返回列表 發帖
美蘭話佢會唱多D未plug過ge歌同side track,我希望佢唱出道果陣時的快歌。
I talk a lot of BS.

聽講OH 同埋O下面一橫係有意思,但仲未公布
one3one4loveyou 發表於 2017-10-8 12:47

我以為係韓文黎咋

唔知係咪美MARK做音樂總監

之前係咪都係佢?

AEG準備開始預訂喇!!!

AEG準備開始預訂喇!!!
one3one4loveyou 發表於 2017-10-10 08:51

而家好緊張好緊張。
   優先都訂唔到的話,真係唔知公售點樣同人爭。

唔知係咪美MARK做音樂總監

之前係咪都係佢?
masterdragon 發表於 2017-10-10 00:06

無可能係Mark la

15分鐘都入唔到...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

信用卡過了數,但顯示了「系統出錯」

是否認購失敗?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

買到,但收唔到email
Infinity & Eternity

信用卡過了數,但顯示了「系統出錯」

是否認購失敗?
l00540 發表於 2017-10-10 09:18

https://process.aegticketing.com/Janice2018/tc/checking.asp check record

pooh1460 發表於 2017-10-10 09:18

一樣,冇想像中咁難買

pooh1460 發表於 2017-10-10 09:18

可以Check下垃圾郵件有無

可以Check下垃圾郵件有無
Chiwh14 發表於 2017-10-10 09:25

收到,去咗垃圾到lol,訂咗咁多年都未試過send咗垃圾到

一樣,冇想像中咁難買
klihm 發表於 2017-10-10 09:24

我連電話都打到,打到入去,我已經上網買咗

入都入唔到既

入都入唔到既
彤彤123 發表於 2017-10-10 09:29

用電話上網買

$300 sold out

用電話上網買
pooh1460 發表於 2017-10-10 09:32

電話上網加1,黃牛狗死晒??

成功買到兩張尾場780
唔好再加 thx
肥婆馬上收皮

買唔到 ..............

我想知睇個勢頭會唔會加埋星期日架,別讓我措手不及呢.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

過到數 買到飛 但都係收唔到 email
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

感動 買到頭場480

kklaw 發表於 2017-10-10 09:55

try垃圾郵件

kklaw 發表於 2017-10-10 09:55

我秒速收到email同信用卡SMS
肥婆馬上收皮

try垃圾郵件
pooh1460 發表於 2017-10-10 09:58

見到了!真係垃圾郵件 Thank you
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

真係買咁多年都未試過垃圾email,係咪都係gmail?

真係買咁多年都未試過垃圾email,係咪都係gmail?
klihm 發表於 2017-10-10 10:13

我係gmail

入晒信用卡資料彈番出嚟, 跟住又入唔到

成功買到兩張尾場780
唔好再加 thx
fifty1205 發表於 2017-10-10 09:44

一定會加場。。放心。。

易買到喊
【This is MC】澳門見

冇晒 $480, 等公售

睇個勢一定會加場

check record
pooh1460 發表於 2017-10-10 09:24

Thanks!!!
有我的資料 感恩

可以入場支持女金~~
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

賣曬未仲未入到個網

賣曬未仲未入到個網
stephybest 發表於 2017-10-10 13:31

仲有兩日780 try link https://process2.aegpromotion.com/Janice2018/tc/main.asp

賣曬未仲未入到個網
stephybest 發表於 2017-10-10 13:31

竟然!?今次真係算易入 試下唔好F5重新入過個網

冇試過入到⋯⋯

冇試過入到⋯⋯
Serendipity 發表於 2017-10-10 13:43

啱啱試過
用電話入樓上條 link 應該入到
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

用手機同電腦都入唔到。

而家試下都入唔到喔

完全入唔到喎賣晒未

兩場780揀20張都仲有飛喎
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

hinz 發表於 2017-10-10 16:48

身邊好多fd都買480/300,話睇衛蘭演唱會唔值780 入去聽歌就夠
肥婆馬上收皮

hinz 發表於 2017-10-10 16:48

其餘票價賣晒,只餘780

講真, 780 睇電單車好似貴左D, 680 就差唔多

最後照買780

30分鐘掃哂全部300,480 :(

美蘭話佢會唱多D未plug過ge歌同side track,我希望佢唱出道果陣時的快歌。
angelicdestiny 發表於 2017-10-9 23:23

今次會唱 寒命,Janice 仲話想唱 退

聽講OH 同埋O下面一橫係有意思,但仲未公布
one3one4loveyou 發表於 2017-10-8 12:47

我諗起香港01=.=
John 發表於 2017-10-8 14:50

我以為係韓文黎咋
stephybest 發表於 2017-10-9 23:45

蘇永康隻翻唱新碟個 So,o 字都係咁