返回列表 發帖
今次海報最型格
好過哂對上三次紅館海報
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

今次 confirm 開三面台,會唱 寒命

yeah !~~~
lokben 發表於 2017-10-7 22:07

失望!正三面定鑽石台?
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

加14號 終極尾場

歌手衛蘭(Janice)將於明年1月12及13日第四次假紅館舉行演唱會,而10號其《Oh My Janice WORLD TOUR 2018》演唱會的優先訂票於一日內售罄,唱片公司華納宣布加開14日一場,一連三場的門票將於13日公開發售。

加場勁驚喜

Janice得知演唱會反應熱鬧,透過唱片公司華納表示:「真係估唔到!雖然已經第四次開紅館騷,但呢次我係第一次可以加個人意見喺入面,所以全副精神放喺演唱會啲歌單同樂隊,冇乜意留啲飛賣成點。當唱片公司講我知賣得好要加場,真係好驚喜!衷心多謝買飛嘅歌迷。」至於可會有會再加場空間?據華納表示:「紅館檔期有限,只能加開最後一場。」

唔使再捱餓

Janice多年來被取笑身形「肥過部電單車」,為以最Fit狀態示人,連月來積極收身、練氣,早前更被東網拍得在超市齋索生果。據知,Janice為減磅寧願長時間捱餓減食,可是未見成效,而其營養師指Janice的減肥方法全錯,皆因脂肪會因長期肚餓而作出調節,身體反而更容易吸收食物營養而令脂肪增加,故提議她每日要食三餐且要飽肚。Janice得知毋須捱餓很開心,但亦不敢太放肆,奉行少食多餐,每日以三文魚、疏果及澱粉質為主。

開騷玩童話Feel

Janice暫時未定會否邀妹妹衛詩擔任演唱會嘉賓,不過舞台的設計圖已定,布景全部是出自Janice之前的畫作再伸展出來,好有童話感覺,至於Janice可會性感騷Quali?唱片公司則賣關子:「總之充滿驚喜啦!」
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

仲容易過買12,13號
pooh1460 發表於 2017-10-13 09:11

300冇哂買到480
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

支持佢演唱會前再出佢啲碟做勢,但係批碟真係不得了
幾隻再版個封面好似大陸老番,係咪甲音樂再印架 ...
lmml4 發表於 2017-11-9 21:01

好似唔係 a music出
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

生果即時:

至於歌衫方面佢話設計師參考歌劇形式,會比較誇張嘅造型,不過就謝絕性感。講到邀請嘉賓方面, ...
阻住 發表於 2017-11-11 00:35

壹週刊:

【想同Leon合唱】唱多兩年離開 衛蘭:呢一刻如果唔做都ok|

想當年,黎明眼光獨到,帶咗Janice入行,喺佢嘅保護及控制下,Janice唱嘅多數係大路情歌,加上本身有把靚聲同觀眾緣,好快就成為咗天后接班人!出年第4次紅館個唱,Janice想請邊個做嘉賓呢?Janice說:「我好想,好想同佢唱《夏日傾情》。我覺得佢未必鍾意我最新隻碟,我覺得佢聽完我隻碟就會覺得啲歌都唔係好正啫,我揀啲仲正。」
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

紅館熱身

今晚7:30直播深圳音樂會
Link : http://m.10086.cn/migu/l/?s=149&p=163&c=8757&j=l
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

15日12:00pm 演唱會記招 多個網上平台直播
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

知唔知道邊度開。FANS 可以去嗎???
kk8733 發表於 2017-11-15 00:51

肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

黎明會否做嘉賓
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

【「衛蘭 <OH MY JANICE WORLD TOUR 2018> 演唱會」$780門票2張】

日期:2018年1月12-14日
時間:晚上8:15
地點:紅磡香港體育館
(門票數量有限,換完即止)

100 K-Fun + HKD1400即可兌換$780門票2張,
立即登入Neway
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

衛蘭凸腩示眾

歌星開演唱會前例必排舞、練歌,兼且收身減肥,希望以最佳狀態上台,不過一直被黎明話「肥過部電單車」嘅衛蘭,最近竟然唱反調,講明唔會為明年一月舉行嘅《Oh My Janice World Tour 2018》演唱會減肥:「今次唔會刻意減磅,最瘦嗰時都畀人話肥,索性唔理,最緊要健康。鍾意我唱歌嘅人都唔會介意,到時啲衫靚同唱得好就OK。」

日前傍晚放工時間,東姑見到衛蘭坐港鐵去天后排舞,素顏嘅佢戴住眼鏡,着住一身黑色貼身運動服,揸住杯咖啡逼入車廂,遠睇仲以為係盧宛茵。雖然衛蘭開騷在即,但東姑發現佢成個人依然圓碌碌、肚腩脹卜卜、臂彎強壯,證明佢真係言出必行,話唔減就唔減!而港鐵車廂係嚴禁飲食,但佢一邊逼車一邊飲咖啡,好在冇人多事舉報啫。

http://eastweek.my-magazine.me/main/73835
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

aeg 收到飛啦
尾場藍閘
Kyle_ 發表於 2017-12-30 14:14

一樣對正舞台
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

兩女一男嘉賓。。一定有JILL
kk8733 發表於 2018-1-12 12:17

Jill唔算/嘉賓另有其人
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

應昌佑/光良
hehe 發表於 2018-1-12 16:29

不如陳小春/杜汶澤
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

最開心聽到寒命/等/回電我
開曬燈 山頂好多人冇走 嗌encore
希望encore位場場唔同 尾場再見
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

網傳今晚嘉賓aga
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

請AGA都唔請Gin Lee
hehehaha 發表於 2018-1-13 19:31

尋晚請咗啦
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

陰天假期(with AGA)
3am (AGA)
hin0526 發表於 2018-1-13 22:04

華納同環球 關係唔錯咁

尾場到Sony
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同

AGA唱得幾辛苦,欣宜上次唱得好聽D,不過想知AGA同Janice講D咩。
angelicdestiny 發表於 2018-1-14 01:49

https://www.instagram.com/p/Bd5gEUuDTD_/
肥蝴蝶破繭吹過
可不可得到認同