返回列表 發帖
蘭蘭好返未?

台側邊果啲雕塑都幾詭異

12 Jan 2018 Rundown

1. Opening + My Love My Fate 副歌幾句
2. I Don’t Know I Don’t Care
3. 我想愛就愛
4. Medley:你知道我在等你們分手嗎/等/Chocolate Ice

5. Morning
6. 一格格
7. 八九十
8. 珍妮絲的告白
9. 想像空間

10. 驗傷
11. 一埸誤會
12. 回電我
13. 他不慣被愛
14. 寒命

15. 差半步
16. 自首
17. Medley: 心亂如麻/我懷念的你
18. 大哥(with At17)
19. 三分鐘後(At17)

20. 穿花蝴蝶 & Talk
21. Make You Feel My Love (自彈自唱)
22. 情深說話未曾講 (前半段自彈自唱)
23. 細細個(with Jill)
24. Medley: Somewhere out there / 多啦A夢 (with Jill)
25. 一晃眼

Encore

26. 天敵 (握手)
27. 離家出走 (握手)
28. 愛才
29. 就算世界無童話

End: 22:58

把聲點?
hehe 發表於 2018-1-12 21:19

係有啲沙

唱到第十幾首都未有心亂 大哥 離家果啲,全場街客就快訓著,氣氛ok差,全場啲人冇乜反應咁 ...
samxdxd 發表於 2018-1-12 21:38

一場誤會之後有返啲反應gala

At17 唱大哥!

製作上係蚊同牛比
Janice呢個台好cheap下
721AXA 發表於 2018-1-12 23:22

D props 雞到好似大學variety show...

第3首係我想愛就愛 唔係 這正是我 喎……
kel_kelvin 發表於 2018-1-12 23:52

Thanks! Amended:)

千祈唔好轉 佢仲有好多side 都想聽
其實點解快歌唔用越幫越忙
點都 hit 過 8910 ...
cch 發表於 2018-1-13 01:17

其實個show有個theme , 啲歌其實同dancer啲舞同個story line算夾。
換咗第二隻歌又唔係嗰回事

香港有冇得睇直播?