返回列表 發帖
全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y17 W42

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — 第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好 ...
616.1314 發表於 2017-10-15 02:13

深如好慘
NH TOP 20 2017 WEEK 42 (2017/10/15 - 2017/10/21)

2017年 冠軍歌巡禮
WEEK 1-13: 羽毛鱗刺 / 停止繁殖 ...
nicholashin 發表於 2017-10-15 00:08

我真係恭喜狗垃圾上到榜呀

lca6 發表於 2017-10-15 08:48

全身髮力支持冠軍歌同第五位
JIM'S MUSIC PICK 2017- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ...
放空 發表於 2017-10-16 12:50

CWM仲上緊...

小道消息話 三角題 會有冠
btw 好似成個cm得我一個上 三角題 ...
lca6 發表於 2017-10-18 10:59

其實聽完隻碟之後 我都唔會揀三角題做自plug
遲啲可能會上楓紅

Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-10-17 23:04

希望Gin Lee係隨風十大啦

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-10-19 23:36

第四同十四好聽牙
希望冠哂

你最近係咪好等錢洗呀bb
jose 發表於 2017-10-20 03:41

用心聆聽下啦
藥箱都變手飾箱呀

CLWM 2017 Week 42

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-10-21 11:45

呢首竟然有冠。。

鍾意個編曲
stopzi 發表於 2017-10-21 12:17

我地好耐冇撞過冠軍歌

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2017-10-25 20:16

希望下星期見到
00  11  03 Wonder Woman jj   楊千嬅          16>16>11