返回列表 發帖
開始揀歌?未出個兩隻碟佢食左?

某D粉絲仲係板主添,死都比佢拗返生,曲都變直。 咁都可以話Kay 唔岩,點都好過某女歌手借屋企人健康做 ...
tributehotel 發表於 2017-11-12 14:33

你第一日玩cm? 見到有人用吳若希比較仲同佢認真?恥笑下咪算

話時話,cm最踴躍發言既之粉嬋粉漿粉係齊哂個post,仲差粗粉未到 (except john)

Kay粉仲懶過個嘔像 人地幾個嬋粉可以吹幾十版

你地就連留名都費事 係度靠hater推post 可惡 ...
HOTMAN 發表於 2017-11-12 18:55

其實唔使出錢都有班蠢人幫手推post唔好咩?仲使乜自己出手

等睇推到個post又上熱門

訓左冇睇個post 十世
追返完全明白點解cm 而家拍烏蠅咁款
板主都撩是鬥非真係唔知咩玩法 低汁到一個 ...
ricnature 發表於 2017-11-18 02:02

你見kay未復出未出歌已經有之粉嬋粉漿粉黎踩場反佢,可以想像下年佢地會癲到點

佢年尾做我公司annual dinner嘉賓lu
eldrian710 發表於 2017-11-19 18:30

照計復出第一擊應該留比重要商演,即係應該會係你公司annual dinner之前?

可能果個係重要商演呢...
John 發表於 2017-11-22 06:54

第一次復出商演一定會揀公開場合call齊傳媒影相上報啦,點會係annual dinner

超 ! 你估 英皇咩 ?  Kay 做好多商演 好低調 但在場人太興奮 拍片放上網
     佢本港商演 公司晚 ...
tributehotel 發表於 2017-11-23 19:57

我完全get唔到你咁緊張做乜

謝生俾大台封殺
美淫要代夫出黎搵食了
matthew1990 發表於 2017-11-23 23:23

唔賺多d點供仔女讀國際學校呀

佢老公都未算企穩又有波折,都係仁kay搵錢有保障d

總之好快會有消息

利申收到風但收左order唔講得出去住 ...
abcxyz302006 發表於 2017-11-27 14:43

關於咩既消息?

Check pm

2018年1月1
hehehaha 發表於 2017-11-28 02:03

Kaykay帶同囡囡以觀眾身分投孝順最歌一票