返回列表 發帖
等睇又有D白痴出黎話Kay 唔係天后 , 好心啦 ,浄係睇條片,D記者幾肉緊問Juno 到底Kay幾時開工
就知 連 ...
tributehotel 發表於 2017-11-11 20:31

吳若希都比好多記者問幾時復出
同容祖兒爭TVB最女

點同呢? 你將Kay 同吳若希比,我會笑囉!
tributehotel 發表於 2017-11-11 20:57

記者問幾句幾時復出就證明到人地係天后
我仲想笑

正常係香港生活既人 係分得出記者問Kay 同 吳若希 的分別  明就明 唔明我都無法 ...
tributehotel 發表於 2017-11-11 22:43

係你唔明姐
重點跟本唔係吳若希到

照你上面咁講既 一大堆阿豬阿狗都係天后啦

個打手po明明講謝安琪復出嫁啵,點解關梅姐事既
stephybest 發表於 2017-11-12 07:07

依家D人真係好得意
一邊又要踩美祖 但一邊又要用美祖對手依個名銜襯托番自己偶像
咁究竟姐係想點???

究竟依家係邊個妒忌緊天后依個名號先
本身復出煲水新聞已經無謂 最好笑係用泥證明自己係天后? WTF?
講真 謝安琪係咪DIVA 我冇意見甚至偏向認同
但係今年冇歌姐 都唔洗搵人用D咁低質既方法 日日"提醒"其他人佢係天后掛?

Kay 媽媽身為藝人產後簽新公司有新聞出好正常, 被某D fans踩佢話佢復出煲水新聞無謂, 可能係某D fans低估左 ...
boy4dudes 發表於 2017-11-12 13:34

你話謝安琪吾會強調自己係天后 ok 我信
佢係咪天后 i dont care
今年停工 出下新聞都好正常
吾正常既,我串緊既一直都只係上面條友姐

復出宣傳咪宣傳咯 係要走出泥遼人
如果你高質串人既話 大家睇下笑下算
講埋d咁好笑既野 各大個邊就話吾插你 廢事ot姐
遼完人啦 比人串番 又要亂扣人名號話係某歌手粉絲啦
最好笑既上面又有個人出泥 為佐維護天后個名 連janice都要插埋
今年冇歌 d粉絲都做到咁咯
今年有歌 我諗cm仲好睇

點解其他女歌手D fans成日走入黎針對呀kay?
仲要有一個係版主添
Hanson 發表於 2017-11-12 15:23

鬼叫你地講d野咁好笑咩

我都放棄同你地講
講咁耐都仲未知我講緊咩