返回列表 發帖
my love 唐詩詠

田蕊妮 迷連五強都不入
大台造馬造到咁

D賽果都幾CLS
唐詩詠成功做新聞令自己變左大熱兼拎埋獎
不得了
利申:唔係鏡粉

王浩信應該一定有其中一個獎

楊怡
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Ali仲慘過上年signal
叫雙飛變白果
signal起碼上年有舊豬肉螢幕搭檔

視后呢個名詞,由胡定欣,到今屆唐詩詠,貶義到不能再低。

D賽果都幾CLS
唐詩詠成功做新聞令自己變左大熱兼拎埋獎
不得了
tom 發表於 2018-1-21 22:29

點解可以自己捧自己,然後拎左獎?爆冷但各大報紙寫實至名歸同大熱先最得人驚!
宣萱值好多囉!

馬明又男角色
視帝唔係又無嘛
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

Signal 視帝?

不如夏雨算啦
反正今日都咁啦

50週年頒成咁

好失望

男角色同男主角調轉就好

馬明好慘
佢會唔會又做林峰2.0, 已經攞左兩次男角色
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

上年就應該係signal啦

下?TVB8好快可能會離開大家?

今晚無一個奬喺正常的

馬明又失視帝
人大了珍惜今次不可有下次

TVB8要執?

唔怪得突然多新聞話最佳女友變大熱啦~
同埋馬明可以番大陸搵錢..無留系度啦

同埋馬明可以番大陸搵錢..無留系度啦 ...
sel_fish515 發表於 2018-1-21 22:45

馬明都四張幾啦
邊仲有時間俾佢返大陸闖

男角色同男主角調轉就好
KITSTON 發表於 2018-1-21 22:42

我以為男角色係Saving入五強~
可以大條道理比王浩信~
點知馬明都係無視帝

同埋馬明可以番大陸搵錢..無留系度啦 ...
sel_fish515 發表於 2018-1-21 22:45

馬明去毛記拍啦

#AliIsRobbed
#AliDeservesBetter
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

下?TVB8好快可能會離開大家?
KITSTON 發表於 2018-1-21 22:43

唔出奇
今年開始娛樂最前線同超級樂壇全接觸
呢兩個僅餘嘅TVB8自家製節目都摺埋咗

#AliIsRobbed
#AliDeservesBetter
JasOh103 發表於 2018-1-21 22:49

DQ Never Wong都算
仲要連豬肉都輸俾達哥

等睇溏心3最佳劇集

回顧下我地既光輝日子又講得幾岩

李佳芯都幾慘

王浩信配唐詩詠,完美結果

回顧下我地既光輝日子又講得幾岩
721AXA 發表於 2018-1-21 22:52

佢五十周年頒成咁~真係一個分水嶺

李佳芯都幾慘
阿mark 發表於 2018-1-21 22:52

林淑敏仲慘

愛 Nat 力表示興奮 >3<

王浩信攞都算正路
盲俠真係做得幾好
馬明都做得好想佢攞多啲

回復 487# 表妹保莉
反正無眼睇啦,今年仲恐怖過上年

等睇溏心3最佳劇集
721AXA 發表於 2018-1-21 22:50

如果唔係溏心3/誇世代拎最佳劇集,成個頒獎禮結果同o係十一月舉行完全無分別

如果唔係溏心3/誇世代拎最佳劇集,成個頒獎禮結果同o係十一月舉行完全無分別 ...
KITSTON 發表於 2018-1-21 22:54

應該tvb冇預到溏心3咁唔收得

牙蛆華麗登場
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

誇世代

王浩信攞都算正路
盲俠真係做得幾好
馬明都做得好想佢攞多啲
kaman921 發表於 2018-1-21 22:53

Signal Wong點都合理過唐詩詠~
始終盲俠係有難度既~
而Cherry其實好多人都做到

不過認真,田個角色係最難做,五強都無

寧願睇阿姐獻唱一曲好過睇呢個垃圾頒獎禮

踩過界 still ended up as the only one with two major awards. Kind of surprising.

Abella一出現 mary hung即刻精神曬

山頭文化少啲啲 笑死
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

overrun到咁
係咪要DQ最佳劇集啦