返回列表 發帖

今晩兒歌: 小老鼠與大花貓

安可﹕
天敵
愛才
大哥
就算世界無童話

啱啱先返到屋企開嚟睇但miss左合唱那part, 佢話直播中回帶要login

居然solo閱後
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

好正
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

離家mix航拍
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

今晚唔駛錄影咩。點解唔請返華納的歌手做嘉賓咁得意的
At17 同J 臣 好似同 janice 冇咩關係咁。請D嘉賓咁奇怪
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

今晚90%係J神
而家佢突然行開咗留低陳太一個人睇

Joey就正啦
Qmen 發表於 2018-1-14 19:38

兩女一男嘛,兩女已經出左,應該係jason 或者justin

香港有冇得睇直播?

今晚有直播
Qmen 發表於 2018-1-14 19:19

咪咕音樂?

J字頭做嘉賓。。JW Out JASON / JOEY???
kk8733 發表於 2018-1-14 19:36

MAYBE JUSTIN
無力將天氣逆轉。

J字頭做嘉賓。。JW Out JASON / JOEY???
kk8733 發表於 2018-1-14 07:36 PM

Joey就正啦
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

今晚有直播
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

Aga 又唱得唔差wor, 兩把聲幾夾
dom 發表於 2018-1-14 13:55

夾過欣宜。。

dom 發表於 2018-1-14 13:55

唱得好過JANICE

https://youtu.be/DOs6Iglub4E
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

回電我。你幾時回電我。。

;list=UUDNNAh3-Z9o7ik_ikOR4D_g&index=21
kk8733 發表於 2018-1-14 13:13

神曲 Saved thanks
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

聽到神曲回電我已經抵晒 講完
dongbb2332 發表於 2018-1-12 23:07

回電我。你幾時回電我。。

https://www.youtube.com/watch?v=f5l5U0YlaMk&;list=UUDNNAh3-Z9o7ik_ikOR4D_g&index=21

cathay1996 發表於 2018-1-13 14:36

好似畀人打腫咗嘅丁律師我J後面湯駿業好過

PY79 發表於 2018-1-14 10:03

原來JANICE 咁識講笑。

尾場應該係男嘉賓啦。我估下呢。

大唔透 發表於 2018-1-14 03:16

右CLICK 第四段片先係有講。

第一場在YouTube上.  一個非常好的氣氛,尤其是Encore and opening部分。在整個晚上唱完每首歌之後,還有很多的歡呼聲.  看到所有的支持者(有來自亞洲,新西蘭,美國各地的粉絲),她走了很長的路成為一個天后級歌手。 希望她在2018年繼續努力

華納同環球 關係唔錯咁

尾場到Sony
大唔透 發表於 2018-1-13 22:13

Gin Lee and Kendy 來看show
AGA 做嘉賓
Kary 送花籃

lots of love

邊度有得睇。。
kk8733 發表於 2018-1-14 09:51

https://www.youtube.com/watch?v=kG-9Yj-6VPw

睇番第一場彈make you feel my love條片笑死
PY79 發表於 2018-1-14 02:25

邊度有得睇。。

大唔透 發表於 2018-1-14 03:16

Thank you! 我以為AGA會話【好多人都話我把聲似你架】,點知佢爆自己餵食。

Anyway,今晚希望Janice唱霎眼嬌...

AGA唱得幾辛苦,欣宜上次唱得好聽D,不過想知AGA同Janice講D咩。
angelicdestiny 發表於 2018-1-14 01:49

https://www.instagram.com/p/Bd5gEUuDTD_/
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

睇番第一場彈make you feel my love條片笑死

AGA唱得幾辛苦,欣宜上次唱得好聽D,不過想知AGA同Janice講D咩。

YAWETM 咩東西
life1643 發表於 2018-1-14 01:32
You're Always Everything to Me  佢應該整錯左。。

我後面條友就係咁encore離家出走
  我同我friend就encore街燈晚餐

其實最後有人encore YAWETM 我 ...
kevinlai1621 發表於 2018-1-14 00:36

YAWETM 咩東西
All We Have Is Now

我附近有人嗌encore 可可
cch 發表於 2018-1-14 00:49

JILL 唱

其實最後有人encore YAWETM 我 ...
kevinlai1621 發表於 2018-1-14 00:36

我附近有人嗌encore 可可

Janice: 我聽到好多人想點
(但只聽到/
最後兩首都唔唱)
l00540 發表於 2018-1-13 23:56

其實最後有人encore YAWETM 我以為會唱
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: Chosen Family - Collar

狀態好好喎,唔講都唔知佢病左
尋晚未睇,齋睇rundown以為會悶,點知今日現場睇咁正,
前段好多爵士樂同輕快歌show到佢groovy既一面,
中段唱一堆二線k歌,估唔到好多觀眾都識一齊跟住唱,
可惜encore冇唱到離家出走

痴線, 點解可以冇唱離家出走
聽晚先睇呀, 跪求要唱

應該係離家出走變錯過你

愛才變大哥

錯過你好明顯係janice想唱, 因為都無人大合唱 ...
kevinlai1621 發表於 2018-1-13 23:32

Janice: 我聽到好多人想點<錯過你>
(但只聽到<離家出走>/ <如水>
最後兩首都唔唱)
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

自首呢個表演我最鐘意同深刻
P.S.一路睇演唱會後面個八婆成個足球評述員+走音大聲公咁
越睇越嬲!係話緊你呀死八婆!
咁無修養同禮貌既觀眾第一次見
你令到我對於衛蘭演唱會扣好多分

嘉賓變左:
Aga+Janice 陰天假期
Aga 3am

Jill 合唱兒歌變左長腿叔叔

Encore:
天敵
錯過你
大哥
就算世 ...
stephybest 發表於 2018-1-13 23:43

明天會唔會美少女戰士/飄零燕???

等,我好鍾意但冇全首
想多D side track , 退,比我想像中愛你,我愛呼吸,越幫越忙, please

忠實Janice fans,每隻碟都有買
Janice 今晚唱得好好,
個rundown 我覺得ok。但好似唱得太多新歌

嘉賓變左:
Aga+Janice 陰天假期
Aga 3am

Jill 合唱兒歌變左長腿叔叔

Encore:
天敵
錯過你
大哥
就算世界無童話