返回列表 發帖
佢地開到一次4面台好叻架喇

CALL反而做唔到
【This is MC】澳門見

yumiko其實幾多hit歌仲要勁多快歌可以入去一齊跳
gooloo 發表於 2017-11-5 20:42

全場企位成晚唱跳舞歌真係有得做相對濕度/舞吧!舞吧!/阿拉伯市場/狼女

開紅館快歌係好重要,SHINE憑咩炒熱個場?憑天佑胸肌加又南細眼就可以? ...
Kaybb 發表於 2017-11-6 15:16

我唔認同紅館要有快歌~陳柏宇 梁漢文 關心妍 衛蘭 梁靜茹 古巨基都無乜快歌啦(我是但舉例)

Cookies幾時開紅館
stephybest 發表於 2017-11-2 17:42

stephy 唔妥theresa, kary 唔妥miki,仲有angela 興風作浪,點算

下禮拜二(11月28號)公售

諗緊聽朝撲$280定等跳樓霏

諗緊聽朝撲$280定等跳樓霏
阻住 發表於 2017-11-27 20:21

480咁少買條毛

Hea 到1015先開始㩒
乜價錢都有連位,專心等特價飛好過

Hea 到1015先開始㩒
乜價錢都有連位,專心等特價飛好過
hin0526 發表於 2017-11-28 10:20

我1010先入到,但之後就好順

480咁少買條毛
abcxyz302006 發表於 2017-11-28 09:55

21行都仲禁到?你買左條毛未?
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

hinz 發表於 2017-11-28 11:58

最後當然買到

首場仲有row 4

發覺好多歌星都係第一次開就秒殺

再開就滯銷 / 慢銷

eg Fiona / Janice / Shine / 古巨基

未搵到人睇SHINE

發覺好多歌星都係第一次開就秒殺

再開就滯銷 / 慢銷

eg Fiona / Janice / Shine / 古巨基 ...
lemontea1069 發表於 2017-11-28 15:59

原來Janice今次都慢銷呀?

正常, 第一次有新鮮感嘛, 同埋第一次開紅館通常係當頭起,氣勢勁

更新:查了售票情況, 周六場賣晒,周五場只餘貴票單丁,周日場只餘貴場20行有連位, 唔算慢銷卦

坦白講,如果Shine都開到紅館,周國賢、陳曉東、Supper Moment絕對無問題,就算dup左既Mr.再開都應該比Shin ...
1d14 發表於 2017-11-2 23:21

講真批俾農夫好過Shine...
農夫我都有信心爆到兩場3面....

PEACH 發表於 2017-11-28 18:19

分別在於Fama一直都有造歌別外重有做電台/電視節目畀人感覺重活躍

Shine上次紅館之後一直拍戲外只有間唔中一齊影magazine同廣告
音樂上接近無造過歌...得一首電影歌,又南一首電影歌同天佑幾首無人識嘅歌

原來Janice今次都慢銷呀?

正常, 第一次有新鮮感嘛, 同埋第一次開紅館通常係當頭起,氣勢勁

更新:查 ...
lblemon 發表於 2017-11-28 17:45

Janice既第二次已經係好多年前

首場仲有row 4
lightupmylight 發表於 2017-11-28 14:53

勁多row 2
love wins!

PEACH 發表於 2017-11-28 18:19

農夫上次紅館鑽石三面係勁吉,兩場難d wor,即使佢地做電台電視令人氣升左
Shine 可能12年開左兩次,fans想聽既都唱曬咁濟,又無新歌,所以今次都幾濟下

美孖有機做嘉賓bor!
人大了珍惜今次不可有下次

今次 #ShineMoments 不會出DVD,要一起留下難忘的回憶、一起尖叫、一起雞皮疙瘩、一起感動,就只有在紅館現場了!

首場重買到480

買480入場凈聽燕尾蝶都抵

買480入場凈聽燕尾蝶都抵
jasontai123 發表於 2018-1-22 18:41

嘩咁你都幾有錢

2/3 有兩張480飛 而家唔得閒想放
700兩張有冇人要?

2018/03/03 星期六 下午8 時15分

請注意,閣下已「允許」由系統選擇的座位部份或全部並不相連及 / 或分佈在不同區段。
座位編號:       
段:        行:        位:        門票類別及票價:
76        11        85         取消        座位預覽
76        11        86         取消        座位預覽
76        11        87         取消        座位預覽
76        11        88         取消        座位預覽
76        11        89         取消        座位預覽
43        9        94         取消        座位預覽

滯到一個點

嘉賓陣容強勁

問到演唱會的嘉賓,Shine表示:「都已經講到好白,有兩場共四個單位嘅嘉賓,有一晚就係兩隊差唔多時期出道嘅組合,另一晚就係兩位我哋好鍾意嘅偶像前輩囉,大家自己估喇,出到嚟大家一定尖叫。」

唔知係邊個呢

嘉賓陣容強勁

問到演唱會的嘉賓,Shine表示:「都已經講到好白,有兩場共四個單位嘅嘉賓,有一晚就係兩隊 ...
alexleung 發表於 2018-2-23 13:49

又cookies?如果miki kary同場我又想睇
另一隊twins?

回復 130# 721AXA

我諗TWINS 多啦~唔會係COOKIES啦~KARY大肚一定完全唔接JOB
    可能另一隊係E-KIDS XD

嘉賓陣容強勁

問到演唱會的嘉賓,Shine表示:「都已經講到好白,有兩場共四個單位嘅嘉賓,有一晚就係兩隊 ...
alexleung 發表於 2018-2-23 13:49

at17?

我估twins +  boyz / AT17

尋日聽佢地上口水
好似成個演唱會有3分2都係跳舞
唔知佢地搞唔搞得掂

另一晚就係兩位我哋好鍾意嘅偶像前輩囉,會喺邊兩位??

阿mark 發表於 2018-2-24 12:37

又搵城城拜利是~~   或者明明一D唔熟但好易請ge 人瑞

阿mark 發表於 2018-2-24 12:37

Sammi?

有冇小道消息知道邊晚係Twins?

Shine 紅館
★3月2日★嘉賓許志安.楊千嬅
$780 平售 $380
$480 平售 $280
$280 平售 $180
★3月3日★嘉賓Twins.At 17

Source: 牛牛
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

Shine 紅館
★3月3日★嘉賓Tw ...
l00540 發表於 2018-2-25 17:39

個價同嘉賓好吸引
如果係真

Shine 紅館

最咗2/3
美瑞is love

Shine 紅館

決定左買180 2/3睇瑞瑞
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

Shine 紅館

PM左你~想要個CONTACT 買飛

瑞瑞唱半成年定勁愛你。。。

會唔會再平D架,可以買場2/3睇下人瑞。

佢地首新歌有少少趕客

hinz 發表於 2017-11-28 11:58

頂你,係公司大笑出聲

2/3 第8/第9 行單丁位賣200蚊張

超滯銷哩

好似開始有飛派

好似開始有飛派
matthewyky 發表於 2018-2-28 23:17

$380入左牛牛先發現有飛派...唔知欣宜會唔會賣得更差呢..