返回列表 發帖
cm直頭天后級紅
Kaybb 發表於 2017-10-2 22:09

容祖兒呢??
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

簽名被屏蔽

carry ng紅唔紅
JasOh103 發表於 2017-10-2 21:03

我霏開到紅館唱自戀快歌美煎可以麼

簽名被屏蔽

客觀事實係,Janice票數大幅拋離二、三位喎!

Crooks 發表於 2017-10-1 14:43

King Jer 個投票 janice 個option系like, 擺到明系會大比數拋離。你放任何一個人落去like個選項 都會有勁多default票。

King Jer 個投票 janice 個option系like, 擺到明系會大比數拋離。你放任何一個人落去like個選項 都會有勁 ...
loowee 發表於 4/10/2017 15:11

https://www.facebook.com/169934393078433/posts/1049922035079660
呢個咪例外 lol

btw 上年4月JW竟然可以多人投過Gin Lee(個投票冇AGA有冇關係

呢個咪例外 lol

btw 上年4月JW竟然可以多人投過Gin Lee(個投票冇AGA有冇關係) ...
XYZZY 發表於 2017-10-4 15:46

你秒殺左樓上

好多人寧願投"無"( ),都唔投欣直jw gin lee

King Jer 個投票 janice 個option系like, 擺到明系會大比數拋離。你放任何一個人落去like個選項 都會有勁 ...
loowee 發表於 2017-10-4 15:11

票數:
Janice - 4.9k
Gin Lee - 805
小明 - 636

Default like一定有,但有留意下啲投票都知唔係like必勝。上面個票數差距大到咁都仲要拗會唔會太自欺欺人

其實環球同tvb neway關係都仲係搞到咁僵,簡直係自殺

開電視又唔係幾見到旗下歌手,唱k又唔係間間有得唱, ...
kayzzz 發表於 2017-10-2 16:12
其實還有另一個問題,就是內定的頒獎典禮賽果。年末勁歌頒獎典禮的獎項分配早已被星夢的何哲圖和蛋記徹底掌控了。雖說Eason近年主力放在大中華市場,但是Duncan應該會竭力追求勁歌的最高榮譽的大獎例如金曲金獎、最男和最女等等的大獎,畢竟這些大獎均是不少唱片公司虎視眈眈的獎項。加上星夢近年培養的部份新人質素比環球唱片培養的更加低。因此何生才不願和環球唱片和好。
  P.s.何生以前好像是正東唱片的高層。(他曾在03叱吒替Kelly代領獎項)

好衰架又提gin開唔成紅館
Kaybb 發表於 2017-10-4 15:07

女銅开到,女銀开唔到

簽名被屏蔽

話時話黎明舊下屬千嬅,janice ,jw全部同期開紅館
gin lee開唔成紅館環球就咪咁高調話幫佢開啦 ...
Kaybb 發表於 2017-10-7 13:21

高調入纸