返回列表 發帖

[Mar/2018] 周杰倫2018地表最強2世界巡迴演唱會-香港

演出名稱:周杰倫2018地表最強2世界巡迴演唱會-香港
演唱會日期:2018年3月15至19及21至25日
時間:8:15pm
地點:紅磡香港體育館
門票售價:HK$1180 / HK$780 / HK$480

東亞信用卡 獨家優先訂票
優先訂票日期 2017年11月20至24日
熱線及網址 28 611 611 www.aegticketing.com
(每張信用卡最多可訂購10張門票。每次訂購上限為10張。AEG Promotion Ltd.將收取每張門票HK$32之手續費。)

Source: 東亞銀行官網

目測會加開22~25號

未睇過佢演唱會...想睇TIM

1180.......又加左100
【This is MC】澳門見

(雖然罵完都會照睇,但睇見個票價都火滾)
年年來 年年加價
13年 魔天倫 380/580/980
14年 魔天倫2 380/680/980
17年 地表最強 480/680/1080
18年 地表最強2 480/780/1180

(雖然罵完都會照睇,但睇見個票價都火滾)
年年來 年年加價
13年 魔天倫 380/580/980
14年 魔天倫2 380/ ...
samxdxd 發表於 2017-11-1 14:11

今年中價飛已經780 LA

今年中價飛已經780 LA
lemontea1069 發表於 2017-11-1 14:29

我估出年歌神開嘅話會收:480/780/1080

回復 6# lemontea1069

係WOR,頂,真係好貴

亞洲各站最貴霏
台北小巨蛋: NT5800 = HKD1500
大陸 (e.g.佛山): RMB1880 = HKD2218
新加坡: SGD248 = HKD1996
馬來西亞: MYR828 = HKD1527

可能姐倫團隊覺得香港最貴賣1180已經係佛心價

我估出年歌神開嘅話會收:480/780/1080
lightupmylight 發表於 2017-11-1 14:45

舊年聖誕$680坐row32已經覺得好貴,唔好再加喇唔該

問下AXA親朋有無內部飛。
不過好貴啊

次次都係東亞優先,無東亞卡點算
Hi

肛塞奈美惠開 3月31號,咁周董最多咪只可加到25號,今次應該開到十場

連主頁都去唔到, 點解有人話已經買咗十張

All 1180 sold out
780睇左幾日都有
480得番幾日
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

係咪已經買哂啦?

前排炒到兩萬

又俾人掃晒...唔食黃牛得唔得呀

售票首天每人每次限購票4張
02 著地 - 鄧麗欣

估唔到真係玩突然賣霏
不過Cmon in果次就證明咗作用不大

姐倫確定會嚟開press con,應該又係果陣先公布加場

今次個座位表應該唔使一陣就賣晒.....
SAMMI 三米

kh23 發表於 2017-11-30 17:23

Part 1果時10:10am入到去,一張都買唔到
估計今次更衰

就算入到唔知博唔博$1180好
如果佢俾啲Row 16-20我真係買唔落

Part 1果時10:10am入到去,一張都買唔到
估計今次更衰

就算入到唔知博唔博$1180好
如果佢俾啲Row 16-20 ...
阻住 發表於 2017-11-30 18:06

買唔落你放俾我啦, 我只求入.....場

kh23 發表於 2017-11-30 17:23

見到AXA個名都知乜事
每次有親保險公司冠名99.99%都會係極度絕望座位表

有冇座位表望下?

有冇座位表望下?
aRh3i 發表於 2017-11-30 23:46

不出所料

不出所料
kelvinyu188 發表於 2017-12-1 09:02

有冇兩成

不出所料
kelvinyu188 發表於 2017-12-1 09:02

依張唔係真嫁
用photoshop 改左人地果張ja...

依張唔係真嫁
用photoshop 改左人地果張ja...
aRh3i 發表於 2017-12-1 09:31

半個鐘後你入去睇下咪知囉
02 著地 - 鄧麗欣

買到4張。勁開心

超好彩搭正10am入到去買到禮拜五側面Row 2同 禮拜日地下Row AF
唔明點解上個禮拜買楊丞琳load得勁慢但今日超順

超好彩搭正10am入到去買到禮拜五側面Row 2同 禮拜日地下Row AF
唔明點解上個禮拜買楊丞琳load得勁 ...
阻住 發表於 2017-12-1 10:19

嘩你發達喇今次

全部都係兩連位?

點解你地咁叻買到

1005 入到去第一場既1180已經比人hold晒, 最後買左780

點解你地咁叻買到
lemontea1069 發表於 2017-12-1 10:31

其實今日好順 㩒左10分鐘道就入到。
    買左兩張480 但37行

唔明點解上個禮拜買楊丞琳load得勁 ...
阻住 發表於 2017-12-1 10:19

OMG 千Fa 周董都㩒到咁前 神手
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

全線售罄

fifty1205 發表於 2017-12-1 10:42

呢D真係可遇不可求

votes 發表於 2017-12-1 11:26

真係黑到呢......

嘩你發達喇今次

全部都係兩連位?
lemontea1069 發表於 2017-12-1 10:31

YES

fifty1205 發表於 2017-12-1 10:42

好似每人限買2-4張果啲先㩒到地下...

有冇消息幾時賣加場,買唔到...

加3月22-25日 (星期四至日)
12月14號公售

加3月22-25日 (星期四至日)
12月14號公售
阻住 發表於 2017-12-8 18:25

結果咪又係一樣

加場公售座位表同15-19+21果轉一模一樣

完全無能力襟到

你依個垃圾黃牛周圍 SPAM 人,好煩

仲有一星期開show la

仲有一星期開show la
lemontea1069 發表於 2018-3-7 11:10

好似冇乜人care,因為都系大陸人睇晒,搶唔到飛

好似冇乜人care,因為都系大陸人睇晒,搶唔到飛
乐坛风云 發表於 2018-3-7 12:39

4000 6000 8000 10000 雙英飛, 香港人好難坐前面