返回列表 發帖
某D粉絲仲係板主添,死都比佢拗返生,曲都變直。 咁都可以話Kay 唔岩,點都好過某女歌手借屋企人健康做 ...
tributehotel 發表於 2017-11-12 14:33

黑中有白 白裡有黑中有白
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

好多淫粉留左名啦傻仔
zxc 發表於 2017-11-12 19:05

留個靚名先
利申 我本淫 招fd子 但唔好pm我
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

其一啦
重點係謝安琪同吳若希比有咩問題,大家明明係同一level
祖兒同千嬅係另一level

sammi ...
Kaybb 發表於 2017-11-12 18:58

謝安琪同吳若希都同一level
謝安琪cup數都大吳雨霏...呀, 吳若希幾個level啦

其實個陣拾回演唱會
唔係阿Kay個團隊死都唔肯加場咩 搞到我都買唔到飛
如果唔係香女人香氣散發全城 唔信得兩場咁少

反而你們的幸福果次撞正轉會
真係唔好彩
明明有hit歌 海報又靚 唱得又好
就因為冇backup搞到咁
情況就好似千嬅隻Unlimited咁

等我做下蠢人打下飛機ff下先

其實Juno可以幫Kay做隻人性黑白系列EP:
黑 - 一兩首有關人性醜陋一 ...
boy4dudes 發表於 2017-11-12 20:33

不如直接出碟啦

01. 諸神混亂
02. 拾回
03. 最初的快樂
04. 山林道
05. 跟著眼淚轉彎 (國)
06. 孤嶺花
07. 有夢要想
08. 香女人 (國)
09. 可樂 (國)
10. 羅生門 (Bonus Track)

照計復出第一擊應該留比重要商演,即係應該會係你公司annual dinner之前? ...
kayzzz 發表於 2017-11-19 19:07

可能果個係重要商演呢...