返回列表 發帖
1180.......又加左100
【This is MC】澳門見

(雖然罵完都會照睇,但睇見個票價都火滾)
年年來 年年加價
13年 魔天倫 380/580/980
14年 魔天倫2 380/ ...
samxdxd 發表於 2017-11-1 14:11

今年中價飛已經780 LA

前排炒到兩萬

Part 1果時10:10am入到去,一張都買唔到
估計今次更衰

就算入到唔知博唔博$1180好
如果佢俾啲Row 16-20 ...
阻住 發表於 2017-11-30 18:06

買唔落你放俾我啦, 我只求入.....場

不出所料
kelvinyu188 發表於 2017-12-1 09:02

有冇兩成

超好彩搭正10am入到去買到禮拜五側面Row 2同 禮拜日地下Row AF
唔明點解上個禮拜買楊丞琳load得勁 ...
阻住 發表於 2017-12-1 10:19

嘩你發達喇今次

全部都係兩連位?

點解你地咁叻買到

OMG 千Fa 周董都㩒到咁前 神手
fifty1205 發表於 2017-12-1 10:42

呢D真係可遇不可求

加3月22-25日 (星期四至日)
12月14號公售
阻住 發表於 2017-12-8 18:25

結果咪又係一樣

完全無能力襟到

仲有一星期開show la

好似冇乜人care,因為都系大陸人睇晒,搶唔到飛
乐坛风云 發表於 2018-3-7 12:39

4000 6000 8000 10000 雙英飛, 香港人好難坐前面

今晚開show lu

紅館出邊宜家咩價位?
lightupmylight 發表於 2018-3-15 19:33

今晚有人600蚊9點入場, 坐1180

竟然無撕票,睇黎好多蟹貨
joshua 發表於 2018-3-16 02:39

聽人講係視阻位

第1場已經好似尾場咁HIGH

今晚楊小姐同丁生去左
af_k1 發表於 2018-3-16 22:54

fiona , 余文樂,鏗鏗兩公婆都有去

二安  (全段 with 楊瑞代、彈頭、小麥)
等你下課
—- 點唱時段 —-
浦公英的約定
聽爸爸的話
告白氣球(by 男觀眾)
聽媽媽的話
晴天
反方向的鐘
菊花台
獻世
聽見下雨的聲音

好正呀

點解呢個男人可以咁正
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

周杰倫《地表最強演唱會Part2》在上周四(15日)終於在紅館開鑼,多名歌迷均嘆「買唔到飛」與偶像緣慳一面, ...
阻住 發表於 2018-3-22 22:50

希望佢把聲快d好返
今晚d歌降晒key

仲要好hea
Jacz 發表於 2018-3-23 01:31

咁唔舒服佢都唔想既
頭三場唔係咁架

尾場狀態大勇
唱返原rundown
11:35完