返回列表 發帖
Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2017
Million Reasons / Castle On The Hill / Shape ...
JasOh103 發表於 2017-11-12 00:04

仲係冇Ready For It

lca6 發表於 2017-11-12 09:28

我很愉快跌咁多 傷心

全 女 班 音 樂 流 行 榜
Y17 W46

女中光華 — 全女班冠軍歌巡禮
Q1 — 第一百個我 / 深淵 / 深淵 / 最好 ...
616.1314 發表於 2017-11-12 01:05

我很愉快仲未上到 =3=
和幸兒講再見先

Jason's Playlist 2017

2017年度冠軍歌巡禮
WK01-13: 小故事/兄兄我我/我不是歌手/閃光彈/驗傷/難得一遇/ ...
JasOh103 發表於 2017-11-14 00:27

目測榜上面有三首十大

Jason's English Mix

List of Number-One Singles of 2017
Million Reasons / Castle On The Hill / Shape ...
JasOh103 發表於 2017-11-12 00:04

而家先發現成隻碟得NYD上唔到

Weekly Champion
Season 1 : 我錯 / 一萬個不回頭的方法 / 推開世界的門 / 愛比死更冷 / 不藥而癒 / 淒 ...
dongbb2332 發表於 2017-11-18 22:56

你好支持個名有個宇字既男人
希望兩個宇都有男三甲

陳柏宇你覺得比得落男三甲咩
dongbb2332 發表於 2017-11-18 23:01

No
只係順便講埋佢

CLWM 2017 Week 46

冠軍歌列表:第一百個我/獵/無表面傷痕/我錯/愛比死更冷/難得一遇/驗傷/羽毛鱗 ...
stopzi 發表於 2017-11-20 23:53

小肥好慘 NE02都走得咁快

鍾意過伶仃洋多啲
stopzi 發表於 2017-11-21 14:33

Bad taste

年度冠軍歌列表:
Season 1  停止繁殖 / 荒唐 / 派錯派對 / 愛需要勇氣 / 風起了 / 我錯 / 獵 / Lovesick / ...
jasonng 發表於 2017-11-22 23:05

Where is 光之海