返回列表 發帖
留名睇樂壇肥師奶 FIGHT 返女金
賴爽 發表於 2017-10-5 10:08

謝安琪唱歌
容祖兒就會係女金
所以謝安琪要退出 樂壇其他女歌手先有機會上位
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

依家唔浄係張報紙頭版 係多媒體 視頻 社交媒體互動
    但媒體幫你宣傳 先令人知 你仲係 香港紅藝人 ...
tributehotel 發表於 2017-10-5 10:34

謝安琪真係仲係好受歡迎
反而擔心如果佢出返歌會過氣 Kontinue個時仲好貼地 之後唔敢包 驚佢變第二個千嬅
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

G____ 粉真係好陰險
kayzzz 發表於 2017-10-5 13:12

Gigi?

呢段片又突然hit番 真係唔知行咩運

藝人每次現身公開場合,都要做好多訪問,報紙雜誌電視,廣 ...
HOTMAN 發表於 2017-10-6 23:47

kaybb d英文聽得好舒服
自問自己講都有d lut cut

睬佢有味啦,係佢世界咪係wonder woman最紅最hit囉,使鬼嘥氣同佢講
kayzzz 發表於 2017-10-6 22:25

咁最好的債hit唔hit

咁仲驚 佢純演唱算罷 亦唔驚無左周老闆 十年喇 試下其他班底 例如 Edward Chan  or Mark Lui ...
tributehotel 發表於 2017-10-8 12:49

佢個觸覺除左來自自己
相信周博賢都幫唔少wor