返回列表 發帖
今集睇到差啲訓著
616.1314 發表於 2017-11-30 23:02

不過尾段有脆魚視后級演技即刻醒晒
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

有番依類劇情有野追下咪好睇番D咯

出庭做個證講到可以拎條命出黎還恩想點

其實阿九做咁多野只係唔想圍家唔開心
其實阿九一直都默默深愛住圍家

我覺得好應該整番條愛情線比佢地兩個

46億講到46蚊咁隨便,係咪痴缐?

悶到抽筋…你睇埋我果份!
當年溏心1唔係完全賣甘草,成班後生2字頭,得陳豪over30,
男女主角明顯係得得地常在心,嘉欣仲要得22 23歲,已經擔到重戲
c9睇爭產,後生睇感情線,而家兩樣都無人想睇囉!

今集幾好笑 可以一睇
莊思敏都食得下菊姐

今集幾好笑 可以一睇
莊思敏都食得下菊姐
hehe 發表於 2017-12-4 22:30

鋪左成個禮拜先開始入戲肉
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 拯救我自己 - 陳慧敏

完全冇興趣睇
任我行 失憶蝴蝶

Bosco臭魚條線好難頂
Venus黑口黑面好趕客

嘉欣首英文歌唔錯wo

用2日睇到15集..耳疼..
第13-15集 講感情線部分 頂唔順 要跳住睇
今年如果有1個獎..都真係黑暗

用2日睇到15集..耳疼..
第13-15集 講感情線部分 頂唔順 要跳住睇
今年如果有1個獎..都真係黑暗 ...
sel_fish515 發表於 2017-12-7 15:11

中港合拍片實有獎啦,吾比獎出年可能大陸吾比錢拍

真係好悶
同第一,二集比差好多

Wow
Ck姐第12集尾段終於發力

阮兆祥個角色同皆大歡喜一模一樣

真係冇乜點睇,對黃翠如和阮兆祥兩個角色最冇興趣
任我行 失憶蝴蝶

套野真係好鬼無聊,聽菊姐日日嘈生曬,
跟住為左擺個銅像又嘈一餐,爭做主席又好似成班小學雞咁,剩係想睇唐文龍陳敏之條感情線

Wow
Ck姐第12集尾段終於發力
JasOh103 發表於 2017-12-10 11:17

真心要多番呢d鬥戲lol 話說兩個男人完全無興嘅, 俾對方d人食住哂

睇見個正爸同恩公感情線就真系火都黎阿
睇後面許家2位少奶開始鬼打鬼好過..

收視創新低

陳敏之唐文龍呢條線真係唔錯

唐文龍D線真係唔錯

嘩 今集...
TVB 究竟收左迪士尼幾多錢 lol
Magic Access Platinum Card + Birthday Pin + Toy Story Land + Grizzly Gulch + Cinderella Carousel + PUSH + Paint the Night + Corner Cafe + Disney In The Stars
留意到放煙花個陣 Hub area 有D winnie the pooh 既公仔
姐係話個幕應該係迪士尼花蛋節(三至五月)期間拍既
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

今晚簡直就係套劇最好睇既一集啦
有musical chairs 有musical 有脆魚翻唱鄭天后 有兩公婆加埋成百幾歲耍花槍 鬥情人節邊個book枱
劇情好有漿力!!
演員演得咁投入真係好值得頒獎比佢地

跟住嗰幾集會好激。

有musical chairs 有musical 有脆魚翻唱鄭天后 有兩公婆加埋成百 ...
JasOh103 發表於 2017-12-23 01:36

真係劇力萬鈞!我開始覺得Lalaland係垃圾!

利申:無睇 淨係聽你形容已經覺得震憾

yumiko係咪一共出現左兩集(11-12),後面會唔會再出返來?
舞來舞去 不日內開始錄音。

有musical chairs 有musical 有脆魚翻唱鄭天后 有兩公婆加埋成百 ...
JasOh103 發表於 2017-12-23 01:36

兩公婆果場耍花槍戲簡直係噪音污染-.-

今次覺得唐文龍演得好 掌握得到個角色
做ceo做好老公去偷食都有說服力
第24集開場戲配合得好好
當其他演員都平平無奇 佢條線就做左最吸引最搶

隔多一個星期,都係無聊劇情,食食下飯玩爭凳仔真係垃圾

隔多一個星期,都係無聊劇情,食食下飯玩爭凳仔真係垃圾
stephybest 發表於 2017-12-24 19:17

應該都唔會有咩進展

琴晚同今晚果集都好正wor! 冇出面講得咁差囉
司棋姐真係做得好好!拎視后都唔過份!

回復 134# hehe

25至30集又打回原形。

得番19點收視
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

Tvb可唔可以唔再比脆魚拍喊戲/激動戲
覺得佢拍得好辛苦 我睇都睇得好辛苦
第39集又演技大爆發

不幸睇咗今日嗰集 最頂唔順係勁假嘅對白

好恐怖
第39集尾段有一場戲拍得超低質
從未睇過咁都出得街
近十年最爛劇呢套一定Top 3

不幸睇咗今日嗰集 最頂唔順係勁假嘅對白
nicholashin 發表於 2018-1-9 01:40

咁你都真係幾不幸
沖涼最經典個幕都比你睇到
點解咁既水準都可以播
仲要播住xx橋首歌 搞乜

最無聊係一位阿婆突然仆出來爭仔,成班友用兩集爭論邊個喺40年前俾夏雨溝咗先。

成套爛劇係以愛同nic呢對狗男女搞嘢有小小戲味,但又同條主缐冇乜關係。

咁你都真係幾不幸
沖涼最經典個幕都比你睇到
點解咁既水準都可以播
仲要播住xx橋首歌 搞乜{:4_96: ...
JasOh103 發表於 2018-1-9 01:48
好似咁啱行開咗 不過首歌亂入到一個點

得番19點收視
hinz 發表於 2017-12-28 00:54

聽你地講到咁爛,其實可以再低d

Tvb可唔可以唔再比脆魚拍喊戲/激動戲
覺得佢拍得好辛苦 我睇都睇得好辛苦
第39集又演技大爆發{:4_9 ...
JasOh103 發表於 2018-1-9 01:38

呢啲叫入木三分
連視后級演技都唔識欣賞
支持脆魚!!!!

呢啲叫入木三分
連視后級演技都唔識欣賞
支持脆魚!!!!
ed8671ed 發表於 2018-1-9 11:59

脆魚有你咁既fans唔怪得做黎做去都毫無進步!!!!

琴晚同今晚果集都好正wor! 冇出面講得咁差囉
司棋姐真係做得好好!拎視后都唔過份! ...
hehe 發表於 2017-12-28 00:06

我反而覺得佢今輯 D 演技好浮誇
以前都唔係咁

有一幕同陳敏之係咖啡室講佢地成家人一直以黎錫圍家忽略左佢... 呢幕好唔自然好假
另一幕就係怒摑陳敏之果幕... 好似有 D over 左咁
本週冠軍歌: 白髮齊眉 - 鄧小巧