返回列表 發帖
點貴都係會睇佢地,中學聽佢地仲多過twins

佢地都賣780....
有無人記得上次賣成點?
fifty1205 發表於 2017-11-2 15:10

31/12超快賣曬,1/1就開售當日賣大半,好快話賣曬
不過入場31/12爆曬,1/1地下有d黑色左既位吉左,但無放出黎賣

好想睇....現場會唔會全部80後女fans?
黃家正 發表於 2017-11-2 15:58

可能都有90頭果班既,我初中果時都多人聽佢地同cookies

聽過當年係paco cookies同shine二揀⼀,剩係要cookies,仲要走剩四餅

佢地最紅係首張碟的銷量,一定好賣過shine首張
Kaybb 發表於 2017-11-2 18:19

Boy‘z第一隻賣幾多?

記得上過銷量榜三甲
Kaybb 發表於 2017-11-2 19:46

無記錯Shine都上過,只知銷量過萬三

上首歌係咪已經係紅van果首
abcxyz302006 發表於 2017-11-2 21:52

天佑出左幾隻plug唔起既歌

坦白講,如果Shine都開到紅館,周國賢、陳曉東、Supper Moment絕對無問題,就算dup左既Mr.再開都應該比Shin ...
1d14 發表於 2017-11-2 23:21

Mr.應該唔得

講真批俾農夫好過Shine...
農夫我都有信心爆到兩場3面....
PEACH 發表於 2017-11-28 18:19

農夫上次紅館鑽石三面係勁吉,兩場難d wor,即使佢地做電台電視令人氣升左
Shine 可能12年開左兩次,fans想聽既都唱曬咁濟,又無新歌,所以今次都幾濟下

老本食曬,希望揾james ting造多d歌先開過
今晚果場有d位480位,城電都減到280
希望門口有人派780,咁可以坐前d

應該都有9成入座

Shine again同passion live好睇好多,不過幾有心機既,燈果d做得好好

點解一直都唔唱一一既?
表妹保莉 發表於 2018-3-2 23:38

有唱ar

我睇漏左
表妹保莉 發表於 2018-3-2 23:42

其實shine again, passion live都有唱

passion唔得啦,將shine again改小小但個製作一放係紅館即刻唔好睇
同埋果次同何丙未夾得熟

反而覺得今次 ...
KLY 發表於 2018-3-3 01:23

或者果次氣氛加埋啱啱復出果水la,真係覺得好睇d ,不滿既只係照稿讀同又南又係唱得差

D紀念品超多人排,cd賣到無曬袋仔,只得stickers
又南把聲都係災難,pole dance尾場無頭場咁好,但今晚氣氛好d,兩個都握到手超開心
天佑隻手好滑
好想聽到炭、山頂、尋金熱、荷蘭水蓋,希望下次有機會聽到,又南繼passion live之後都係無左把聲,真係要返去檢討下
今次個show都揾返好多過去青春回憶,shine+千嬅+at17等於我既青少年時期,所以都算好滿足
好開心可以睇到一個全場都係香港人既四面台演唱會

尋日曼谷瑪莉亞其實我諗住twins出場