返回列表 發帖
國語作品唔只咁少家 ? 仲有李榮浩 林邁可幫佢做既國語歌未暴光家
    其實大家唔使擔心 我相信只要 ...
tributehotel 發表於 2017-11-12 22:01

係就好啦,must buy ga!
心跳像一把尖刀
愛恨難逃,
心鎖了霧。

佢MAYA 有咁多歌咩
newguy 發表於 2017-11-13 14:31

邁亞創辦人係Kay媽媽同夏森美. D歌如果出到碟賺到錢可以當俾遣散費夏森美. 問題係邁亞似已經執左笠, 邁亞 facebook 自從今年四月再無更新, 邁亞 instagram & youtube last pic / video 係 2016年, 所以希望 Silly Thing 可以買返D歌出版啦.

孤嶺花 同 諸神混亂 係星夢既, Silly Thing 應該唔會買掛

最初開個youtube channel divert晒d clickrate

雖然棋子出現係呢度都奇奇怪怪嘅
數彩虹 發表於 2017-11-12 22:01

因為Juno同Gem咁岩同場 所以喺埋同一版報導入面
[其他分享] (零難度) 如何自行製作伴奏音樂
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

琪待下年利東街10年唔知會出條乜街

訓左冇睇個post 十世
追返完全明白點解cm 而家拍烏蠅咁款
板主都撩是鬥非真係唔知咩玩法 低汁到一個點

其實wfc 謝太是咪叫天后?
除左一小部份仲未化既容粉
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

簽名被屏蔽

訓左冇睇個post 十世
追返完全明白點解cm 而家拍烏蠅咁款
板主都撩是鬥非真係唔知咩玩法 低汁到一個 ...
ricnature 發表於 2017-11-18 02:02

你見kay未復出未出歌已經有之粉嬋粉漿粉黎踩場反佢,可以想像下年佢地會癲到點

簽名被屏蔽

佢年尾做我公司annual dinner嘉賓lu

佢年尾做我公司annual dinner嘉賓lu
eldrian710 發表於 2017-11-19 18:30

照計復出第一擊應該留比重要商演,即係應該會係你公司annual dinner之前?

琪待下年利東街10年唔知會出條乜街
hehe 發表於 2017-11-17 16:55

囍帖、山林後, 我建議:
完善、必嘉、康福、天樂、普慶、弓絃、博愛交匯處

照計復出第一擊應該留比重要商演,即係應該會係你公司annual dinner之前? ...
kayzzz 發表於 2017-11-19 19:07

年尾咁多商演
應該係簽約之前搞啦
http://www.cmusichart.com/discuz/viewthread.php?tid=22055&page=1&extra=#pid1902279

照計復出第一擊應該留比重要商演,即係應該會係你公司annual dinner之前? ...
kayzzz 發表於 2017-11-19 19:07

可能果個係重要商演呢...
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

可能 annual dinner 練下 live, 可能唱一首新歌, 2018一月一日新歌派台

囍帖街、山林道後, 我建議:
完善路、必嘉圍、康福台、天樂里、普慶坊、弓絃巷、博愛交匯處  ...
boy4dudes 發表於 2017-11-19 23:35

囍歡里
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

可能 annual dinner 練下 live, 可能唱一首新歌, 2018一月一日新歌派台
boy4dudes 發表於 2017-11-22 14:02

如果係咁又唔錯

簽名被屏蔽

呢度成日有條蛋記打手 post D 低能又重複嘅 comments, 希望蛋記俾多D花紅佢啦

其實Kay媽簽小型公司 Silly Thing 係因為自由度高D, 佢有仔有女又有老公, 都唔會好 care D 乜獎物獎架啦, 都唔知點解某好勝貪獎歌手 D fans 咁鬼緊張

可能果個係重要商演呢...
John 發表於 2017-11-22 06:54

第一次復出商演一定會揀公開場合call齊傳媒影相上報啦,點會係annual dinner

第一次復出商演一定會揀公開場合call齊傳媒影相上報啦,點會係annual dinner ...
kayzzz 發表於 2017-11-23 01:42

謝生俾大台封殺
美淫要代夫出黎搵食了

超 ! 你估 英皇咩 ?  Kay 做好多商演 好低調 但在場人太興奮 拍片放上網
     佢本港商演 公司晚 ...
tributehotel 發表於 2017-11-23 19:57

我完全get唔到你咁緊張做乜

謝生俾大台封殺
美淫要代夫出黎搵食了
matthew1990 發表於 2017-11-23 23:23

唔賺多d點供仔女讀國際學校呀

佢老公都未算企穩又有波折,都係仁kay搵錢有保障d

謝生俾大台封殺
美淫要代夫出黎搵食了
matthew1990 發表於 2017-11-23 23:23

謝生俾大台封殺? Source?

謝生俾大台封殺? Source?
newguy 發表於 2017-11-24 01:15

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

簽名被屏蔽

我只可以講.....你地全部都估錯晒

即係 ?
tributehotel 發表於 2017-11-27 14:08

總之好快會有消息

利申收到風但收左order唔講得出去住

總之好快會有消息

利申收到風但收左order唔講得出去住 ...
abcxyz302006 發表於 2017-11-27 14:43

關於咩既消息?

Check pm

總之好快會有消息

利申收到風但收左order唔講得出去住 ...
abcxyz302006 發表於 2017-11-27 14:43

拍殭2?

拍殭2?
z6yhk159 發表於 2017-11-27 15:19

絕對唔係

回復 143# tributehotel

可以透露暫時得咁多係咪做JASON嘉賓我都唔知
講多少少....

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

最多講到咁多

為咗睇小道消息 我短暫復出一下

好期待喎

我只可以講.....你地全部都估錯晒
abcxyz302006 發表於 2017-11-27 12:22

2018年1月1

support kaykay support kakaball
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

2018年1月1
hehehaha 發表於 2017-11-28 02:03

Kaykay帶同囡囡以觀眾身分投孝順最歌一票

Kaykay帶同囡囡以觀眾身分投孝順最歌一票
kayzzz 發表於 2017-11-28 02:20

你係咪串緊坤哥?首歌好似連榜都上唔到,投條毛?
定係今年叱咤改制,有派台就有得投

回復 144# abcxyz302006

期待!
若我所見不相同 獨守一角青空
浪漫願他不要改 所信是模糊 仍肯冀待