返回列表 發帖
佢地都賣780....
有無人記得上次賣成點?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

賣回憶/滿足fans黎講, 上次開到兩場紅館已經係好大既bonus+俾多佢地 麥花臣/starhall岩佢地D ...
721AXA 發表於 2017-11-2 14:59

其實上次都係執死雞僥倖分到誇年2場, 如果唔係sammi唔開都唔輪到佢地!
麥花臣開其實都好, 細細地無咁大壓力! 而家開2場仲要4面.....
SAMMI 三米

天佑真係好靚仔
今次SHOW唔SHOW肌?
【This is MC】澳門見

成日??今次先第2次紅館開.....
kh23 發表於 2017-11-2 14:54

賣回憶/滿足fans黎講, 上次開到兩場紅館已經係好大既bonus+俾多佢地 麥花臣/starhall岩佢地D

kh23 發表於 2017-11-2 14:54

無出新歌無人氣之下,6年內開2次,好多架喇喎……

霉到咁都可以成日開紅館
cathay1996 發表於 2017-11-2 13:47

SAMMI 三米

你唔評論樣,但佢地最主要賣點係樣
lblemon 發表於 2017-11-2 14:48

又南喎,佢賣樣?

呢隊算唔算呃飯食嘅經典?
樣我唔評論 唱歌唔係好 仲要冇出新歌  
燕尾蝶 18相送 之後好似已經數唔出hit son ...
tom 發表於 2017-11-2 14:43

你唔評論樣,但佢地最主要賣點係樣

呢隊算唔算呃飯食嘅經典?
樣我唔評論 唱歌唔係好 仲要冇出新歌  
燕尾蝶 18相送 之後好似已經數唔出hit song了
又係sell集體回憶??? 咁都好意思賣780
利申:唔係鏡粉

鍾意佢哋啲歌
但絕對唔會睇
Happy and Blessed.

一直都唔明佢哋點解可以開到紅館
又唔係神枱組合
呢十年八年又冇新嘅hit歌

當時(2001-2002年)無乜同類男子組合
佢地算係千禧後第一個sell青春年輕男子組合
佢地D碟都好賣架 第一日 ...
masterdragon 發表於 2017-11-2 13:36

知佢地當年算紅,至少我果時唔聽歌都知道SHINE 又認得個樣,識燕尾蝶一隻咁多。不過睇返GOOGLE, 佢地活躍年代未開到公開售票演唱會

霉到咁都可以成日開紅館

摘去鮮花  然後種出大廈
love wins!

上次就話有yyconcert加持推高人氣,今次開兩場紅館係咪激動左D呢

BTW 海報好靚

再BTW,果時冇聽本地歌,  ...
lblemon 發表於 2017-11-2 12:35

當時(2001-2002年)無乜同類男子組合
佢地算係千禧後第一個sell青春年輕男子組合
佢地D碟都好賣架 第一日響油尖旺會有炒價
K場又hit
我覺得佢地都遇到好歌 所以先會有人記得 (no offense)
都叫做keep到2-3年既

(睇番維基先知原來Boy'z係2003年出道 仲以為佢同Shine差唔多時間)

點貴都係會睇佢地,中學聽佢地仲多過twins

相幾靚 字有啲醜

完全唔明佢地點解會開到兩次紅館

天佑好靚仔
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 18
1. 拯救我自己 2. 告訴我 3. 慢性分手

AEG咁快有100個comment同shares
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

天祐

Moneysq
hinz 發表於 2017-11-2 12:31

借錢梗要還,咪比錢中介?

上次就話有yyconcert加持推高人氣,今次開兩場紅館係咪激動左D呢

BTW 海報好靚

再BTW,果時冇聽本地歌, 其實佢地當年有冇後來的燒烤叉咁紅?

Shine都780............
咁拍乳真係好抵睇
【This is MC】澳門見

Moneysq
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而