返回列表 發帖

[Dec/2017] Robynn & Kendy Reflection Live

Robynn & Kendy Reflection Live
地點:灣仔伊利沙伯體育館
時間:12月29日8:15pm
票價:$580/480/380

門票於11月2日於城市售票網公開發售。
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

AHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!

咁突然

吓 夠唔夠時間宣傳架
年尾環球再谷下啦不如
拎多次組銅啦
鬥命長    多出街
怪物來    不必見怪
無論鐵路會崩壞    方向未會被活埋

照計應該係眼睇robynn 耳聽kendy, 點解擺kendy正面? 係咪海報2個version?

有興趣, 不過果晚要睇美麗嬅, 佢地唔似可以加到場

急救中上都冇得上,零noise點會有人知開騷

急救中咁高質都上唔到點Promo個Show

唔通急救中就係等演唱會出先至開始谷

佢哋今年4首歌都令我愛上佢哋~

今年個4首派臺歌咁正!
反而環球同903谷都唔谷下佢地
個演唱會開得太突然吧 簡直就系零宣傳

演唱會名抄美祖?lol
求毒坤演唱會門票一張 $500
(你比我, 舉牌另議)

演唱會名抄美祖?lol
Eddie8848 發表於 2017-10-31 21:52

抄陳慧琳呀
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

抄陳慧琳呀
HOTMAN 發表於 2017-10-31 21:56

抄5th harmony呀
Happy and Blessed.

咁POSTER係咪抄KAY BINARY~

咁POSTER係咪抄KAY BINARY~
kenny1102 發表於 2017-11-1 00:19

抄佢地啊
人大了珍惜今次不可有下次

真心想睇有無腳 (利申:會等跳舞飛)

歡迎 PM

真心想睇有無腳 (利申:會等跳舞飛)

歡迎 PM
賴爽 發表於 2017-11-2 07:07

想去了解下養狗資訊

抄佢地啊
alexleung 發表於 2017-11-1 08:13

580好少位都賣唔去,仲要三個價都未有一個價賣曬

想去了解下養狗資訊
RVHOCPC 發表於 2017-11-2 07:17

TALK 120 MINUTES 唱 20 MINUTES

580好少位都賣唔去,仲要三個價都未有一個價賣曬
joshua 發表於 2017-11-2 18:50

開得太突然, 覺得佢地出左新碟先開show會有聲勢d
btw 由年頭plug歌plug到而家都未出到碟係咩玩法

好想知啲飛賣成點

賣剩一張$480同三張$380

好似真係無平飛,恭喜哂!

有無人有睇可以講下?
FIGHT for 陳柏宇

今次個演唱會都幾正
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾

Rundown
翻唱medley (那些年, 思念是一種病...)
Sail away
不用太趕
La La La
Not Just Another Girl

月湖 (Kendy)
或許 (Kendy) x 我不完美 (Robynn)
Glimpse of Sunshine (Robynn) (未曾曝光歌曲)
日文歌 (Robynn with 家姐)
Come together (cover) (Kendy)
Gonna Be Okay

第十行星
Sunset
到你
急救中(國語版)
負攝石
Shout n Cry
陶瓷娃娃

新一天 (with fans)
翻唱medley (她說...)
Say Goodbye
翻牆
世界對我們
生活與生存

艾粒talk
Together

Encore:
小說伴咖啡
無敵
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 念 - 陳蕾