返回列表 發帖
支持Mall姐拎視后

不過ali啲觀眾緣係幾好既,
開頭做咁多小三角色都冇比觀眾嫌棄,
慢慢都累積左一班支持者,
好似貝貝咁豁出去做啲有突破既角色咪又係負評,
相比之下,ali條路又真係順好多,
演技呢啲野可以慢慢磨翻黎既,
係得陳凱琳黃翠如嗰幾個毫無進步姐,ali係有進步緊既

男主signal wong盲俠大熱,其他例如煎pan馬明應該係陪跑,
女主始終撐mall姐,江美儀年頭劇冇可能拎但表現值5強,ali上年先女飛躍今年就視后冇咩可能掛,比埋呂慧儀入圍就gd fit
男配應該競爭激烈,張振朗有啲機會,但睇下tvb會唔會頒比甘草,同盟易先生/愛回家kc有機會嫁,撒嬌游生都可能有得入圍,
女配應該會有唐詩詠份,朱千雪王君馨冇咁強勢,貝貝都值入圍既,
女喜塞比ali就啱曬,男喜比埋signal wong saving等佢雙料,
女飛躍黎黎去去又係是非精賓穎靚湯嗰啲,男飛躍何廣沛穩拎,
最佳劇集撒嬌vs盲俠,所謂台慶劇溏心3跨世代唔似會跑出,劇集拍檔獎正路係cherry saving呢對,但玩野大可以俾kc Terry

hana live把聲好難聽
數彩虹 發表於 2017-10-28 22:42

呢次算唱得好啦…冇咁壓低把聲

可能好似之前胡杏兒拎獎咁視后就萬凰之皇
女喜就怒火街頭
但明明怒火多人留意好多
可能因為萬凰係台慶劇就 ...
hehemamama 發表於 2017-11-20 11:08

馬明後來居上,人氣勁d

唐詩詠cherry真係喜唔落手,
最尾飛左saving已經即時冇好感,
ali個never wong好過佢

咩料hana身體突然唔舒服拎唔到獎

男配25個,其他20個想點

其實無端端點解會煲唐詩詠係視后
大大粒mall姐係度wor

唐詩詠呢條女真係好恐怖
臨尾一個月先做新聞捧自己係大熱

朱晨麗攞又係o 晒嘴 我完全唔記得佢呢個角色
姐 ...