利琴行、亞洲國際博覽館及HMV(銅鑼灣店))及麥花臣場館售票處公開發售。

票價
A1 - 企位 / $380 (優惠價門票於2018年2月5日至3月5日發售)
A2 - 座位(不設劃位) / $380 (優惠價門票於2018年2月5日至3月5日發售))

2018年3月6日起門票會以正價$480發售。

購票者須知
1. 一人一票, 幼童不論年齡亦需憑票入場。
2. 購票首日每次交易最多購買10張門票。
3. 所有已售出之門票恕不設退款或退換。
4. 演出場地設有門票領取櫃位。網上購票及電話購票人仕請於演出前攜同您在網上購票時所使用的信用卡先到鄰近購票通售票處 或「購票通UTDM自助取票機」領取門票或以郵寄方法(客人須付郵資)領取門票

購票通顧客服務費        購票通顧客服務費:網上訂票每票港幣8元、購票通售票處每票港幣6元、電話購票熱線每票港幣12元

RBB 9月2X號 開starhall,
同步出碟

Source: 316叱吒樂壇

岩岩check一check, 20/9-26/9紅館個檔期吉左出黎
而9/10-29/10會維修

HOCC今日訪問話今年會係香港開演唱會,而家搵緊場地

又有平飛咖喇
乐坛风云 發表於 2018-5-13 19:45

到時你放平飛出黎?

小巧10月13演藝
只演一場

From佢IG

9/9 rundown

Medley 偏偏喜歡你 / 有了你 / 一生何求 張勝量 (牛牛)
林姍姍 talk
偏偏喜歡你 陳慧嫻
創世紀 Yan Ting
神仙也移民 麥家瑜
偶像 陳逸璇
冰封的心 麥家瑜、Yan Ting、陳逸璇
粉紅色的一生 劉美君、劉卓昕
等 劉美君
夢裡人 劉美君
突破 盧冠廷
長伴千世紀 盧冠廷、‎Robynn and Kendy
喝采 ‎Robynn and Kendy
疾風 ‎Robynn and Kendy
林姍姍 talk
有了你 Aga
畫出彩虹 Aga
眼淚為你流 Gin Lee
至愛 Gin Lee
煙雨淒迷 關淑怡
漣漪 關淑怡
林姍姍 talk
今宵多珍重 Yan Ting、Adrian Fu
幾分鐘的約會 梁詠琪
戀愛預告 梁詠琪
深愛著你 陳奕迅
未唱的歌 陳奕迅、Adrian Fu
再見Puppy Love 陳奕迅、林姍姍

即係話心G祖兒八月演唱會
【今日直撃】蔡一傑今日舉行新碟簽唱會時,透露本已申請了明年8月在灣仔伊館舉行 ...
misterben111 發表於 2018-11-11 21:51

係何秉唔係Karl好開心
快歌唔洗再喜喜

快歌好想有Whats up, 一面之緣
隆重登場就must嫁啦
其實1314加大力度都好high

encore麻煩你應該就走唔甩啦

有咩歌未唱過?
玩家/新貴/閃光彈/布穀鳥大反擊/出色/快樂最快/天然呆/樂觀/飄紅
我系數到咁多 ...
Qmen 發表於 2018-11-12 17:15

新貴MSL唱過
樂觀叱咤唱過
天然呆同飄紅勁歌唱過

最好好似Starlight咁整Medley唱幾句就好
Qmen 發表於 2018-11-12 18:16

一直覺得Starlight已經係佢既高峰
十年前既佢仲係2字頭
而家佢既體力真係唔知頂唔頂到又跳又唱廿分鐘