返回列表 發帖
一個出牒,一個新劇剛出街,時間啱啱好。

以前已經試過一單
唔知係 佢 定 阿Mag 有大門拍卡,又比記者話佢住嗰度
以後搵人落嚟開門啦,呢排 Hubert  ...
Bluejays 發表於 2017-11-8 05:06

使鬼解釋咁多咩,he is gay or not, who care? 的人只係care佢對象的質素。今次連King jer都認為ok喎。
華納自由度咁大,佢唔續約TVB的決定好正確。!

肯定唔問啦,又唔係咩大事
阿mark 發表於 2017-11-8 18:49

單嘢係對重係保守的TVB/星夢工作的Hubert影響大,Alfred入左自由的華納,who care?
不過相信唔會問,因為訪問內容兒童不宜呀,邊出得街?

只係公園睇牙同埋個(女)助手都太驚嚇
Frankiekiekie 發表於 2017-11-8 19:55

今次咪幾好,!

Alfred 成功榮升 TVB 嘅 「等」字輩 歌手了
佢以前係 蘋果 嘅 「歌手A、歌手B、歌手C ... 等」  ...
Bluejays 發表於 2017-11-9 11:56

其實我好想知如果華納比錢係TVB同Alfred唱片賣廣告,一定要開名啦,TVB做唔做呢單job? 重有如果Alfred以私人名義認捐東華會唔會開名同可以出鏡?

林峯上年都出鏡啦,Alfred等多一年半載咯,不過最多報導其他人新聞順便訪問下佢,但肯定唔會報佢自己噶新 ...
阿mark 發表於 2017-11-9 15:59

咁Alfred轉會都係一個機會嘅,比多兩年時間佢啦,發展點都比留係星夢好。好難把佢和林峰比,總覺得林峰係演員身份多於歌手。

機會肯定多啦,903咯
阿mark 發表於 2017-11-9 16:46

但無左勁歌。

林峯 走嘅時候,傳聞係 封殺兩年
個個走都預左,會計埋呢條數

所以其實我都唔係 睇緊啲乜野 得與失
而係 ...
Bluejays 發表於 2017-11-9 17:09

咁TVB都幾一視同仁喎,原來唔關何生事。

其實美零重世界仔過阿唔知邊個同時又唔知話佢好彩定醒好
人緣人又多人撐佢捧佢
唔似得阿唔知邊個要扮毒 ...
Frankiekiekie 發表於 2017-11-9 19:08

Your face, your fate.

回復 42# Bluejays https://www.instagram.com/p/BbRwHAJB9Sd/

今晚係tvb見到呢個報導,重出左Alfred同其他5人合照,好surprise. 唔係封殺咩?

好唔MAN係因為佢可以做自己, 不是獨子佢父母已有孫, 父母好似OK開放, 有米家底又唔駛拍戲扮直男賺錢 (unli ...
boy4dudes 發表於 2017-11-14 15:44

佢轉會華納個決定非常正確,唔拍劇留係TVB真係無咩發展,分分鐘一個唔該比903ban埋, i,e, 年頭熱播的周柏豪下半年幾乎零AP。