返回列表 發帖
今次 confirm 開三面台,會唱 寒命

yeah !~~~

美蘭話佢會唱多D未plug過ge歌同side track,我希望佢唱出道果陣時的快歌。
angelicdestiny 發表於 2017-10-9 23:23

今次會唱 寒命,Janice 仲話想唱 退

聽講OH 同埋O下面一橫係有意思,但仲未公布
one3one4loveyou 發表於 2017-10-8 12:47

我諗起香港01=.=
John 發表於 2017-10-8 14:50

我以為係韓文黎咋
stephybest 發表於 2017-10-9 23:45

蘇永康隻翻唱新碟個 So,o 字都係咁

唔知係咪美MARK做音樂總監

之前係咪都係佢?
masterdragon 發表於 2017-10-10 00:06

之前係,今次唔係

AEG sold out!~ yeah!~~~

你知道我在等你們分手嗎 係馬來西亞唱過啦。。

我想聽等呀。。

溫差FAIRY 唱過啦 ...
kk8733 發表於 2017-10-18 16:49

《你知道我在等你們分手嗎?》內地之前經常有唱 live,
係香港真未唱過 ...

聽日出國語碟,唔出實體碟?
joshua 發表於 2017-11-2 17:04

公司話唔會有實體,遲 d 仲會出廣東新歌,希望紅館 show 嗰陣時可以出返國語 EP 限量實體啦...

回復 201# steven891026

之前嘅後期碟都唔係庫存貨,都係重新印製,《Morning》同《Imagine》封面顏色暗好多好明顯...

我買咗拆開過睇,入邊隻 CD 背面碟圈有寫印碟日期係 2016 年...

好想搶BA打後果幾行
d位wttf2014果次多d...個台細d容納觀眾都多d
ronald040208 發表於 2017-11-15 23:10

今次係佢第一次開紅館普通三面

回復 209# steven891026

Yes. 其實今次咁出返都 Ok ,唔使一模一樣,咁樣初版會貶值...《Morning》全新嘅初版之前好貴,宜家都平咗啲。

放咁少出黎都賣唔哂 女金擺明係美煎
帥小寶` 發表於 2017-11-17 13:01

$ 4 8 0 同 $ 3 0 0 賣得好。 $ 7 8 0 三面台賣好多後面同側面嘅位,如果係開四面應該更多人買得落手... 起碼無咁遠...

回復 219# 大唔透

前十個名額仲可以去 Neway 嗰個 party,不過係 fans 都早就撲咗飛了...

倒數仲有兩星期就開 show 啦,好期待!^ ^