返回列表 發帖
難得今次D相好睇

另一場簽名會
係CD Warehouse買碟可以攞簽名證

HMV$135

都係8首歌嘅神奇之旅都係$105
Stanley 發表於 2017-11-24 18:57

抽中兩張霏又唔同講法
平過Gin Lee Live in the moment 特別版

10 pairs total 20張飛

Btw 個包裝盒好大
hehehaha 發表於 2017-11-24 15:57

四平八穩好過上次the players
CKKL Music Choice 2024
本周冠軍歌: 告訴我 - 林欣彤

HMV$135

都係8首歌嘅神奇之旅都係$105

有冇人報下價

Sony d碟堅貴

陳伯表示攝咗演唱會飛落其中10張專輯
kelvinyu188 發表於 2017-11-24 13:13

10 pairs total 20張飛

Btw 個包裝盒好大

kelvinyu188 發表於 2017-11-24 13:13

Golden tickets lol 仲有冇其他香港歌手咁樣玩過?

所多瑪城好聽到痴線...終於有翻以前苦情feel
jaydeng 發表於 2017-11-24 10:21

前半有少少悶,不過到尾段就好正

另外想創聽完整版吸引D不過又未至於大歌feel

所多瑪城好聽到痴線...終於有翻以前苦情feel
歌曲 http://poll.fm/5qbaq 专辑 http://poll.fm/5qbah 组合 http://poll.fm/5qbal 女歌手 http://poll.fm/5qban 男歌手 http://poll.fm/5qbam

交叉神經份詞

另外4首果然正過派台歌....究竟咩玩法?
想創根本係年度歌
勉強 / 交叉 都有上隻碟d歌既影子,都好聽
所多瑪城比預期有d 失望

想創
詞:周耀輝
曲:林家謙
編曲:Edward Chan/ 林家謙
監制:Edward Chan

勉強共勉之
詞:林寶
曲:鄺梓喬
編曲:鄺梓喬@emp

所多瑪城
詞:梁栢堅
曲:Ariel Lai
編曲:Ariel Lai @emp

交叉神經
詞:林寶
曲:T-ma
編曲:T-ma @emp
監制:Edward Chan/T-ma @emp

想創好聽過幾首派台呀!!!! 把聲真係靚到呢 好大歌feel
勉強係咪要同我愛你夠貴做medley
所多瑪城 > 巴別塔 好K好啱我
交叉神經淡淡然 會諗起航拍

聽完新歌覺得行C甚至磚頭好好垃圾
Jason's Playlist 2024
Week 19 靈魂有路 - 雷同二友

聽左iTunes試聽,無咩邊首係上腦K歌,想創最舒服,所多瑪城好似仲悶過巴別塔

Cover冇左浸mk味幾好呀

有次無意中喺ig睇到段排舞片,勉強共勉之應該係一首膠膠地嘅快歌,對歌詞有高要求嘅話就唔使對呢首有期望喇

real name of Jason
mainlib 發表於 2017-11-20 22:08

原來如此
thank you!!

簽名被屏蔽

Ivan係邊個?
masterdragon 發表於 2017-11-20 21:28

real name of Jason

繼7月結婚成為人夫後陳柏宇(Jason)
12月2-3日踏足紅磡舉行2場首個紅館個唱
.
Jason人生中的每一個步伐, ...
hinz 發表於 2017-11-17 19:22

Ivan係邊個?

係咪因為八首歌既歌名都一致地噴...
bagfgfcde 發表於 2017-11-19 23:18
所多瑪城幾正常呀 所以唔係wyman填

千嬅笑*大陶掩臉

Although the first three plug is a little bit....lol
This album 睇落幾完整
dongbb2332 發表於 2017-11-17 17:13

係咪因為八首歌既歌名都一致地噴...

個封面有D噴, 好似好少男歌手會擺咁既POSE
BTW 就到12月了, 紅館見啦陳伯
諗住睇SHOW果晚先買

唔知點解覺得佢好似想收山咁
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

wow!!! 八首歌!!!求903熱播到男金!
舞來舞去 不日內開始錄音。

其實我幾鍾意佢今年啲歌
聽得幾舒服
另外4首正常應該正過plug咗嗰堆

繼7月結婚成為人夫後陳柏宇(Jason)
12月2-3日踏足紅磡舉行2場首個紅館個唱
.
Jason人生中的每一個步伐,都樂於與大眾分享,所以
也徹頭徹尾的,透過歌曲跟大家分享他最真我的一面。
.
( I )stands for Ivan同時『I』代表了他自己myself
.
( I )是Jason最直截了當公諸於世的音樂選擇及心聲剖白
(磚頭)是Jason感謝樂迷力撐他上紅館的心底話
(霸氣情歌)是他與太座符曉薇Leanne的新婚公告
(勉強共勉之)是對社交網絡生態有感
〈交叉神經〉則是Jason新婚後對愛情的另一番體驗。
零篩選 以歌曲自揭最真實一面
.
配合强勁TVB J2電視廣告,CR2電台廣告,
地鐵12sheet巨型燈箱,facebook廣告
及大量店舖擺設宣傳推廣
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

好想p走粒墨
利申:唔係鏡粉

雖然都幾中意佢 不過今年啲歌比起近一兩年來講都係差啲嘅

Although the first three plug is a little bit....lol
This album 睇落幾完整
DONG'S Weekly Music 20 Cuts - Week 6 #1 - 慶 祝 無 意 義 (per se)

陳柏宇扮陶大宇
掩面 呀~~

COVER 唔得 歌普通 慶幸係出大碟

同感
喜歡佢 但今年嘅歌有啲失望
liebe 發表於 2017-11-17 16:34

同意. 今年D歌一般

無咩期待
佢今年啲歌真係唔識講..
Lewis 發表於 2017-11-17 13:11

同感
喜歡佢 但今年嘅歌有啲失望

不如903嗱嗱聲谷閱後即焚
等佢夠Ap拎男金啦
爭議肯定比側田同李生少十倍
hehemamama 發表於 2017-11-17 13:09

係喎
之前冇諗過 廣偉拎金 引起反感機會較細
雖然佢今年啲歌...有少少唔到個金獎水平

見到真係要唉一聲

個cover好80s

如果冇左陳柏宇三個字 封面仲算幾靚

阿Y話係EP wor
而且以sony對陳伯嘅大碟唔係都係10 / 11首咩

封面好80s
陳柏宇   LOST AND FOUND
陳柏宇   THE NEXT MOMENT
陳柏宇   ESCAPE

簽名被屏蔽

不如903嗱嗱聲谷閱後即焚
等佢夠Ap拎男金啦
爭議肯定比側田同李生少十倍
hehemamama 發表於 2017-11-17 13:09

同時播既話點追呀

個cover真係 d主打歌又唔掂
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

雖然係大碟, 但係Sony黎講都算縮左皮,
Sony一向出開10隻歌既巨碟
FIGHT for 陳柏宇

係大碟呀!