返回列表 發帖
環球帶頭創立既HKRIA原本幫手放四大既歌  交俾K-NET搞  
但係K-NET早兩年摺埋啦 宜家環球既唱片都已經沒K-N ...
steven891026 發表於 2017-10-18 23:05

環球之友表示鍾意去唱Yan Ting AGA Gin Lee 戀愛為何物
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

簽名被屏蔽

點解NEWAY有齊JANICE A MUSIC的歌,但妹妹JILL反而好似一首都無, 無GET OUT 唱
Kaybb 發表於 2017-10-19 13:49

唔知佢地個期版權搞乜...正如 應昌佑既歌都無哂

簽名被屏蔽

下???咁JANICE A MUSIC又咁齊?同joey一樣咁齊
Kaybb 發表於 2017-10-19 14:27

幾個世紀都沒人點一次既歌留系度做乜?白俾版稅啦

Red mr最九唔搭八係美祖宋禮首世界真細小cut曬女方所有正面樣同埋歌詞

Red mr最九唔搭八係美祖宋禮首世界真細小cut曬女方所有正面樣同埋歌詞 ...
stephybest 發表於 2017-10-19 17:47

反容唔好咩
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

Red mr最九唔搭八係美祖宋禮首世界真細小cut曬女方所有正面樣同埋歌詞 ...
stephybest 發表於 2017-10-19 17:47

當時咪講過咯 因為版權問題 拍左幾個版本既mv俾k場用
你去red mr 唱既 mv就係只有送禮既樣同聲  就算你播原唱都系沒joey既聲
你去neway唱既話  mv就只有容既樣同聲  播原唱都只有容
當時neway官網更新寫“世界真細小      容祖兒  香港男歌手”咋 送禮 連名都沒啊陰公

簽名被屏蔽

點解neway仲未有my secret live唱

當時咪講過咯 因為版權問題 拍左幾個版本既mv俾k場用
你去red mr 唱既 mv就係只有送禮既樣同聲  就算 ...
steven891026 發表於 2017-10-22 10:45

克勤有出碟,joey版碟都冇出,網上連聽都冇得聽.....

你地多數去 newway??