返回列表 發帖

胡鴻鈞懶理斷背傳聞 深宵送外賣上許廷鏗家

胡鴻鈞懶理斷背傳聞 深宵送外賣上許廷鏗家

許廷鏗(Alfred)自榮升「華納一哥」即搬離家獨自生活,今期《東周刊》就拍得近期在新劇《降魔的》露股演出的胡鴻鈞(Hubert),深宵買宵夜送上Alfred,進入屋苑大閘時,Hubert隨手就撳密碼直入,應該是來慣來熟,仲留足一晚沒走。

「巨聲幫」Alfred與Hubert早於12年就傳「斷背」疑雲,但二人一直懶理傳聞,繼續兄弟情。今次再傳同性緋聞,他們均見怪不怪,Hubert說已出雙入對多年,還一齊食飯;Alfred亦不再乎說已傳了多次啦!

另外,Alfred在社交平台貼上與台灣天團五月天合照,附有長文,說「這張合照令我淚流滿面,我跟五月天第一次的合照」,因為當年他受他們影響勇敢踏上音樂路,「而這一夜,他們竟拿著我專輯跟我拍照。對我來說太大榮耀了」;另外又提到好友欣宜對他隱瞞跌斷腳一事。

Source : http://hd.stheadline.com/news/realtime/ent/1059260/

無人講既?

已經唔係新聞

一個出牒,一個新劇剛出街,時間啱啱好。

肥佬唔鍾意架!
佢兩個如果係真,低調D好。。。

p.s. 佢地在kingjer ig個post 冇否認,只係扯開話題

鏗鏗唔同我爭我欣宜!!!!

鏗鏗唔同我爭我欣宜!!!!
harryharry 發表於 2017-11-7 23:03

欣宜喜大隻仔仔LOR。。

欣宜喜大隻仔仔LOR。。
kk8733 發表於 2017-11-7 23:04

Alfred唔夠橫咩

Hubert係1
後庭係0
???
利申:唔係鏡粉

應該只系姊妹淘?

Alfred唔夠橫咩
Kfmusic 發表於 2017-11-7 23:11

要直仔。有肌肉呀。。

Hubert係1
後庭係0
???
tom 發表於 2017-11-7 23:32

驚。。

以前已經試過一單
唔知係 佢 定 阿Mag 有大門拍卡,又比記者話佢住嗰度
以後搵人落嚟開門啦,呢排 Hubert 都會有狗仔跟架喇
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

以前已經試過一單
唔知係 佢 定 阿Mag 有大門拍卡,又比記者話佢住嗰度
以後搵人落嚟開門啦,呢排 Hubert  ...
Bluejays 發表於 2017-11-8 05:06

使鬼解釋咁多咩,he is gay or not, who care? 的人只係care佢對象的質素。今次連King jer都認為ok喎。
華納自由度咁大,佢唔續約TVB的決定好正確。!

食都食件好樣D啦
【This is MC】澳門見

許生係king jer ig留言佢鍾意d彩虹色字

我等緊睇今晚 娛樂新聞報導 保良記招 訪問
會唔會 打破倒 封殺
文字記者就當 主打 問喇
娛樂新聞報導 如果照問,就要比 Alfred 個名出街了
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

會唔會 打破倒 封殺
娛樂新聞報導 如果 ...
Bluejays 發表於 2017-11-8 18:26

肯定唔問啦,又唔係咩大事

肯定唔問啦,又唔係咩大事
阿mark 發表於 2017-11-8 18:49

單嘢係對重係保守的TVB/星夢工作的Hubert影響大,Alfred入左自由的華納,who care?
不過相信唔會問,因為訪問內容兒童不宜呀,邊出得街?

使鬼解釋咁多咩,he is gay or not, who care? 的人只係care佢對象的質素。今次連King jer都認為ok喎。{:1 ...
Ching2015 發表於 2017-11-8 09:17

只係公園睇牙同埋個(女)助手都太驚嚇

許生係king jer ig留言佢鍾意d彩虹色字
Nathan 發表於 2017-11-8 13:15

淫到出面

只係公園睇牙同埋個(女)助手都太驚嚇
Frankiekiekie 發表於 2017-11-8 19:55

今次咪幾好,!

應該只系姊妹淘?
xteve 發表於 2017-11-8 00:37

一定係,除非唔係

鏗鏗喜歡肥仔家
白河喜來登 發表於 2017-11-8 21:16

可能依家喜歡方面仔仔。。

鏗鏗喜歡肥仔家
白河喜來登 發表於 2017-11-8 21:16

可能美零睇美削啲肌肉有性慾

鏗鏗 = 軒軒 (愛肌肉)
Hubert =  Kenny (有肌肉)

順便試下新買嘅雙龍頭姐
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

順便試下新買嘅雙龍頭姐
風見志郎 發表於 2017-11-9 09:09

This reply really makes me laugh :p

順便試下新買嘅雙龍頭姐

好似好淫亂。。

好似好淫亂。。
kk8733 發表於 2017-11-9 10:41

歌仔都有得唱喇,記住要共最美的人分享每個夜晚
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

會唔會 打破倒 封殺
娛樂新聞報導 如果 ...
Bluejays 發表於 2017-11-8 18:26

問hubert 你最近又同男歌手傳緋聞, 你有咩感受?
hubert答 我地係好朋友, 只係一班人打牌 bla bla bla

成功避過~

問hubert 你最近又同男歌手傳緋聞, 你有咩感受?
hubert答 我地係好朋友, 只係一班人打牌 bla bla bla
mainlib 發表於 2017-11-9 11:49

Alfred 成功榮升 TVB 嘅 「等」字輩 歌手了
佢以前係 蘋果 嘅 「歌手A、歌手B、歌手C ... 等」 嘅 「等」 嗰 group

可能美零睇美削啲肌肉有性慾
Frankiekiekie 發表於 2017-11-8 21:38

張相真系得 Wor, 系唔系P 圖啊?

Alfred 成功榮升 TVB 嘅 「等」字輩 歌手了
佢以前係 蘋果 嘅 「歌手A、歌手B、歌手C ... 等」  ...
Bluejays 發表於 2017-11-9 11:56

其實我好想知如果華納比錢係TVB同Alfred唱片賣廣告,一定要開名啦,TVB做唔做呢單job? 重有如果Alfred以私人名義認捐東華會唔會開名同可以出鏡?

順便試下新買嘅雙龍頭姐

呢個ff比ff佢地係couple正常好多 or有個大肥佬係0鏗屋企等緊佢地

其實我好想知如果華納比錢係TVB同Alfred唱片賣廣告,一定要開名啦,TVB做唔做呢單job? 重有如果Alfred以 ...
Ching2015 發表於 2017-11-9 15:44

林峯上年都出鏡啦,Alfred等多一年半載咯,不過最多報導其他人新聞順便訪問下佢,但肯定唔會報佢自己噶新聞,許生價值低過林峯幾條街啦

Alfred 就不停傳與男人搞緋聞。另一位星夢一哥鄭俊弘就只同女人傳緋聞。點解唔 Cross over 傳下 Fred 去 Alfred 屋企過夜打牌

林峯上年都出鏡啦,Alfred等多一年半載咯,不過最多報導其他人新聞順便訪問下佢,但肯定唔會報佢自己噶新 ...
阿mark 發表於 2017-11-9 15:59

咁Alfred轉會都係一個機會嘅,比多兩年時間佢啦,發展點都比留係星夢好。好難把佢和林峰比,總覺得林峰係演員身份多於歌手。

Alfred 就不停傳與男人搞緋聞。另一位星夢一哥鄭俊弘就只同女人傳緋聞。點解唔 Cross over 傳下 Fred 去 Al ...
xteve 發表於 2017-11-9 16:21

可能兩個根本唔friend

咁Alfred轉會都係一個機會嘅,比多兩年時間佢啦,發展點都比留係星夢好。好難把佢和林峰比,總覺得林峰係 ...
Ching2015 發表於 2017-11-9 16:32

機會肯定多啦,903咯

機會肯定多啦,903咯
阿mark 發表於 2017-11-9 16:46

但無左勁歌。

林峯上年都出鏡啦,Alfred等多一年半載咯,不過最多報導其他人新聞順便訪問下佢,但肯定唔會報佢自己噶新 ...
阿mark 發表於 2017-11-9 15:59

林峯 走嘅時候,傳聞係 封殺兩年
個個走都預左,會計埋呢條數

所以其實我都唔係 睇緊啲乜野 得與失
而係好有興趣去睇 娛樂新聞報導 點樣去 handle 呢個 封殺 order
因為站喺製作嘅角度,有時真係要避得幾辛苦

Kay 個女滿月宴 嗰次
娛樂新聞報導 一直求 Joyce 唔好同 Alfred 一齊企,Joyce 唔肯
娛樂新聞報導 部攝影機 嘗試側埋一邊拍,都係拍唔掂
最後攪到少左個訪問做

最慘係 娛樂新聞報導 班人根本同 Alfred 都熟
但又要咁攪法,你估佢地好好過咩

而係 ...
Bluejays 發表於 2017-11-9 17:09

點解你又知?你係tvb員工咩

但無左勁歌。
Ching2015 發表於 2017-11-9 17:03

佢都唔care啦,上年演繹男俾翻Jason咪好咯

歌仔都有得唱喇,記住要共最美的人分享每個夜晚
風見志郎 發表於 2017-11-9 11:36

美削歌名雙飛證明佢本身淫在骨子裡

而係 ...

杜得惠好有義氣

而係 ...

其實美零重世界仔過阿唔知邊個同時又唔知話佢好彩定醒好
人緣人又多人撐佢捧佢
唔似得阿唔知邊個要扮毒做小丑

而係 ...

咁TVB都幾一視同仁喎,原來唔關何生事。

其實美零重世界仔過阿唔知邊個同時又唔知話佢好彩定醒好
人緣人又多人撐佢捧佢
唔似得阿唔知邊個要扮毒 ...
Frankiekiekie 發表於 2017-11-9 19:08

Your face, your fate.

胡鴻釣
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你