返回列表 發帖
林峯 走嘅時候,傳聞係 封殺兩年
個個走都預左,會計埋呢條數

所以其實我都唔係 睇緊啲乜野 得與失
而係 ...
Bluejays 發表於 2017-11-9 17:09

支持美極 好真好有義氣 鏗鏗幾時先出櫃hahahahhaha

回復 42# Bluejays https://www.instagram.com/p/BbRwHAJB9Sd/

今晚係tvb見到呢個報導,重出左Alfred同其他5人合照,好surprise. 唔係封殺咩?

有新聞價值未幾好囉,好過無人寫。
舞來舞去 不日內開始錄音。

回復  Bluejays

今晚係tvb見到呢個報導,重出左Alfred同其他5人合照,好surprise. 唔係封殺咩? ...
Ching2015 發表於 2017-11-11 03:40

做咩我鏗件西裝咁唔岩身。。。

做咩我鏗件西裝咁唔岩身。。。
harryharry 發表於 2017-11-12 23:33

件西裝可能唔係鏗鏗, 係大隻熊君嘅

件西裝可能唔係鏗鏗, 係大隻熊君嘅
boy4dudes 發表於 2017-11-12 23:45

件西裝可能係我小巧

回復  Bluejays

今晚係tvb見到呢個報導,重出左Alfred同其他5人合照,好surprise. 唔係封殺咩? ...
Ching2015 發表於 2017-11-11 03:40

佢真係好唔MAN
【This is MC】澳門見

佢真係好唔MAN
lemontea1069 發表於 2017-11-14 14:26

好唔MAN係因為佢可以做自己, 不是獨子佢父母已有孫, 父母好似OK開放, 有米家底又唔駛拍戲扮直男賺錢 (unlike Kenny & Taxi 佬), 所以日常生活亦唔駛扮MAN. Fans 應該係少女同HEHE為主, living a charmed life

好唔MAN係因為佢可以做自己, 不是獨子佢父母已有孫, 父母好似OK開放, 有米家底又唔駛拍戲扮直男賺錢 (unli ...
boy4dudes 發表於 2017-11-14 15:44

佢轉會華納個決定非常正確,唔拍劇留係TVB真係無咩發展,分分鐘一個唔該比903ban埋, i,e, 年頭熱播的周柏豪下半年幾乎零AP。

好唔MAN係因為佢可以做自己, 不是獨子佢父母已有孫, 父母好似OK開放, 有米家底又唔駛拍戲扮直男賺錢 (unli ...
boy4dudes 發表於 2017-11-14 15:44

Taxi 佬扮直男?

Taxi 佬扮直男?
lemontea1069 發表於 2017-11-14 18:00

https://www.toutiao.com/i1034481589/

boy4dudes 發表於 2017-11-14 19:03

水份好重