返回列表 發帖

萬聖節開P狂歡 Aga黑色緊身皮衫現身

仲有3日就到萬聖節,噚晚9點幾,《蘋果》記者喺尖沙嘴發現環球幾位年青歌手包場開P,Aga(江海迦)戴紫色假髮襯黑色緊身衫扮貓女郎,周殷廷(Yan Ting)就以龍珠嘅浮誇look現身,Robynn & Kendy同符致逸冇扮鬼扮馬,不過同期嘅Gin Lee似乎冇嚟到。

現場仲有填詞人梁柏堅同大班性感女,扮成低胸俏護士、水手裝學生,有個仲着黑絲襯倒奶裙。由頸包到落腳嘅Aga,喺造型上完全輸晒,當Aga到場之後,有工作人員問佢想飲啤酒定雞尾酒?Aga就話:「今晚唔飲酒啦。」不過,當啲人嚟得七七八八,場內燈光調到暗晒時,Aga表現開始玩得放,見佢同R&K都有飲啤酒,又擺甫士叫大會攝影同佢影相㖭。
全晚Aga滿場飛,好似女主人咁十分風騷,而且越夜越精彩,孖住扮龍珠嘅Yan Ting玩自拍、咬耳仔,尾聲時仲陪住Yan Ting切蛋糕,為對方預祝下月11日踏入28歲牛一。今年憑hit歌《3am》喺界廣收兵嘅Aga,入行到o依家只係同林德信、林欣彤新歡David傳過緋聞,最近同師弟Yan Ting經常合作,又幫佢作曲又搵佢拍MV,噚晚就女主人上身孖到實,兩人似乎真係有啲景轟。

[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

笠個紫色假髮
星期日去皇后像廣場混入人群 絕對無問題
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

不過同期嘅Gin Lee似乎冇嚟到。
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

符致逸 可以扮咩

Gin Lee 返左馬來西亞。

符致逸 可以扮咩
艾石仔 發表於 2017-10-29 14:05

flying by~
flying by~
flying by~
可以扮雀

不過同期嘅Gin Lee似乎冇嚟到。 ...
John 發表於 2017-10-29 14:00

100%係一知Gin Lee會返就開P慶祝
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

100%係一知Gin Lee會返就開P慶祝
JasOh103 發表於 2017-10-29 14:54

成班人作反

《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

今年憑hit歌《3am》喺界廣收兵嘅Aga ??

Gin Lee 去了睇佢師父林憶蓮 concert~ xd

好地地講aga開姐姐party都要提gin lee

好地地講aga開姐姐party都要提gin lee
kayzzz 發表於 2017-10-29 15:40

Gin Lee好慘
比空姐AGA杯
SSN Chart (19 Apr)  冠軍: 慢性分手 - 雲浩影  |  亞軍: 也許沒有未來神 - per se

Gin Lee好慘
比空姐AGA杯
John 發表於 2017-10-29 15:42

篇報導無厘頭提gin lee幫佢宣傳下等多d人識下佢,益左佢喇

符致逸 ∈ {環球幾位年青歌手}
47. Bring Him Home
week17
1 . Pandora        緊急應變逃生法

Yan Ting點解唔陪AGA一齊著黑色緊身衫??

收兵laughed
利申:唔係鏡粉

Kary有無去

newguy 發表於 2017-10-29 16:00

因為得AGA先黑...

Aga終於有新聞了,証明人氣上升中

典解美會員對「廣收兵」有意見嘅?3am都真係hit喎

篇報導無厘頭提gin lee幫佢宣傳下等多d人識下佢,益左佢喇
kayzzz 發表於 2017-10-29 15:51

AGA 好慘。。又要幫手宣傳GIN LEE

Kary有無去
Nathan 發表於 2017-10-29 19:31

點解報紙佬冇提KARY 冇去?

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

newguy 發表於 2017-10-29 16:00

因為美YAN重白過美迦如果美YAN夠黑就會變CM男神洗鬼似王子軒

唔明美迦做咩咁鍾意著呢種boot

連長裙都著錯到痴線
搞到對腳又短又粗

不過同期嘅Gin Lee似乎冇嚟到

記者係咪認錯左gin lee做阿嬌?
Kaybb 發表於 2017-10-30 12:47

Gin Lee係隨風而來隨風而去
去咗記者都未必見到

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

支持美迦下年咁整去halloween party

簽名被屏蔽