返回列表 發帖
唔知係咪美MARK做音樂總監

之前係咪都係佢?
masterdragon 發表於 2017-10-10 00:06

之前係,今次唔係

幾時有演唱會主題曲?

$780 都賣哂了,幾時宣布加場?

其實你放完流料未?

$780 都賣哂了,幾時宣布加場?
one3one4loveyou 發表於 2017-10-11 10:06

下 第一日780揀20張都仲有飛喎

30分鐘掃哂全部300,480 :(
one3one4loveyou 發表於 2017-10-10 19:10

明明十點幾入去300 480都有
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

其實你放完流料未?

下 第一日780揀20張都仲有飛喎

明明十點幾入去300 480都有 ...
hinz 發表於 2017-10-11 10:14

$780係賣哂1月13 :)
我9:30真係無哂,你放完流料未?

$780係賣哂1月13 :)
我9:30真係無哂,你放完流料未?
one3one4loveyou 發表於 2017-10-11 10:22

你自己無哂禁唔到就話人無哂
想笑9死人咩

仲咁大聲岀黎7
02 著地 - 鄧麗欣

想笑9死人咩

仲咁大聲岀黎7
hinz 發表於 2017-10-11 10:29

都唔知邊個先係7
放流料扮野wakaka

想笑9死人咩

仲咁大聲岀黎7
hinz 發表於 2017-10-11 10:29

9:30左右我想買300/480蚊飛已經無哂

9:30左右我想買300/480蚊飛已經無哂
ronald040208 發表於 2017-10-11 10:34

咪係,人地話10點仲有咪由佢講囉:)

你知道我在等你們分手嗎⋯⋯等⋯⋯越幫越忙⋯⋯比我想像中愛你⋯⋯Reality⋯⋯主角愛我⋯⋯溫差⋯⋯好多歌都想聽

7小陣當幫手啦好心
自己唔識玩AEG個system就係到亂吠
300 480係去到10點開始難禁
唔係禁一次就有
賣飛呢家野要不停F5嫁
禁一次無就話人無哂?
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
02 著地 - 鄧麗欣

好多歌想聽但未唱過....你知道我在等你們分手嗎⋯⋯等⋯⋯越幫越忙⋯⋯比我想像中愛你⋯⋯Reality⋯⋯主愛 ...
ronald040208 發表於 2017-10-11 10:40

我想聽你知道我在等你們分手嗎,寒命,自首,Goodbye,難為自己

1 月 13 日 無哂啦。。

7小陣當幫手啦好心
自己唔識玩AEG個system就係到亂吠
300 480係去到10點開始難禁
唔係禁一次就有
賣飛呢 ...
hinz 發表於 2017-10-11 10:41

求其搵個conversation出黎就要信你?
慳d啦 idkidc
等住睇美蘭開show唱idkidc

慳d啦  idkidc
等住睇美蘭開show唱idkidc ...
one3one4loveyou 發表於 2017-10-11 10:45

無所謂。。
I Don't Care...
希望快些加埸。。

無所謂。。
I Don't Care...
希望快些加埸。。
kk8733 發表於 2017-10-11 10:46

係咪加一場炸?:(

慳d啦  idkidc
等住睇美蘭開show唱idkidc ...
one3one4loveyou 發表於 2017-10-11 10:45

係咪要我cap埋個日子俾你?(尋日得一個人賣飛)
Cap埋上下d對話俾你

我唔想你7到盡
係到死撐又點
AEG official 一日未岀sold out 一日都仲有飛
呢樣無得抝 sorry

7咪算 又唔認
世界級人品
02 著地 - 鄧麗欣

係咪要我cap埋個日子俾你?(尋日得一個人賣飛)
Cap埋上下d對話俾你

我唔想你7到盡
係到死撐又點
AEG offi ...
hinz 發表於 2017-10-11 10:51

再講多句都嫌自己浪費時間起d無謂人身上
你鍾意可以繼續post架  
7到呢

去到9點半先入到去, 仲以為好快賣哂添

離題一問AEG如果error page係f5會入到丫? 定一定要每次都刪後面咩error.asp先入到買飛果票架?

AEG sold out!~ yeah!~~~

去到9點半先入到去, 仲以為好快賣哂添

離題一問AEG如果error page係f5會入到丫? 定一定要每次都刪後面咩er ...
aleksbear 發表於 2017-10-11 11:15

AEG d飛已經賣曬

睇來Janice個momentum返來啦,希望加場。
I talk a lot of BS.

加14號 終極尾場

歌手衛蘭(Janice)將於明年1月12及13日第四次假紅館舉行演唱會,而10號其《Oh My Janice WORLD TOUR 2018》演唱會的優先訂票於一日內售罄,唱片公司華納宣布加開14日一場,一連三場的門票將於13日公開發售。

加場勁驚喜

Janice得知演唱會反應熱鬧,透過唱片公司華納表示:「真係估唔到!雖然已經第四次開紅館騷,但呢次我係第一次可以加個人意見喺入面,所以全副精神放喺演唱會啲歌單同樂隊,冇乜意留啲飛賣成點。當唱片公司講我知賣得好要加場,真係好驚喜!衷心多謝買飛嘅歌迷。」至於可會有會再加場空間?據華納表示:「紅館檔期有限,只能加開最後一場。」

唔使再捱餓

Janice多年來被取笑身形「肥過部電單車」,為以最Fit狀態示人,連月來積極收身、練氣,早前更被東網拍得在超市齋索生果。據知,Janice為減磅寧願長時間捱餓減食,可是未見成效,而其營養師指Janice的減肥方法全錯,皆因脂肪會因長期肚餓而作出調節,身體反而更容易吸收食物營養而令脂肪增加,故提議她每日要食三餐且要飽肚。Janice得知毋須捱餓很開心,但亦不敢太放肆,奉行少食多餐,每日以三文魚、疏果及澱粉質為主。

開騷玩童話Feel

Janice暫時未定會否邀妹妹衛詩擔任演唱會嘉賓,不過舞台的設計圖已定,布景全部是出自Janice之前的畫作再伸展出來,好有童話感覺,至於Janice可會性感騷Quali?唱片公司則賣關子:「總之充滿驚喜啦!」
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

終於加場...檔期有限加唔到第4場

終於加場...檔期有限加唔到第4場
ronald040208 發表於 2017-10-12 01:10

加埋11號?或者15號,,唔知得唔得,,,,!!!!

加埋11號?或者15號,,唔知得唔得,,,,!!!!
ting 發表於 2017-10-12 03:13

紅館檔期有限,只能加開最後一場

聽日就公售,那有錢

咁快公售?又要同人爭300/480了...

多謝各位客戶的支持,是次「衛蘭 Oh My Janice World Tour 2018」優先訂票反應熱烈,所有門票已經全部售罄。現決定加開2018年1月14日一場!於10月13日9時開始預訂,記得準時上 http://www.aegpromotion.com/Janice2018 或致電 (852) 28 611 611購票。

AEG喎
Infinity & Eternity

仲容易過買12,13號

仲容易過買12,13號
pooh1460 發表於 2017-10-13 09:11

F5左15分鐘都未入倒,求指教

F5左15分鐘都未入倒,求指教
one3one4loveyou 發表於 2017-10-13 09:16

https://process2.aegpromotion.com/Janice2018/tc/main.asp

仲容易過買12,13號
pooh1460 發表於 2017-10-13 09:11

300冇哂買到480
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

點解好似完全零宣傳咁 完全唔知佢加場+今日賣

已入手兩張尾場...唔係好難買而已
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

今次應該出唔到影音...唔睇就真係沒...

今次應該出唔到影音...唔睇就真係沒...
steven891026 發表於 2017-10-13 16:29

點解唔出影音??

開心, 買到尾場山頂
第一次睇LAN B紅館

點解唔出影音??
newguy 發表於 2017-10-13 16:54

除非老黎肯放版權

請問知唔知係咪已經賣晒?我到而家都未入到個網,任何時間都唔得,但又唔見佢宣布售罄

最初有伴 便歡喜 兩手一傘看雨霏
love wins!

仲未有公售消息??

Side track wish list:

口花花
越幫越忙
比我想像中愛你
Make My Day
積雪
珍妮絲的告白
長痛短痛
差半步

上次係咪無唱我懷念的你?
【This is MC】澳門見

11月16號公開售票

Side track wish list:

口花花
越幫越忙
比我想像中愛你
Make My Day
積雪
珍妮絲的告白
長痛短痛
差半步
...
boy4dudes 發表於 2017-10-16 16:36

你知道我在等你們分手嗎?主角愛我?

LAN B真係一大堆side track架.
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

上次係咪無唱我懷念的你?
lemontea1069 發表於 2017-10-16 17:11

上次無啊,希望今次會唱

如果 寒命 如水 積雪 三首連住唱就好

你知道我在等你們分手嗎
比我想像中愛你

越幫越忙
溫差
好多好多都無唱...

你知道我在等你們分手嗎
比我想像中愛你

越幫越忙
溫差
好多好多都無唱... ...
ronald040208 發表於 2017-10-18 16:44

你知道我在等你們分手嗎 係馬來西亞唱過啦。。

我想聽等呀。。

溫差FAIRY 唱過啦