返回列表 發帖

[Feb/2018] 2018楊丞琳青春住了誰世界巡迴演唱會香港場

演出名稱:  2018楊丞琳青春住了誰世界巡迴演唱會香港場YOUTH LIES WITHIN
演出日期: 2018年2月24及25日 (星期六及日)
演出時間: 晚上8時15分
演出地點: 紅磡香港體育館
票價:  HK$780 / HK$580 / HK$380

VISA / MasterCard / 美國運通卡 / 中國銀聯卡 / PPS / PayPal / 支付宝 / 微信支付
尊享優先訂票服務
優先訂票日期 : 2017年11月16日至11月22日
優先訂票網址: http://www.aegpromotion.com/Rainie2018
(11月16日早上10時至11月22日晚上11時59分)
優先訂票熱線: (852) 28 611 611 預留座位 (上午10時至晚上9時)
(每張信用卡最多可訂購20張門票。每次經熱線/網上訂購上限為20張。每張門票手續費為HK$32。)

估唔到咁快巡到香港

小巨蛋都開四面台,應該香港都係...

加2月25號 (星期日)
聽朝10am aeg優先訂霏

---

11月24號 (下周五)公售

原來佢今日嚟左香港開press con...

Rainie係fb自爆今日經aeg散左5000張霏
估計下個禮拜公售果張又係黑洞座位表

無得買頭兩排

請問幾時先有公開發售飛賣啊
MiRi 發表於 2017-11-24 22:36

賣緊啦喎, 今朝十點開始

隻Single 小巨蛋果場賣200台幣, 依家貴成倍

JASON做嘉賓 理智與感情

Rundown

年輪說
仰望
點水
相愛的方式
想幸福的人
青春住了誰

VCR: 青春住了 楊丞琳 x Rainie Yang
觀眾
折疊式愛情
與我無關
黑色月亮
喜劇收場
(Rainie獨舞)

任意門 [藍綠閘角落舞台]
未來哈囉 [藍綠閘角落舞台]
新流感 [藍綠閘角落舞台]
小茉莉
其實我們值得幸福
理智與感情 (with 陳柏宇)
高山低谷 + 矛盾一生
忘了 [紅黃閘角落舞台]
幸福菓子 [紅黃閘角落舞台]
理想情人
我們

雨愛 [紅藍閘角落舞台]
我們都傻 [紅藍閘角落舞台]
冷雨夜 [黃綠閘角落舞台]
失憶的金魚 [黃綠閘角落舞台]
瞹眜
帶我走

安可