返回列表 發帖
紅館依家有三個南亞蘭粉排緊
阻住 發表於 2017-11-15 22:38

一山還有一山低
痴線架個座位表?
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

好想知道依家d演唱會究竟要hold幾多內部飛贊助商飛....
舞來舞去 不日內開始錄音。

元朗區暫時少人排隊

買到尾場2張300。

買到尾場2張300。
hin0526 發表於 2017-11-16 10:11

我都係

回復 201# steven891026

之前嘅後期碟都唔係庫存貨,都係重新印製,《Morning》同《Imagine》封面顏色暗好多好明顯...

我買咗拆開過睇,入邊隻 CD 背面碟圈有寫印碟日期係 2016 年...

好想搶BA打後果幾行
d位wttf2014果次多d...個台細d容納觀眾都多d
ronald040208 發表於 2017-11-15 23:10

今次係佢第一次開紅館普通三面

回復 207# lokben

原來都係翻印?但係點都好過頭四隻,差距太大啦

平飛同中價飛得返小量
貴飛仲有大把...

今次係佢第一次開紅館普通三面
lokben 發表於 2017-11-16 20:45

開鑽石三面應該仲好

放咁少出黎都賣唔哂 女金擺明係美煎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

帥小寶` 發表於 2017-11-17 13:01

LM 呢句比美蘭fans狙擊
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

LM 呢句比美蘭fans狙擊
hinz 發表於 2017-11-17 13:33

利申:真蘭粉
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

回復 209# steven891026

Yes. 其實今次咁出返都 Ok ,唔使一模一樣,咁樣初版會貶值...《Morning》全新嘅初版之前好貴,宜家都平咗啲。

帥小寶` 發表於 2017-11-17 13:01

$ 4 8 0 同 $ 3 0 0 賣得好。 $ 7 8 0 三面台賣好多後面同側面嘅位,如果係開四面應該更多人買得落手... 起碼無咁遠...

黑人問號 ??

$ 4 8 0 同 $ 3 0 0 賣得好。 $ 7 8 0 三面台賣好多後面同側面嘅位,如果係開四面應該更多人買得落手... ...
lokben 發表於 2017-11-17 23:23

同埋780對佢而言太貴

【「衛蘭 <OH MY JANICE WORLD TOUR 2018> 演唱會」$780門票2張】

日期:2018年1月12-14日
時間:晚上8:15
地點:紅磡香港體育館
(門票數量有限,換完即止)

100 K-Fun + HKD1400即可兌換$780門票2張,
立即登入Neway
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

回復 219# 大唔透

前十個名額仲可以去 Neway 嗰個 party,不過係 fans 都早就撲咗飛了...

http://www.fjallravenbackpack.com/ false IsBlackVisitor

衛蘭凸腩示眾

歌星開演唱會前例必排舞、練歌,兼且收身減肥,希望以最佳狀態上台,不過一直被黎明話「肥過部電單車」嘅衛蘭,最近竟然唱反調,講明唔會為明年一月舉行嘅《Oh My Janice World Tour 2018》演唱會減肥:「今次唔會刻意減磅,最瘦嗰時都畀人話肥,索性唔理,最緊要健康。鍾意我唱歌嘅人都唔會介意,到時啲衫靚同唱得好就OK。」

日前傍晚放工時間,東姑見到衛蘭坐港鐵去天后排舞,素顏嘅佢戴住眼鏡,着住一身黑色貼身運動服,揸住杯咖啡逼入車廂,遠睇仲以為係盧宛茵。雖然衛蘭開騷在即,但東姑發現佢成個人依然圓碌碌、肚腩脹卜卜、臂彎強壯,證明佢真係言出必行,話唔減就唔減!而港鐵車廂係嚴禁飲食,但佢一邊逼車一邊飲咖啡,好在冇人多事舉報啫。

http://eastweek.my-magazine.me/main/73835
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

第二張相好似被人整過。
I talk a lot of BS.

肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

倒數仲有兩星期就開 show 啦,好期待!^ ^

賣X晒!!yeahhh

衛蘭凸腩示眾

歌星開演唱會前例必排舞、練歌,兼且收身減肥,希望以最佳狀態上台,不過一直被黎明話「肥 ...
大唔透 發表於 2017-12-28 04:15

撞佢唔到

期待~~

希望world tour嚟美國

Joox 整左個OMJ playlist,預告唱咩歌
http://www.joox.com/#/listDetail?id=1181&hq=0

angelicdestiny 發表於 2017-12-30 02:04

A pretty decent rundown (if this is going to be the list or at least some of the songs). There's just so many good songs (classic ones and side track) so its nearly impossible to capture everything and ideally Janice has enough songs to do a different rundown for each of the 3 shows but it's probably not going to happen and beyond her capacity. Still feel that it will be a good show. For me I would like to hear all of the mando tracks from the debut EP.

angelicdestiny 發表於 2017-12-30 02:04

只係啲平台自己求其揀啲歌出黎
完全唔關個rundown事架

只係啲平台自己求其揀啲歌出黎
完全唔關個rundown事架
721AXA 發表於 2017-12-30 02:37

We'll see, but I'm not surprised if some of the songs on the playlist make it on the rundown.

aeg 收到飛啦
尾場藍閘

頭場綠閘最側
垃圾aeg
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

頭場綠閘最側
垃圾aeg
dongbb2332 發表於 2017-12-30 14:32

中間場綠閘最側垃圾aeg

red 49 是未算好彩

aeg 收到飛啦
尾場藍閘
Kyle_ 發表於 2017-12-30 14:14

一樣對正舞台
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

我有2張 12號780  row 2 section 63
想換13/14號 2張780
有無人可以換? 有意請pm

想問有冇人想換飛, 唔想睇星期日晚, 第朝返工會好攰
我14號尾場300 2張想換另外果兩場既300/480蚊(可補錢)
有既請PM

肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

睇13果場~

後悔無買到飛

Lanb病左...希望快啲好返
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

未做show已經病....

未做show已經病....
angelicdestiny 發表於 2018-1-9 22:44

咁係不幸中既大幸,希望好得切

Lanb病左...希望快啲好返
dongbb2332 發表於 2018-1-9 19:23

好慘呀。

好慘呀。
kk8733 發表於 2018-1-9 23:55

唔知聽晚狀態點

希望今晚good show!

蘭蘭好返未?